When nothing goes right, go left!

Idag har jag en sjuk träningsvärk på g. Undrar hur länge den håller i sig, antagligen länge om jag ska på det igen i morgon. Idag har jag skrivit lite CV och fixat lite med mitt personliga brev. Hade tänkt att åka in till Malmö i morgon för att hämta mina betyg. (skolan är snål som inte skickar hem dem) och dela ut lite CV. Hoppas någon nappar så man kan få ett jobb någon gång så man slipper gå ner till arbetsförmedlingen. I kväll ska jag bara ta det lugnt och spagetti med köttfärsås står på menyn. Puss! :)

Top shop


chris medina!

Jag såg Chris Medina idag!! han var så jäkla bra och ja fyfan! Hade en underbar kväll med mina finaste flickor från klassen... Öl på lilla torg, nattmat på max och bob hund som är sjuk i huvudet, typ.. SKA NI HÄNGA MED? NÄÄÄÄ! hahahah sjuka texter. Och sen innan idag fikade jag med Sofie och köpte silvershampoo plus balsam. i morgon ska jag till af på morgonen och lite sånt. Och se maskinen på kvällen, det blir nog en och annan öl också :)

puss!

Känns mesigt att dricka cola när man fikar, men ni har ingen aning om hur mycket kaffe jag hade druckigt innan ;)

fågelräddaren!

Ja ni läste rätt här ovanför! Lilla jag räddade en bofink idag. hahahaha låter sjukt roligt när man läser det men det var faktiskt en liten upplevelse i sig själv. Har aldrig vågat ha en fågel på fingret förut, är lite smått rädd för dem. Men jag övervann min rädsla för att rädda livet på den lilla stackaren! You go girl...

Ska koka lite te nu sen hoppa i säng för i morgon kommer min lilla älskling hit. Tage då alltså, ska passa honom ett par timmar alldeles själv. Det kommer säkert gå bra hoppas jag. På kvällen ska jag nog sova hos syster min, man behöver hennes närhet ibland för att må riktigt bra! Fina storasyster.


Hoppas alla har fått en bra dag och att morgondagen blir ännu bättre! Puss :)

här är den lille rackaren, vist är hon söt? :)

måndag!

Just ni vill jag en himla massa saker.... Jag vill ha ett jobb, vill flytta hemifrån, vill ha en fin pojke, vill ut och resa till en massa underbara platser på jorden. Och så mycket annat som står i en väg och det mesta handlar om pengar... förutom enn skaffa en pojke dårå. Det är rätt sjukt att så mycket här i världen styrs av ekonomin. undrar egentligen varför det är så. Papperslappar som har ett så stor värde som alla är så beroende av. Ja vi får se vad som händer framöver.

Jag körde lite precis med pappa, eller ja, jag backade mest. Det gick sådär, jag är skit duktig på att köra fort men så fort man ska backa och köra långsamt så suger jag! Jag får köra lite mer så jag lär mig för jag vill verkligen ha det förbannade kortet nu. Aja, ska försöka ta mig in till festivalen i kväll i alla fall. om någon människa har lust att hänga på! Puss :)


top shop!


ett glatt humör!

Idag har jag och pappa kört en lång runda med bilen, så jag kommer igång och blir bra på det. Det går helt okej men jag behöver öva på att backa, parkera och sånna småsaker. Jag är bäst på att köra fort och har svårt att ha kontroll över bilen när man ska köra sakta... Rallybrud dårå! ;) Idag är det fint väder i alla fall! Det har inte varit det på ett bra tag så vi får hoppas att det håller i sig!

Nu hade jag tänkt att träna lite med hantlar och så, måste komma igång med det igen nu... Börjar bli lite väl otränat för tillfället, haha. Ska börja simma med syster nu också snart och funderar på att verkligen satsa på vattengympan, det är verkligen något som jag tycker är skit kul. Och då tycker jag att man får unna sig den konstnaden?


Carolina gynning har gjort en helt underbar ny tavla som jag så gärna skulle vilja ha på min vägg!

helt underbar eller hur? oooh fan att de ska vara så jävla dyra :(

stalker in your speaker.

Sitter här återigen mitt i natten! Men måste seriöst gå och lägga mig i morgon, har planer för i morgon. Upp och käka något nyttigt, ringa körskolan för att boka intensivkurs så man fixar det jäkla kortet någon gång. Är också sugen på "en dag på stan" stund. Får höra i morgon om någon är på. :) Var hemma hos bästa Alexandra för en stund sen. Det var lika kul som vanligt och hon och jag har kommit på bästa presenten till vår vän som fyller 20 nu nästa månad ;) hahahah det kommer bli bäst! Nej, nu ska jag sussa sött så hörs vi i morgon! puss.
Man saknar det en del! Nu när man blivit en vuxen människa på riktigt... oh :(

just chillin!

Sitter här mitt i natten, skulle egentligen leka duktig och somnat för två, tre timmar sedan. Men ni vet hur det är, inte ens lönt att försöka? Jag var i Danmark igår med super trevligt folk. Var på tivolit, gick inne på gina tricot (3 våningar???) på ströget och åt en jätte god kinabuffé på Bejing. Idag har min plats varit i sängen, jag älskar min säng dessa dagar. Då man bara vill vara för sig själv och inte bli störd, ligga och känna att man lever. Men i morgon är det nya tag. Det ska städas, cykeln ska fixas och försöka prata igenom Stockholm resan med mina kära föräldrar så de kan förstå hur mycket man kan sakna sin vän!? Ja, men som sagt var skulle somnat för någon timme sedan så får se om jag lyckas bättre nu två timmar senare. Godnatt :)
BTW, ett hett tips från moi är att gå och se denna filmen på bio. Så jäkla rolig var den skrattade genom hela filmen plus att även killar kommer tycka den är bra också! Lätt värt pengarna!

acne!


kvällstankar...

Undrar när tiden kommer då man vågar satsa igen, vågar öppna sig inför någon utan att den sviker. Det känns som det kommer ta evigheter, plus lite till. Det finns säkert miljoner människor ute i världens som känner som jag. Någon borde starta möten som man kan gå till för att lära sig att släppa in kärleken igen. Typ som nykteristmöten fast om kärlek. Undrar om det finns redan? Hahaha sjuka tankar men man mår faktiskt inte bra utan kärlek och tillit. Jag är ung än, men saknar ändå det som jag kallade för kärlek förr, om det inte har runnit ut i sanden. Jag är ännu samma människa, men frågan är vem är du?

bikbok!

Jag brukar inte vara inne och kolla in BikBiks sortiment för de har verkligen det sämsta... Men hittade lite smått och gott!

party like a rockstar, look like a moviestar!

18 års firande idag för Sebastian sen utgång! Det var längesen jag var ute i Malmö, hoppas det blir lyckat!
Denna klänningen är köpt på bikbok förra året för att användas på nyårsafton, tog aldrig på mig den.
Så jag tänkte vara snäll och låta den vara ute för en kväll!  ;)

mot jane!

kör på lite 80-tals outfit idag, ändå helt okej! Beger mig nu för att möta Jane, sen ska vi käka kina mat och mysa hela kvällen!

No stress!

Godmorgon! vaknade sent iag som vanligt, eller ja, vid halv tolv. Solen steker och ska bara fixa lite saker här hemma innan jag sticker iväg till Jane för övernattning. Som tillexempel fixa polis papper (nej jag är inte kriminell) till att söka jobb. Det börjar brinna i knutarna så det måste fixas! Vad ska mer ordnas... tvätt, städning och lite annat smått och gott. Hoppas ni får en underbar dag! Puss.
Här är ännu fler bilder från Alanya, denna sista bilden är lite kul tycker jag. På andra sidan vägen fanns det ett annat hotell där det alltid satt en skit snygg kille i kallsonger (kallsongkillen) som vi kollade in. Ögongodis! ;)

RSS 2.0