fångad av en stormvind!

Det är ett riktigt yrväder idag. I alla fall på Söndraljung vägen 11. Men på facebook så verkar alla gå igenom samma sak. Huset skakar och man hör hur allt flyger runt där utaför. Men gud vad mysigt det är, om bara Victor hade kunnat stanna några timmar till så man fick mysa till det tillsammans:( Men det är en ny dag i morgon och då jobbar man mellan 9.00 och 16. 00. På Tisdag ska man ta ett jobbigt pass på gymmet också. Det går väldigt bra nu men träningen, tränar tre gånger i veckan. Om jag inte befinner mig på gymmet så kör jag hemma!
Credit till mig där! ;) Hoppas ni har haft en bra helg. Puss på er :)
Och jag har blivit brunhårig btw, jag tackar Sofie för det! :)

be twisted!

Idag är jag fan ta mig en twisted kvinna! Och jag får lov, för de på reklamen, de får! Men jag känner mig stolt för igår tränade jag äntligen på mitt kära gym. Det var något av det skönaste jag gjort på länge. Och det känns idag kan jag lova! Vad har jag gjort idag undrar ni säkert. Och det ska jag tala om för er. Har jobbat på min brors blivande frus förskola i Lund och jag tyckte det gick bra. Träffade Sofie på hennes salong någon timme för lite småprat för att varva ner innan jag åkte hem för att städa. Nu ligger jag i sängen och ser sex and the city och bekämpar min mensvärk som jag hoppas går över tills i morgon innan jag ska äta ute med min kära pojkvän. Ni kvinnor vet hur man brukar bli, behöver inte ens tala om det. Och ni killar som möjligtvis läser, fråga er mamma om ni inte vet!  Sov gott mina kära vänner!
god mat åt jag idag också! Pasta med
pesto och tomat och mozzarella sallad :)

Beatrix Potter

Silka minnen detta är. Beatrix potter har gjort de bästa sagorna tycker jag. Och filmerna är fantastiska! Lite mesiga nu när man är vuxen men så otroligt vackra. Och jag älskade dem som barn. Och musiken är så himla fin! Om ni har små syskon, små kusiner eller något i den stilen så visa dessa filmer för dem. De kommer uppskattas! :)

dagens tips!


Jag brukar slänga in ett litet tips då och då, mer sällan än ofta men iaf. Jag har byggt på mina naglar en gång i mitt liv och efteråt blir mina naglar så extremt tunna och fula så har inte gjort det sen dess. Men brukar dock använda lösnaglar. Många tycker det är billigt och oglamoröst men er skiter jag i! Jag använder Depends korta naglar just nu och jag tycker de är jätte bra. De kan hålla upp till lite mer än en vecka om man nu tar det lite försiktigt och inte sliter i saker. Sen om inte naglarna inte är allt för slitna så går det att använda de igen. ta bara bort det gamla limmet under. Alltså är de inga engångsnaglar.  fyra tummar från mig! :)

jag älskar dig, fast att vi är extremt fula ibland.


nästa inköp på G!

Hej mina älsklingar, snart blir ni mina!



Jag: Elin kolla så fina dessa är, men lite dyra kanske...
Elin: Äsh! köp lite glitter på panduro, limm och svarta pumps så kan du göra likadana själv!
HAHAHAHAHA, fina du :)


helg!

Nu har jag äntligen tagit helg tillsammans med min hosta verkar det som. Jag känner mig verkligen som en killen i den reklamen för slemhostan. Då när det äckliga slemmonstret slänger sig på honom mitt i natten. Och lider med honom, och lite till för jag har inte det otrivin comp eller vad tusan det nu heter. Jag ska försöka ta mig till gymmet på fredag och söndag i alla fall. På Måndag också när jag ändån är i stan. Men i morgon ska jag städa, tvätta och fika med Elin så får gå en runda eller något i stället. Detta är just en snygg träningsblogg nu när man är sjuk hela jävla tiden, blir så besviken på mig själv för att det är så. FAN!



Jag saknar min pojkvän också. Verkligen super mycket. Träffar honom på fredag så då blir det en massa mys men vi får försöka hitta på något galet också för vi kan inte gosa hela tiden;) galet är bäst tycker jag! Men sex and the city väntar på trean just nu så får avsluta lite snyggt med ett godnatt! puss.


my love.

When you kissed my lips
with my mouth so full of questions
My worried mind that you quiet
Place your hands on my face
Close my eyes and say
That love is a poor man's food
Don't prophesize
I could hold you in my arms
I could hold you forever
And I could hold you in my arms
I could hold you forever

hey little sister...

Gormorgon på er! Idag är jag tröttare än tröttast. Har sovit exakt fyra timmar i natt för har hostat och varit täppt. Inte kunnat andas och drömt massa mardrömmar. Jag brukar vara en rätt morgonpigg tjej som har lätt för att stiga upp. Men hörni idag var det så jävla segt!! Jag hade gärna gått och lagt mig igen i stället för att gå till jobbet. Och så brukar jag inte säga, framförallt om jag ska jobba. För jag älskar mitt jobb. Men, det får bli att ta sig längst ut i Kävlinge i alla fall. Har bestämt att jag ska vara ledig i morgon för att göra saker jag inte hunnit i veckan som tränat, pluggat, städat, tvättat och leva. Hehehe but its worth it people, have a nice day. :)

vilken nyårsklänning? (nelly.com)


host... host...

Godmorgon!
Jag har fått en himla hosta och har knappt sovit på hela natten (igen). Det är sjukt störigt när det blir så, speciellt när man ska upp klockan sex för att jobba. Men. Jag brukar ju överleva dessa dagar trotts allt!

Igår övningskörde jag och plugga lite teori. Alltså, denna dumma, äckliga, fula teori som ingen är tight med! Jag orkar det inte men som sagt var att det måste verkligen göras. Efteråt mötte jag upp älskling i stan för en fika sen stack vi hem till honom och mös lite innan han körde mig hem. :)


Nu är biljetterna fixade till Avicii i februari! Förstår ni hur maxat det kommer att bli?? LÄNGTAR!!




En kopp te kan alltid rädda ens morgon!

A bad sundaycold..

Varför kan aldrig jag bli frisk? På dessa två månaderna har jag införskaffat mig 40 graders feber, magsjuka, matförgiftning och ett dussin förkylningar samt halsont och hosta. FÖR BÖVELEN! Nu får det ta att räcka med dessa bakterier och virus som sprids runt i min kropp som små hattifnattar!! Jag ska kämpa mig upp i morgon till körskolan och gymmet, nu får det vara nock!

Helgen har i alla fall varit dunderbra för min del. I fredes kom älskling på besök och vi bara låg och mös samt retades i vanlig ordning. Men jag gillar det, att vara kär passar mig utmärkt och jag kommer fortsätta att vara det. Livet blir så mycket lättare och speciellt när man har världens bästa pojkvän. :)


I går så var det födelsedagsfest hos mina kusiner som blev 18 och 20 år. Vilket hålligång alltså! Jag tackar så mycket för allt liv och rörelse, den oftast utmärkta musiken och bålet som jag ville ha mer av hela tiden. En lyckad helg som sagt var. Och snart är det December, dvs julklapps handling för nästan hela månadslönen. You got to love it dude!

Peace out!




perfekt nyårsoutfit!


Tänk dessa två från Topshop och sen så min stora blåa nya väska från gina. dröm!

helt slut..

Idag mår jag mycket bättre, med dock är jag helt slut i hela kroppen. Känns som om allt som finns inuti mig har kommit ut. Ush vad hemskt det låter, but true! Jag längtar tills nästa vecka då jag kan börja träna igen. Hann ju bara träna en gång förra veckan. Man får inte ge upp hoppet nu när man är igång. Nu ska jag se sex and the city sen sova! Puss och godnatt :)

topshop!


galenpanna?

Haha, sorry om jag har gjort er oroliga. Hoppas ni har förstått att jag skrev fel i mitt första träningsinlägg. Min kusin skrev precis och påpekade att jag hade skrivit att mitt mål var att gå ner 3kg på en måndag.... Vilket inte var korrekt och absolut omöjligt. På en månad skulle det stå och just nu ligger jag hemma och är magsjuk (igen) vilket försämrar mitt mål. Har inte kunnat äta på ungefär 32 timmar men har äntligen fått i mig lite mat. Jag måste ha verkat helt galen. sorry! :)

Stockholms saknar!


The way we get by.

Idag vill jag leverera en grå bild, för vädret är grått med många toner av höstens färger. Vackert men samtididgt lite hemskt. Det känns som om hösten är en sån där period som alla ska gå igenom. För vissa är det en deppig sådan och för andra är det något vackert. Utan hösten så vore vi ingenting antagligen. Haha, nu har jag mina tankar pågång igen. ;)

Jag har jobbat idag och kom hem för en timme sen ungefär. Ska slänga i mig något när mina föräldrar kommer hem från sitt gym och sen ska jag bege mig hem till Sofie ett tag. Vi ska kolla lite kläder inför i morgon och så. Har inte tränat så mycket idag mer än att cykla en bra bit, tog rätt hårt faktiskt. Och sen åt jag keso med bär i imorse.


Egentligen vill jag bara krypa ner under en filt och dricka te med min käraste. Men det får bli en annan dag!


första träningspasset!

Okej gott folk!
Är sämst på att uppdatera just nu och att ta massa bilder. Bilder gör ju allt så mycket roligare eller hur? Ska skärpa mig, promise! Idag fixade jag mitt gym kort på 24 seven och tränade i en timme ungefär. Körde bara på löpbandet och cyklarna idag. En bra uppvärmning med mycket svett tycker jag! Det är faktiskt skönt att komma igång igen och inte bara det, man blir sjukt stolt över sig själv också! :)

När jag hade kommit hem efter en runda hos Sofie så käkade jag en slags äggröra som pappa slängt ihop, grönsallad, äpple och nötter samt en bit torsk!

Äggröran består av Ägg, keso, lök och kryddning på det. Den är faktiskt riktigt god!

OCH den som kom på Keson är ett riktigt geni! Man kan ha det till så mycket plus att det är nyttigt.  Credit to you!


RSS 2.0