Elegi - Lars Winnerbäck

Först och främst, jag älskar låten här ovanför.. så LYSSNA! om ni freaks nu aldrig har hört den förut.. ;)
I alla fall, min dag har varit ganska så lugn. Klockan åtta satte alla 2:or sig i sina klassrum för att göra nationellt prov i engelska och det gick rätt hyfsat tror jag. Efter att vi var klara med det så skulle jag Liza och Mikaela sätta oss och redigera klart våran reklam film men kameran la av och vi fattade inte ett jäkla skit så vi ska ordna det i morgon före presentationen i stället...alltid ute i sista minuten, SUCK!! 
Jag och Josefin stack i stället ut på stan och käkade lite och sen gick vi in på H&M som vanligt. Vill ha kläder!!
Vi hade en jätte håla men sen så när vi väl kom tillbaka så behövde vi inte alls gå på lektionen. 
Åkte i stället till entré för att kolla på Josefins fula byxor, haha ;) nej men antagligen inte min stil! PUSSSS
men när vi väl var på bussen så hade hon tydligen glömt sin väska i skolan så i stället för att ta bussen direkt till Lund efter byxköpandet så var vi tvungna att åka tillbaka till skolan UTAN byxor eftersom att de inte fanns där.
När jag väl kom till Lund så körde jag och mammi till Nova för att köpa lite grejer. Så egentligen så har denna dagen varit ganska så onödig, hahaha (: Nu ska jag snart sova för att i morgon är det en ny dag med en helnatts festande i Lunds stadspark! Sleep tight!! :) 

Sunshine reggae - Reggae beat

Jaaahapp! Goooodeeevniing fjantar, höhöhöh.. Nej nu fjöntar jag mig igen. Jag orkar inte skriva så mycket längre. Jag sökte till idol i lördes, kom inte vidare med det var riktigt kul ska jag säga er! Men bara 11 av ca 2000 sökande kom vidare ;s KASST MALMÖ!! Jag har inte gjort så mycket de senaste dagarna, haft nationella, varit med vänner och bara tagit det lugnt. Det har inte blivit så mycket festande för min del. Nu är det bara 25 dagar tills jag fyller 18 år!! Det ska firas med utgång och Lundakarnivalen. YESSSS.. ;) 
Jag har fått lite färg på kroppen också efter alla dessa soliga dagar i stan osv. I kväll så ska jag skriva en bokrecention och ta det lugnt inför nationella i morgon. Jag satsar fortfarande på musiken och min sångröst btw. Ska försöka hitta mitt egen sound, det kan ta tid. Men vafan, jag är ju bara 18 år! Pusss
Puss på er <3

Slow dancing in a burning room - John Mayer

Jahapp.. Dagen har varit ganska bra fram till nu på kvällen som har fyllts av både tårar, har och frustation... Orkar faktiskt inte berätta här inne för det rör inte allmänheten speciellt mycket. Men, aldrig kan någon se det från min synvinkel säger jag bara. Hur jag någonsin känner det. Alltid samma jävla sak som inträffar. Skiter i om jag mister kärleken men jag tänker absolut inte mista en riktigt bra vän. I alla fall. 
Annars har det varit en hyfsat bra dag för mig. Jag fick MVG i slutbetyg på trafikkunskapen. wiie! :)
Jag har suttit och blivit måttligt småirriterad på Josefin och Sofia som höll på att fjanta sig på lektionen. Men som sagt så kan jag aldrig bli sur på dem och skrattar för det mesta. Ni är fina!
Innan jag åkte hem så tog jag en sväng om mormor och morfar där mamma mötte upp mig sen. När jag kom hem så sprang jag en lång runda för att rensa mina tankar från all stress som pågår i mitt huvud just nu. 
I kväll så ska jag förbereda mig för det förskräckliga nationella provet som väntar i morgon mellan klockan åtta och tre på dagen. hemskt att sitta så länge!! Det kommer nog gå fint, håller tummarna :) 
som pricken över iet på min "underbara" dag så gjorde Hanna världens räligaste bild på mig iaf. 
Ser ni mig? Det är jag det tjocka lilla ungen med cowboyhatt som är pittögd! TACK HANNA! <3 

Our last summer - Heine Totland

Oh guuuud! Det har varit en jätte trevlig helg uppe i Göteborg hos min syster och hennes sambo Niclas. När vi kom upp där på Fredagskvällen så gick vi till ett jätte mysigt ställe som låg i en källare. Det var skit coolt där inne med massa färger hit och dit och jordglobar som lampor osv. Vi åt gott och drack gott i flera timmar kändes det som men vi gick och la oss vid tolv i alla fall. 
På lördagen så tog vi en heldag på stan, jag köpte en massa fint som ni kan se på bilden här nedan. 
På kvällen så lagade vi en jättegod trerätters middag hemma hos min syster och spelade spel på kvällen. 
I kväll så ska jag bara ta det lugnt och vila inför en hel vecka med nationella prov på gång. Inte lika trevligt. 
Hoppas alla har haft en lika lyckad kväll som jag har så hörs vi en annan dag. Puss :* 
byxorna ser helt enkelt jätte stora ut
men det är bilden som är knasigt tagen :)

Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad

- Jag ville bara svänga in här en runda och göra ett inlägg om falska människor. Jag har levt med falska människor genom hela mitt liv, jag vill inte att det ska vara så längre. Jag orkar helt enkelt inte gå runt och vara orolig för att någon ska ljuga för mig, eller snacka skit bakom ens rygg. Ingen behöver ljuga för mig, inte snacka skit om mig för den delen heller. Man är som man är och sanningen kommer alltid fram för eller senare. Fast det kommer oftast fram genom en helt annan person. Jag tycker det är så synd att sådant här ska existera i ens liv helt enkelt. Hur svårt är det att bara tala om en sanning för en från början. Det blir mycket enklare i ens eget liv då, man tjänar på det själv. Sen är det en annan sak om personen som man talar sanning för blir sur av sanningen, om den andre har gjort något olämpligt. Men det får man ta, ingenting är perfekt här i livet, men vi kan hjälpa till och göra världen bättre och allas liv bättre genom att sluta snacka skit bakom varandras ryggar och tala sanning. 
Jag har bestämt mig för att skita i folk som ljuger för mig om allvarliga saker eller snackat skit om mig och lägga dem på hyllan, på fyllan för den delen också haha.  Tills de lär sig att växa upp och bete sig som moget folk. 

Det var allt för mig i kväll.. ta åt er som vill 
Ni tjänar på det i slutändan <3

Year 3000 - Jonas Brothers

God kväll!
Jag har faktiskt inte haft ork nog att uppdatera på sista tiden. Har varit så trött varje kväll och eftermiddag. Det blir allt varmare och varmare ute nu. Solen bara strålar på och idag var det till och med för varm för min skinnjacka! Jag och Elin i min klass håller på att småplanerar lite inför vår 18 års fest som vi antagligen ska anordna tillsammans. Får se om vi kan fixa lokal tills Maj, lite sent men man ska aldrig ge upp.. Vad har mer hänt på sistone? Jag har sökt jobb på Online i Lund. Hoppas jag får det, behöver verkligen tjäna mitt eget just nu. På fredag så ska jag och min familj åka upp till Götet för att fira min syster som fyllt 28 år, mysigt. Då ska jag shoppa loss, fika i det fina vädret och äta god mat. 
Jag hade ju planerat att jag skulle ha en hel svensk sommar i år Men det är ändrade planer, i sommar åker jag till Spanien för att hälsa på min kusin som ska jobba där nere. Så kul! Nu ska jag städa lite och sen lägga mig i sängen och mysa in kvällen! Vi har inget varmvatten nu igen btw, kalldusch i morgon bitti! Puss :*
PS. ska söka till idol nästa helg (; 
ni gör min dag<3

Morning after dark - timbaland, nelly furtado

Hallå i stugorna!
Jag sitter just nu och väntar på att Tove och Sandra ska pallra sig hit från Kävlinge. Det börjar bli lite stressigt nu innan vi ska iväg till lokalfesten i Lund. Vi ska hinna käka, fixa oss lite och sen förkröka. 
Idag var jag och mina föräldrar ute på Centersyd för att göra lite ärenden. Det blev bland annat ett par gladiator skor som Kenza har bloggat om med olika färger på remmarna. LOVE THEM! 
Det blev också lite smink och annat. I morgon samlas hela släkten för att rulla ägg som vanligt. Mitt ägg kommer äga ut alla andras. Men det får ni se i morgon för nu ska jag slänga mig in i duschen. Puss! :* 
ni känner säkert igen dom, de är en dröm! 

RSS 2.0