Host, host....

Shosho!
Jag har faktiskt inte bloggat på jätte länge och har inte haft något intressant att prata om. Nu sitter jag här framför datorn och har verkligen jätte tråkigt. Försöker göra klart ett arbete som jag ligger efter med men jag har fastnat så får fråga min lärare i morgon om vad han menar med den sista frågan... 
Jag har varit sjukt nästan hela veckan, har legat i soffan och hostat. Det är på bättringsvägen nu så man kan kanske hitta på något roligt i helgen i alla fall. Ska till skolan i morgon och äntligen hitta på något med mina tjejer. Vi ska äta lunch och göra en planering av vårt arbete inom multimedia. :) Har saknat er!
Idag har jag i princip bara gått runt i huset och små-ätit lite Ben & Jerry glass som mamma köpte hem till mig och kollat tv. Tog slut på varmvattnet också när jag duschade idag så jag har gett igen lite på mina föräldrar nu! ;) 
Jag har gjort vid mina naglar, kletat på mig en ansiktsmas och bara tagit hand om mig själv. Det gillas!
Du får mig att le, och du gör mig varm i hela kroppen - love <3
btw så har jag tagit av min TANDSTÄLLNING, äntligen!!!

TRÄNINGSVERK!!!

Jag måste bara säga att jag kan knappt gå efter träningspasset igår. Nu märks det att jag är väldigt otränad, vilket stör mig en aning så får köra på för fulla muggar nu hädanefter! 
Nu har jag precis kommit ur en varm dusch, det brukar dock sluta med att bli kall men denna gången var duschen på min sida. ;) Jag hade tänkt att sätta på några avsnitt O.C och somna till dem som småningom. Jag ska upp redan vid sex i morgon bitti så måste få min skönhetssömn. Jag är framme i Göteborg vid halv elva på dagen och sen ska vi bara gå i stan och shoppa sen sätta oss på någon trevlig servering för att fika. Det kommer bli fint väder med massa av minusgrader så får ta på mig både mössan och den varma kappan. :) 
Avslutar med en mysig bild på mig och min kisekatt. Dock är man arlergisk (stavas det så?) mot honom men det kan inte stoppa mig från allt fredagsmys innan skolan. :) Puss & godnatt!

Snart helg.. skönt!

Godmorgon, för mig är det ju morgon eftersom jag börjar skolan nu och har i princip precis vaknat hihi. Byggarna är kvar hemma och allt är bara stökigt och skitigt hemma. Jag orkar snart inte mer, men jag hoppas att allt går så snabt som möjligt nu de sista veckorna. Jag ska ju åka upp till Göteborg på Lördag morgon och stanna där tills Söndag. Jag hoppas att vädret håller i sig hela helgen så att man kan gå i stan hela dagen och shoppa. I morgon har jag också bara en lektion och börjar ett så det kommer nog gå ganska fort, på kvällen blir det middag och mys med flickorna. Vi har inte träffats alla på hur länge som helst så jag hoppas att vi inte får några förhinder. Hade tänkt att komma med förslaget om bowling, får se om det går hem hos de andra. :)
Nu ska jag sätta mig och göra klart min flash film som förmodligen kommer bli helt förskräcklig.
Hoppas att får en solig och härlig dag. Puss och kram!

Onsdag... suck.

Det känns som om jag har varit i skolan i en hel evighet idag... Sitter och skriver lite nu eftersom vi inte jobbar med något, eller rättare sagt... Vi kommer inte igång haha. Jag var precis och åt luch med pappsen innan lektionen för att alla de andra som jag umgås med har lektion och håla innan min håla.. suck!
Jag åker upp till Göteborg över helgen och stannar där tills på Söndag. Puss :)


The city keeps on going!

Tjoo!
Helgen har varit bra. Jag åkte till Lomma för att träffa Philip och Linus, sov där över natten efter några timmars ölspel... Mer säger jag inte haha :) Nästa dag åkte jag hem för att träffa Victoria som skulle sova hemma hos mig. Vi kollade lite på melodifestivalen, men ärligt talat, det var ingenting som var bra där. Jag saknar då när man var liten och stod och sjöng med till alla schlagerlåtarna. Nu vill man bara stänga av skiten. 
Idag gick jag bara i skolan till tolv. Det var som vanligt lika härligt att vara hemma klockan ett en Måndag. Somnade i soffan som vanligt efter en skål med snabbnudlar. Inte det nyttigaste man kan äta men jag trodde förstås att vi skulle till gymmet idag som alltid. Pappa skulle tydligen fixa lite med köket och mamma hade annat för sig så det sket sig. Det får vi ta i morgon i stället. Det ska komma mer snö nu till helgen, skjut mig! Vill bara åka till ett varm ställe just nu. Nu ska jag snart äta wook och ännu mer nudlar, fast "riktiga" denna gången. 
Carro kom hem idag från Thailand, kommer inte gå 
bredvid dig före sommaren! Love<3

No school!

Tjabba! eller ngt...
Jag vaknade vid sex i morse för att gå in på skånetrafiken för att se om tågen gick och det var så att de har stäng av all tågtrafik mellan Ängelholm och Malmö idag pga vädret! Ändå skönt att vara hemma en dag, kanske blir likadant i morgon.. Idag ska jag vara duktig och städa huset lite och sen ska jag fika med Matilda. No school today!

Insnöad och uttråkad..

Kommer det aldrig att sluta snöa eller ?! Jag orkar faktiskt inte med kylan längre, jag vill ha vår. 
Just nu är jag en insnöad tråkig människa som har sovit för mycket på dagen och kan absolut inte somna i natt. Jag undrar om tågen kommer gå i morgon, jag menar allvar, det har kommit oerhört mycket snö i Skåne i dag. Det kommer snöa ända tills i morgon eftermiddag om inte längre. Aja, var lite uttråkad och ville bara slänga in ett
av mina tråkigaste inlägg på hela denna bloggen. Sov så gott. Puss. 

En riktig latmask...

Hejhej!
Jag orkar faktiskt inte prata om så mycket om dagens händelser. Det var ungefär precis som vanligt. Man vaknade och gick till skolan. Dagen var i och för sig mycket kortare än vanligt, vilket var helt perfekt. 
När jag kom hem somnade jag bums i soffan till One Three Hill. Vi har nu köpt ett familjekort på det nya gymmet i Kävlinge. Det verkar faktiskt väldigt bra. Så nu ska jag sluta vara en riktig latmask och börja träna för fulla muggar! 
Jag har börjat tänka på hur min student outfit ska se ut. Jag menar... ska man vara den söta typen eller den tuffa? Jag vet faktiskt inte riktigt hur man ska se ut haha, vill inte ha något helvitt. 
Btw såblir det några studentfiranden och 18års fester detta året, look foward to it!!
Något i denna stilen, eller jaa.... Vet faktiskt inte!

RSS 2.0