normalt?

Jag har haft lite ångest för att jag inte har haft något vettigt att skriva om. Bara lagt in massor av bilder på kläder för synens skull. Min pojkvän sa att jag kanske skulle lägga ner den hahaha. På skoj då förstås;)
Men nu har jag äntligen kommit på vad jag ska skriva om. Jag har ett problem förstår ni. Jag älskar att shoppa, finns ingen bättre avkoppling och man mår så bra av det. Men det finns ett stort MEN i det hela. Jag kan inte få nog. Min ekonomi är ju inte den bästa jag jobbar ju som vikarie på en förskola. Så inget att skryta om precis. Då frågar jag är det någon som känner sig jag? Hahaha. så töntig jag känner mig men vafan. Detta är inte okej. Alltid är det något nytt.


Nä får skärpa mig nu förfasiken. Nästa månad ska jag försöka att inte köpa något åt mig själv för måste spara till resan. Bläää! Men ser fram emot den som fan. Älsklingen och jag kommer ha det bäst där nere. Så skönt att känna att man tillhör någon speciell människa. För han är speciell han heheheh ;)


Nu ska jag kolla någon rolig film och i morgon har jag bestämt mig för att vara ledig för att göra saker jag inte hinner med annars. Puss på er fina :)

Jag i går. Chinos från H&M 99kr.
Blus från Åhlens 199kr?

ts stuff!


hej mina fina!

Ett litet sent inlägg innan jag går och lägger mig. Har varit en underbar helg. Eftersom jag inte kunde träffa kärleken på en hel vecka pga sjukdom så har helögen spenderats med honom. Vi fick "ta ledigt" från vår myshelg. Han åkte till Tyskland med grabbarna för att köpa lite drycker och jag åkte med min fina vän Matilda (som varit i USA) till Köpenhamn för att spendera dagen på ströget. Köpte mycket fina tröjor och linnen samt lite smink och min efterlängtande väska från TS. Bilder får ni i morgon. Som sagt var, denna helgen kunde inte bli bättre än vad den blev. Och jag är på fötter igen för en ny jobbvecka, träning och pluggande :)
Sov gott och dröm vackra drömmar.
Denna fina väskan köpte jag. 600 kr på TS

A taste of Zara

byxor 559kr
T-shirt 399kr


klänning 699kr


skor 399kr


handväska 1199kr

Hey I heard you wear a blue one?!

Den här skönheten hittades på Topshop för cirka 600 kronor!
Den ska slitas med glädje och kärlek i sommar :)

Jag börjar bli frisk nu och det känns fruktansvärt skönt. Hostan och förkylningen kommer nog hålla i sig ett antal veckor till. Men det får jag stå ut med. Sitter och försöka få rätt på min körkortsteori, det går framåt ska jag be att få tala om. Fick bara ett litet utbrott att de bytar datum på dubbdäcksförbud och lite annat. Hade varit schysst om man fick reda på det innan man satt som ett frågetecken där frågan kom med andra datum? hehehe...


I morgon väntas en fin myskväll med älskling. bio och en kall :) Ska aldrig mer bli sjuk, promise ;)


RSS 2.0