The day before new years eve!

...Med två favoriter. Fast hon ena är fotograf. godnatt säger jag då och gott nytt år! :)

kjol från jones+jones till salu!

Här har ni en vacker liten nyårsblåsa från Jones&Jones. Det är en storlek 10 (lite mindre än en 38) Och den kostar 450 kronor. Har sänkt priset på den, den kosta 600 från början ink frakt. Kjolen är inte så shockrosa som på bilden utan lite, lite mattare. Men fortfarande super snygg. Hör av er om ni är intresserade på [email protected].

kisses.

Det här med kyssar, det är så underbart. Och det finns så många olika beskrivningar på dem och vilka känslor som är inblandade. Vänskapskyss, sexiga kyssen eller rent av stora kärlekskyssen, thats my favorite :)
Tycker inte ni kyssar är underbara? Tror det är det bästa jag vet, i morgon ska jag kyssa min pojkvän på alla sätt som finns;) heheh..

sweet lovers.


Vilket julgodis ska stå på menyn i år?

(rocky road fudge)



(vit ischoklad)



(doppade chokladmarshmallows)

kvälls-bloggning!

Hejhopp! Idag har jag jobbat hela dagen på förskolan i Furulund. Det var skönt att börja jobba igen efter att ha varit ledig i en vecka ungefär. Nu i december har jag kommit fram till att det är så mycket som jag ska hinna med. Jobb, Julklappar, hitta nyårsklänning, träna, fixa korkortet, plugga, va med vänner både från höger och till vänster samt spendera tid med min kärlek. (vilket står först på listan för han är så fin) But Im gonna do it!

Och ni, det där med 3 kg på en månad. jävla skit. den blev ju 1,5 men jaja. (kommer inte ihåg om jag sagt det tidigare). Men det som både glädjer mig och gör mig irriterad är att det syns på min balklänning. Den satt som en smäck för ett halvår sen, nu är den lös i ryggen. Jag blir ju så klart glad över min viktminskning men... VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG PÅ "GALAN" OM JAG SKA GÅ NER MER??? Just nu har jag inte råd med en superfin klänning till det. Och vill ju sticka ut lite. Jaja, vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag se lite O.C och nanna. Puss.

Bild från Båten för någon helg sen!

RSS 2.0