A hell of a sunday!

Jobbade idag, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde.. Eftersom jag inte hade jobbat på två helger så trodde jag att alla rutiner som jag hade lärt mig skulle ha gått bort. Jag har faktiskt aldrig skött mig så bra som jag gjorde i köket idag. Hade alltid något att göra och jag frågade inte så mycket heller.

Gjorde jobbets speciella äggröra till familjen när jag kom hem, för åt aldrig någon själv på jobbet:(
Men vad som är i den berättar jag inte för er, höhöh! Gott som tusan var det i alla fall. Hoppas ni har haft en super-söndag. Puss!


3=bajs.

Victoria sov hos mig i natt, eftersom att skolan sket sig i morse så åkte vi in till Helsingborg för att kolla på löshår och lite annat. När vi väntade på tåget hem som skulle gå om en timme så kom det fram en supersöt och charmig 3-försäljare till oss.. Jag smälte som vanligt men jag sa till honom att jag tyckte att 3 var skit. 
JOFAN han övertalade mig och mitt dumma huvud till ett mobilt bredband. MEN VAD FAN SKA JAG MED DET TILL FRÅGAR JAG MIG NU?! Så klart fick mina föräldrar spel när jag kom hem, och det förtjänade jag! 
I morgon ska jag gå in till första bästa 3-butik och lämna tillbaks skiten och skaffa en kille som är tusen gånger hetare än han som sålde skiten till mig. Inte nog med att 3-abonemanget är bajs, det är fan försäljarna också! Man kan ju säga att det är som en "bredbandsvåldtäckt".. Ge sig på småflickor utan att de vill så de skaffar onödiga saker. 
SKADESTÅND 200.000? japp! ;)

ångest dagen!

Sitter här med Mikaela i skolan, ångest. Alla studenter jag ju lov förutom en själv, skolhelvete?
Snackade med syrran innan och vi har äntligen bestämt när jag ska åka upp till Göteborg. Åker på söndagen vecka 10 och stannar till onsdagen. Det ska bli så skönt att åka upp och komma bort från allt här hemma i några dagar. Ska försöka att träffa Rasmus en dag också när jag ändå är där uppe och glider runder.

Idag ska jag bara ta det lugnt, fixa lite med projektarbetet kanske om jag har lust.. I helgen hoppas jag att jag får jobba lite, har inte jobbat på två helger. Även fast jag ska hänga med Victoria hela helgen så kan jag sticka till jobbet på morgonen när hon sover. Så ring mig jobb?

För tillfället mår jag inte så bra psykiskt.. Behöver kanske inte nämna namn men jag blev oerhört besviken på en människa här om dagen som jag trodde var det mest underbara personen som fanns. Jag sa faktiskt upp kontakten helt med "den". Jaja, stackars "dens" partner som inte förstår hur falsk denna personen är. fyfan.



do it like a dude!

Ojojoj vilken sjuk kväll det blev igår... Jag åkte hem till Victoria i går eftermiddag så fick vi ett impulsflipp att vi skulle dra till lokalfesten i alla fall.. Så ja, vi fixade till oss lite och tog moppen till Svalöv. Det blev en sjukt lyckad kväll och fett ös var det också! Meeeen sen fick vi inte igång moppen när vi skulle hem igen för det var så jävla kallt. fail på oss. moppejävel!

Så vi fick åka bil hem av en kille, som Victoria kände då.. Inte någon random snubbe.
Sen i morse fick vi ta Victorias brors moppe och köra tillbaka till Svalöv för att försöka starta skiten.. när vi beslöt oss för att ge upp så startade den.. JAAA! typ.. ;)


När vi kom hem till henne åter igen så bakade vi och städa och dansa och gjorde allt roligt som vi brukar göra tillsammans.
Jag älskar dig gumman, nu har vi varit vänner i snart 3 år och det känns som vi är barndomsvänner. kärlek!

Jag & Victoria i Kroatien, hon följde med mig dit efter att vi hade känt
varandra i bara 2 månader.. ödet? japp <3

Nobody sleeps when Im awake!

Hallå!
Igår blev det en över lyckad kväll.. Drog till spisen med min kära kusin. För er som inte vet vad spisen är så är det en slags "rockbar" i Lund där man hittar massor av trevliga människor!
Hade verkligen jätte roligt! :)
Idag vaknade jag med världens huvudverk som vanligt varje lördagsmorgon om man inte har jobbat kvällen före.

Bestämde mig för att stanna i sängen i några timmar för att kolla lite filmer och äta av mitt natur godis.
Mumma! Meeeen jag är en person som ALLTID ska testa på nya saker, jag menar. Vad kan gå fel?
Så jag hade köpt lakritsbitar fyllda med mjölkchoklad och det var nog det äckligaste naturgodiset jag någonsin ätit.. Dumma mig, får fega lite. Speciellt när det gäller dyrt godis? Aja.. i kväll får vi se vad som erbjuds. :)


puss!

igår hade jag på mig min fina topp från H&M ..
Om inte sommaren kommer till mig så får jag komma till den!
eller vad säger ni? ;)

och nu då?

Jahapp... projektarbetet går helt ok. Pappa vill att man ska få mvg på det, ja man kanske ska försöka även fast jag trodde att det var omöjigt? Just nu sitter jag och skriver på presentationen i morgon om islam i Sverige, nästa vecka ska vi visa filmen i Historia... KILL MEE!! vafan liksom. Studenten kan gärna komma nu.. innan jag somnar. Nu ska jag plugga sen se tjenare kungen och sussa sött :) puss
en glad Amanda är en?....
just nu kan man ju stoppa upp det.

afrikans dans kan ändå va min grej?

Tjohej!
I dag så fikade vi hos min bror & co. Tage har blivit så stor, han har börjat hitta "fisljudet" med läpparna så han spottar långa vägar.. Men hur mycket han än spottar på en så smälter jag i alla fall. :)

Just nu har jag precis övat på lite rörelser till genomgången på vår afrikanska dans i morgon.. jag skulle stå för avslappningen och så.. den blir crazy. ;) Riktigt roligt.. I morgon beställer jag blonda clips, vill ha utsläppt.. grymt trött på att sätta upp skitet. KORT KORT KORT!! blä. Anyway kommer ha en lugn kväll, hoppas ni också har det. puss!

jag gillar simpelt, simpelt är snyggt! :)

hello sunday!

Vaknade i morse av att telefonen ringde.. Och jag hade båda bärbara telefonerna på vars en sida av mig... en personlig väckarklocka som antagligen ville att jag skulle gå upp, äta en nyttig frukost och gå ut och träna... Jag funderade på det i ungefär två minuter men sen drog jag täcket över mig igen.

Idag ska jag jobba fullt ut med mitt projektarbete, det är bara två veckor kvar sen ska det redovisas.
Har man ångest eller? svar ja. Så om ni vill vara med och medverka och svara på några enkla frågor om hur vi påverkas av bloggar och bloggeri så bara hör av er! Nu ska jag försöka komma igång. Puss

Om jag får välja att vara en trevlig vit vinterbrud
så överväger jag mig själv att vara en sprallig chokladbrun sommarflicka!

Saturday ala Temptes.

Att man kan tro så fel om en person som man tycker så mycket om.
Att det kan kännas så fel fast man vet att det egentligen är jävla rätt.
Det är det som sårar mig som mest.

Nu ska vi i vår familj äta kvällens middag, halv tio. perfect!

älskar tröjan, den gör min Lördag! från H&M

Top shop!

en favorit på cirka 390 kronor.

en ledig studiedag?

Kul att man är ledig en studiedag.. kunde haft det i morgon?
Men till middag fick vi......
Pizza!!! hemmalagad dessutom! dör man inte eller? puss

Nu jävla bränner det i ådrorna gott folk!!


omgomg! Fick mössorna idag, trodde vi skulle få dem på Fredag..
Nu jäklar känns det inte som en dröm längre!

A lack of color

- Fredag, En helt okej sådan. Mamma slinga mitt hår idag, blont som vanligt... När ska jag våga ta chanser?
Jag är verkligen mesig när det gäller sånt, följer bara andras åsikter.. SKÄRP DIG AMANDA!

I alla fall så blev det bra som vanligt, och vi åt en jätte god middag efter det. Jag är även mycket mesig över att testa nya smaker, som svamp tillexempel.. I kväll åt vi  ostronskivling... hör bara på namnet?
Det var verkligen skit gott, mamma tvingade mig att smaka en bit och jag försökte hålla minen som skulle föreställa att jag tyckte det var äckligt men jag var tvungen att få fram ett litet "mMm gott!" oooh jag kan aldrig hålla mig ;)

Jag håller på att städa mitt rum just nu som är det segaste en människa kan göra en fredag.. men måste för ska få fint besök i morgon:) Hoppas ni får en super trevlig fredagskväll så ses vi på tåget i morgon när jag åker till jobbet sex och ni ska på efterfest som vanligt! puss :)

finns inget bättre, slår nästan O.C .. kvällens sysselsättning!

Friday Im Inlove!

Så var det fredag igen, som det alltid
är en dag i veckan om ni inte visste! :)
för tillfället har min bror ockuperat min systemkamera så
camen får duga sålänge!

Paint the silence!

- Cause you got no words to explane..



just around the corner.. if you ever make it!

Torsdag idag, Fredag i morgon, skönt! Idag så körde jag med Cami, vi övade backning runt hörn. Det gick sådär, livrädd var jag hela tiden haha.. Sen höll jag på att köra in i en lastbil mitt i stan, jag glömde att kolla i "dödavinkeln".
Fan! alltid är det något, jag måste bli bättre på det här med speglarna i bilen. Får antagligen ta mammas råd att leka att jag speglar mig själv, för det är ju sånt vi tjejer gör sa hon.. :)True story.. Aja, nu har jag grafisk kommunikation C.. och vart är läraren? Han kommer antagligen snart, sen ska jag äta mat så jag blir fet!

Denna helgen kommer bli fruktansvärt trevlig, jobbar bara tre timmar på lördag. alltid något.
Snart ska jag göra om layouten på bloggen... börjar tröttna ganska starkt på den. Hojta om ni har förslag!



Jag har beslutsångest över mitt förbaksade hår! Långt eller kort?


En liten trevlig sommarbild som grädde på moset.
Mina vänners cyklar från sommaren 2009 om jag inte minns fel.
Överväger om jag ska måla min svarta cykel rosa till sommaren?



Vogue is beauty!

NOOOOOOOOOOO... fan. aja ni får vara aktiva och vända på huvudet..
har inte tid att klydda.. ska läsa körteori ;)
Men här får ni det senaste från H&M.. förutom hängslebyxorna men de fick åka med på ett hörn för de är tuffa!

Headache-moment!

Slow down sister! Jag har allt för mycket på gång just nu, hinner jag med? Knappast. Jag jobbade i morse och det var kaos rent ut sagt. Jag mådde dåligt och inget var som det skulle, nåväl jag tog mig igenom dagen och stack och träna vid sju. Vilket nu skulle kosta 100 kronor per gång.. Jag menar, vattengympa i en halvtimme skulle kosta 100 kronor/gång? Inte okej! Så nej, det stryker jag. Mådde ganska dåligt efter det eftersom jag äntligen hade hittat ett träningssätt som passade in på mig.

Så jag cyklade hem efteråt allmänt irriterad och det var ungefär 3mm tjock is på gatan och jag vurpade med cykeln och slog i bakhuvudet. När jag äntligen hade tagit mig hem så hade jag en riktig huvudverk och fått en mini hjärnskakning enligt föräldrafakta. GREAT! I morgon börjar jag klockan tre, jag ska ligga kvar i sängen hela dagen och inte röra mig ur fläcken ska jag säga er. Ett långt inlägg, men jag måste få ut min ilska på något sätt.. Godnatt!

ljudet av ett hjärta, behöver ljudet från ett annat hjärta..

RSS 2.0