dan före dopparedan!

Godkväll, Idag vaknade jag ganska tidigt för att följa med mina föräldrar ut till Center Syd för att handla de sista julklapparna. Jag brukar alltid ha några extra impulsköp innan det är dags att lämna klapparna till mina kusiner för de ska läggas under deras gran. Det har varit en riktigt mysig dag och det har luktat inlagd sill i hela huset vilket inte är så mysigt men det är juligt. Idag har jag också julstädat mitt rum för femte gången, jag håller det aldrig fint mer än en halv dag haha. Om cirka en timme kommer mormor och morfar hit på mat och fika. Min syster kom hem idag också, och det är så skönt att ha henne hemma igen! 
Imorgon betår dagen av att först gå upp och göra sig i ordning. Vid tio tiden så sticker vi till julasupen hos Anbritt och Börje. Vid tolv så åker vi vidare till mina kusiner där hela Tempte-släkten samlas varje jul numera. Jag kommer äta mig proppmätt på all den goda julmaten som kommer finnas där som vanligt. Klockan tre så väljer vi även detta året att kolla på KALLE ANKA i stället för Anna Anka, thank god for that! Vi fikar samtidigt som vi ser på det, jag och min syster brukar alltid somna. Vid fem, sex tiden så äter vi ännu mer julmat och vid sju, åtta blir det den stora julklapps-utdelningen som brukar hållas av mig och kusin Anna. 
Denna julen kommer bli lika underbar som alla andra jular. Hoppas er blir lika fantastisk!
Från oss alla, till er alla, en riktigt God jul!
xo xo Amanda 

Dan före dan före dopparedan.

Godmorgon alla insnöade hoppetossor. 
Jag kom precis hem från Victoria, jag åkte dit på en lite impulsövernattning igår kväll. 
Vi kollade bara på film och snackade skit hela natten. Det var faktiskt ett bra tag sedan som jag träffade henne. Idag så ska vi iväg en stund sen så ska jag bara mysa hela kvällen igenom, eftersom inget annat händer...
I morgon kommer min kära syster hem från Götet. Det ska bli så himla skönt att träffa henne igen, hon är liksom min förebild så det är lite tomt när inte hon är i huset. Men skaffar man familj och blir stor så åker man för eller senare ut ju, haha. Har en sådan huvudverk så ska nog hoppa ner i bingen för en tupplur. 
Men om jag inte skriver före julafton så önskar jag er en God jul! 
xo xo Amanda. 
Mina fina nya skor från Skorette :)

2009-12-14

Hallå i stugan!

Det är en riktigt kall dag idag och snön har börjat komma. Själv sitter jag inne på skolan och myser, har precis kommit tillbaks från BK. Jag och mina tjejer satt och snackade lite skit och käkade. Jag slutar klockan tre idag och sen hade jag tänkt att åka hem och städa lite. Igår kväll satt jag med mitt Svenska arbete i nästan fem timmar så jag är helt slut idag.
I morgon är jag ledig som vanligt. Jag har beställt tid på CAPA i Lund för färgning och klippning. Jag ska behålla längden men klippa upp det rätt så mycket och sen lägga mörka slingor i håret. Hoppas det blir bra. Efter jag har varit där i någon timme och myst med Nina ( min frisör ) och druckit lite kaffe så ska jag ta en tur på stan för att handla julklappar åt familj och vänner. Hoppas man stöter på någon rolig...haha :)
Och grattis till världens bästa Philip som fyller 17! :)<3

xo xo Amanda.



Tack för helgen tjejer, ni är guld värda allihopa!

Luciavaka!

Godmorgon!
Nu sitter ag här helt nyvaken med smink under ögonen och ska snart ner och äta frukost. Victoria sov hos mig i natt, det var riktigt mysigt. Jag har inte träffat henne på hundra år känns det som. Igår så skulle vi egentligen bara sitta hemma och kolla på idolfinalen men det blev lite ändringar i planeringen. Philip ( som jag aldrig har pratat med ) Frågade om vi skulle med på fest i Borgeby så det blev så. Det var faktiskt trevligt, man satt bara mest och pratade. Vid ett kom Victor och hämtade oss och när vi kom hem så slängde vi oss i sängen och bara somnade, haha. 
Idag så ska jag städa lite, hälsa julen riktigt välkommen för det är trotts allt lucia i morgon. Och det ska firas med lussevaka på Jägers av alla ställen. Men vi blir ett helt gäng som ska sticka dit så det blir säkert roligt i alla fall. :)
Nu ska jag ner och äta men skriver nog mer idag tror jag när jag pluggar. Love så länge. 
xo xo Amanda 

2009-12-09

Hur ska en varm person egentligen kunna förstå en frusen?
Iaf, godkväll.. Idag så har det hänt massa konstiga saker som inte bör tas upp här så ni kommer inte få reda på det mohahaha.. Skämt och sido, skolan har varit rätt onödig idag. Men, min broschyr blev färdig idag om Skottland, och den blev riktigt bra! Så dagen har inte varit helt misslyckad. Jag hade tänkt att fixa till min blogg så det blir lite "julig" eller vad man nu brukar säga? Så om någon känner dig frivilligt manad till att göra det så säg bara till. :)
Jag har kommit på att från att inte önska mig något alls i julklapp så har jag kommit på massa av saker nu. Så här är några av de sakerna
Bara en vecka kvar snart, sen slutar man skolan! Vi ska ha kul på lördag tjejer. Ni är bäst. 
Puss och en massa kärlek av mig så länge. 
xo xo Amanda

Painted by numbers...

We will be the same tomorrow
Cause we all have been painted by numbers. 
hejdå. 


Vinter?

Godafton kära läsare! 
De har inte varit så kallt förut men när man väl kommer in i december månad så skiftar vädret enormt mycket. Det är svin kallt hela dagen igenom numera och jag ska snart beställa en Everest-jacka från Stadium när jag väl har tid. Idag har jag bara varit i skolan i två timmar sen åkte jag hem med en take away kaffe i handen, gott! Jag har fått en väldigt obehaglig huvudvärk som inte går bort, har haft den i två dagar nu. Mamma ville jag skulle stanna hemma i morgon kväll men jag demonstrerade kraftfullt mot det förslaget. Så lugn tjejer, I´ll be there!! <3 
I alla fall så var hon lite snäll och tog hem en massa mat och godsaker från hennes konferens som hade blivit över. Så nu är jag mätt och belåten och ska ta mig en stor kopp kaffe med mycket mjölk och se till att rummet blir i det skick som mamsen vill ha det. I morgon ska jag åka till Blentarp för 3 helgen i rad, vilket är väldigt mysigt. Tjej kväll med åtta tonåringar, kan det bli mycket bättre? Vi har aldrig umgåtts hela gänget, så det kommer bli något alldeles extra. Snart är det jul och jag är väldigt inställd på vad jag ska köpa till folket... 
Grattis till Matilda som fyller år på lördag, jag älskar dig! 
xo xo Amanda. 

RSS 2.0