Söndag, fint ska de va!

Fem timmars håla i morgon, fruktar det gärna! Kommer dock spenderas med hon dära jj..
En power bild på det, älskar dig!

the trouth



I love you.


I am here to stay!

I love this place
But it's haunted without you.
My tired heart
Is beating so slow.
Our hearts sing less than
We wanted, we wanted.
Our hearts sing 'cause
We do not know, we do not know.
To light the night, to help us grow.
To help us grow.
It is not said, I always know.
Please don't make a fuss, it won't go away.
The wonder of it all,
The wonder that I made.
I am here to stay.

Savoy - dag ett.

Puuh, jag tyckte att det var en hektisk dag idag på Savoy.. första dagen och allt, speciellt när vi skulle packa in all mat igen. Samtidigt så har det varit superkul och alla är så himla gulliga. Och jag gjorde faktiskt inte bort mig, tror jag? hihi:) Jag fick duka av borden och stapla tallrikar och sånt, trodde jag skulle tappa allt ute i restaurangen men det gjorde jag inte! I morgon måste jag upp halv fem, för ska cykla till Kävlinge och ta tåget sex.. suck!
Puss :)
en trött Amanda som förväntar sig att få räkor till middag!

smått är flott!

Här ser i världens gulligaste djur! Jag kollade på Oprah idag och då 
handlade det om speciella djur. Så kom denna lilla krabaten som heter Einstein in på scenen. Är det inte världens gulligaste häst? Det är en mini häst och ägarna visste faktiskt inte varför just den här blev så småväxt. Men jag själv skulle gärna vilja ha en. :) 

yesterday - we rocked.


alltså detta var ju helt okej?!

- Okeej.. jag är just nu världens gladaste person. Jag ringde till Savoy idag i Malmö, hade fått tipset av min kära kusin för längesen men det har inte blivit av att jag har hört av mig till dem. Så idag när jag låg och latade mig kändes det som ett ypperligt tillfälle att höra av sig till chefen. Hon svarade dock inte så jag lämnade ett meddelande. Jag trodde absolut inte att hon skulle ta tid till att ringa tillbaka.. men ni? DET GJORDE HON! Så den 25de ska jag på ett möte för att diskutera mer. så ladies and fellas... IVE GOT A JOB!! ;)

Om någon timme jag ska sticka iväg och träna med Elin, bye bye!

eye of the tiger, graaow!

Jag vill ha en, ska önska mig en när jag fyller 19!

last day before the break!

Sista dagen innan lovet.. hmm, eller cybers lov. Det känns rätt okej men hade kunnat stå ut några veckor till, så vi kunnat ha vårt lov samtididgt som alla andra, vecka 8 dvs. Men det ska bli skönt också, plugga på saker som man ligger lite efter med, jobba på körkorktet och projektet också för den delen.

Nu sitter jag här i skolan, kom en timme förtididgt.. ska fika med vännerna och läraren nu sen har jag bara en lektion till. När jag kommer hem ska jag sova en timme eller två, sov riktigt kasst i natt.

Hoppas alla får en underbar dag, puss!


bad romance, kill us all.

- Om kärleken inte utlöser galenskap,
då är det inte kärlek vi talar om.

some big words from such
a small mouth, enjoy your love.



we pusch, we wanna pump it up!

Sådärja! En stolt Amanda kom hem från gymmet för cirka en timme sen.. Det var ett skönt två timmars pass! Hängde först lite i gymmet, ett ganska så kasst sådant och sen gick jag och Elin in i simhallen och körde lite simmtag och vattengymnastik. Det kändes verkligen i kroppen efter! Jag solade idag för första gången i ett solaium.. har aldrig vågat ge mig på det eftersom mina pigment är så himla känsliga men det gick bra tror jag.. solade i tio minuter bara.

Jag har skrivit lite frågor till bloggläsare och skickat ut dem via facebook idag.. Fick några riktigt trevliga svar, kul när folk anstränger sig till att skriva svar. :)


Resten av kvällen ska jag kolla på gossip girl och ta det allmänt lugnt, i morgon ska jag in till stan tidigt för att fika med min favorit killkompis. :)


Skisser för sommaren!

Igår: Fika hos bror på dagen, fest på kvällen är lika med en underbar dag och en lyckad kväll! Jag mådde inte illa dagen efter heller, suprised?
I am.

Idag: Slappat exakt hela dagen och ska göra det hela kvällen också. kan unna mig det eftersom jag har en veckas pluggning och träning framför mig.. suck. Josefin fyller 19! Grattis till den stora dagen. :)


festprissen is back to stay!

jahapp.. det trevlig dag har det varit för min del, varit hos min bror och Mia för lite fika, myst men tage, städat, Sett ett avsnitt Gossip girl. Nu ska jag snart köra till min kusin för att festa loss lite i kväll, det behöver jag. Och ja, jag skrev köra.. övningsköra menar jag då, behöver det. ;)

Hoppas alla får en trevlig Lördagskväll, puss!

här har vi min jack-kavaj för 40 kronor.. den kosta 300 från början, vad fan hände? Iaf, den är super snygg, köpt på Gina tricot.
Älskar den, avgudar den!

Endast Amanda är vaken..

Kan inte sova i natt heller, inte av stress osv.. Nej, jag är faktiskt ganska så glad för tillfället.. Denna dagen blev tillslut en bra dag. Ska försöka gå och lägga mig nu, Lilleman kommer i morgon förmiddag med bror och Mia. På kvällen blir det festligheter, jag mår bra nu. Komma i form en aning skulle sitta som grädde på moset. Får ta tag i det också.. Det finns alltid hopp, hoppas att det leder till något vackert och fint i slutändan..hmm, never mind. Sov gott, älskar er, ses i morgon (citat av the pettersson family) Puss!
de här två människorna förgyller min vardag, fyra år gammal bild..

sömnlös i skåne.

Kan inte sova.. kanske för att jag har sovit hela dagen, eller kanske inte... Det finns så mycket känslor inom mig just nu.. som inte går att bearbeta. De bara finns där, kärlek, hat, besvikelse kanske? Är kanske mest besviken på mig själv, när man inte lyckas. Ush, detta är inte kul.. Jag har bestämt mig för att ställa klockan på tio i morgon. Tänkte gå och simma, gymma lite kanske. För att rensa tankarna. Det är fredag i morgon och då ska man ha roligt.

Det svåraste jag nog har gått igenom är saknade utav dig. Jag trodde att jag redan hade gått igenom "love of my life" men detta är så mycket svårare än så. Jag vågade aldrig ta steget till kärleken igen, men du övertalade mig att försöka. För du sa att du aldrig skulle göra mig besviken. Jag kan inte sova, tänker på sommaren, på långa nätter, på dig.


jag har smittat bloggen!

Det har varit en snurrig dag för min del, antagligen har det smittat av sig på bloggen.. skrev ett jätte trevligt litet inlägg innan som inte ville ploppa upp.. what to do liksom? Bara att skriva om, kortfattat though.
MEEEEEN.... mitt blodtryck ligger numera på 106 när det egentligen ska ligga på 120 så nej. inte. på. topp. just. nu.
Hade tänkt att koka lite grönt te och käka en banan innan man lägger sig.. Även fast jag har sovit fyra timmar redan. Får se hur det går. hoppas ni alla andra fina människor har haft en super trevlig dag. Puss :)
Saker som man bland annat ska ta tag i i morgon;)

Amanda ♥ Potatissoppa

Alltså.. det finns nog inget godare än potatissoppa.. Det låter sjukt tråkigt men det är så gott!!
Speciellt pappas. Han fräser purjolök och vitlök, häller i lite vitt vin och låter det puttra en stund. Sedan häller han i vatten och potatis, oregano, salt och peppar. Mosar allt sen med en handmixer eller en stöt. GOTT GOTT GOTT! Sen lägger man några skivor ost ovanpå när man har hällt den i tallriken.

I alla fall, jag körde bil idag i skolan. Jag trodde att det skulle vara svårt nu efter några veckors uppehåll men det gick galant. :)
Jag ska plugga lite teori efter maten så att jag håller det uppe. Vilken höjdar dag! Nu kommer lite bilder sen julafton hemma hos oss.. bättre sent än aldrig ;) puss!

Den sista bilden är bara för härlig.
Tage somnade i farfars knä när vi öppna paket.

Den fjärde januari - 2011

God förmiddag!
Det känns en aning annorlunda att skriva 2011 helt plötsligt. Men man får antagligen vänja sig i ett år framöver.
Natten till idag spenderade jag hemma hos min kära kusin ute i skogarna i Ålstorp, alltid lika mysigt men god mat.
Nu, klockan ett så ska jag och min syster åka till mormor och morfar och äta riktig husmanskost, antagligen fika efter så man är riktigt mätt när man kommer hem senare i kväll. ;)
Det var dock finare väder igår än idag så det blir ingen långpromenad för min del idag. Hoppas att alla får en bra fortsatt Tisdag. Puss!
Min brors sambo la ut en jättefin bild på min lilla påg, nyårklädd och underbart fin!


Här kommer lite fina nyårsbilder, bland annat på våra pigelindrinkar, MUMS!


Vi hade ganska kul i mitt kök under middagen ;)

RSS 2.0