morgonbloggning!

Godmorgon! Idag var jag uppe med tuppen för att fira mammas födelsedag. Började morgonen med att baka en tårta som icke blev en succé.. När jag var liten brukade vi alltid baka en marrängtårta med mosade bananer och grädde. Jag tyckte ju den var skitgod när jag var liten så jag vet ju inget annat. Men när jag stod och mosade bananerna i morse ångrade jag mig en aning men då var det redan försent. Det slutade med att jag, mamma och pappa satt och tvingade i oss tårtbiten. Sen när den var nere så kollade alla på varandra och började skratta. Jag ska nog aldrig stå för tårtbakningen igen, hahaha :) Nu ska jag snart sätta igång att städa för klockan ett kommer släkten och i kväll ska jag bege mig in till Helsingborg! :) Puss.

Amanda Jensen.

Älskar denna tjejen! Det har jag gjort sen jag såg henne på idol. Hon är fräck och hennes musik går rakt in i mitt hjärta plus att hon har världens bästa namn! ;) Om ni inte börjar lyssna på henne so for god sake, gör det!

what are words?

Idag skriver en sliten tjej! Vet faktiskt inte varför jag är så trött? Idag har jag och pappa varit ute och handlat presenter till min mamma som fyller år i morgon. Och jag har kört bil, det var ett tag sen. Kändes verkligen i rutinen att jag inte kört på ett tag. Det får bli ändrig på det! I alla fall så ska jag och pappa upp tididgt i morgon för att fixa frukost och så åt mamma. Släkten kommer vid ett och sen på kvällen ska jag antagligen in till helsingborg där det är en festival, första dagen i morgon tror jag? Så det får bli läggdags tidigt för min del i kväll, fast det är bara som jag säger. Det blir alltid runt två, halv tre man somnar i vilket fall som! ;) Hoppas alla har fått en bra dag idag! Puss :)

topshop


Its just one of thoes days...

Nu är mina kära föräldrar hemma igen, skönt! Har precis kommit hem från mi vän Matilda. Jag har alltid lika roligt med hon och Annie. Synd att vi inte träffas oftare bara... Drack te, lyssna på tokmusik och spelade kort. Jag är en dålig förlorare som vanligt! Är hemma igen nu då och försöker komma på vad jag ska köpa för födelsedagspresent till mamma som fyller år på torsdag. Hon har allt! Hoppas ni har haft en trevlig kväll :) puss!

körde på mitt "orginala" jag idag! Tyckte det inte var så farligt ;)

hello autumn!

Blir så ledsen men ändå exalterad. Det börjar säljas nya höstkläder och prylar i butikerna nu. Jag vill ha mer sommar men samtidigt så är det alltid kul att införskaffa sig nya klädesplagg. Men vafan, det känns som om sommaren precis har kommit och jag tror inte det bara är jag som känner så? Men med detta vädret kan man tycka hur som helst, för det suger. I kväll kommer mina kära föräldrar hem från Stockholm så jag får sätta igång och dammsuga lite nu kanske. Hatar att dammsuga när jag är hemma själv, vet faktiskt inte varför...
Jag har också bestämt mig för att införskaffa mig en bra locktång. Mitt löshår ser bättre ut på om det är lockigt, plus att jag trivs med det så. Hoppas ni alla får en bra dag i det mulna sommarvädret så hörs vi om ett tag! puss.

Regn, regn och regn.

Min kära kusin sov här i natt, hon ställer alltid upp när man är rädd! :) Det regnar idag igen och då får man åter igen ingen ångest över att man sitter inne hela dagen. Jag måste trotts allt städa huset för i morgon kommer mamma och pappa hem! det har varit en lugnt vecka och har inte sovit själv någon natt! Jag är förskräckligt rädd för att vara ensam hemma. Hur ska man kunna våga flytta hemifrån egentligen? Haha, shit jag måste skärpa mig. Jag vill planera en utlandsresa, se fram emot något. Har ni några tips så hör av er! Nu ska jag fixa och dona här hemma. Som ni ser så har min kise saknat mig under den veckan som jag var i Stockholm, stackars liten. Min älskling! :)

stödjer er Norge!

Det är sinnessjukt! Hur kan en enda man ha hjärta till att först bomba regeringshuset i Olso och sen åka över till en ö där cirka 500 ungdomar befinner sig på läger. Lugnt och sansat skjuta ner cirka 90 stycken av dem till döds? Hur kan politik åstadkomma dessa saker? För han var hårt politiskt inriktad och hade en stark tro. Inte för att jag är så insatt i politik och så men det är sjukt! Jag har själv norsk blod i mig och jag är otroligt glad att mina släktingar inte befann sig på dessa platser. Norska befolkningen ni har mitt stöd i detta och jag hoppas att mannen får vad han förtjänar! Och jag hoppas att folk inte tar efter denna grymma person, det skulle skapa kaos i världen. Det är inte värt det!

okej gladiator nu kör vi!

I kväll ska jag gråta, svettas, kämpa och segra!! Eller nja, se på gladiator på trean i alla fall. Eller var det femman? äsh det löser sig. Det är en av de bästa filmerna som gjorts och jag tröttnar aldrig på att se den, eller slutar gråta för den delen. I morgon ska jag hem till min bror för att fira Tage. Hoppas alla får en mys kväll och just sayin, dont miss it!

räkmys turned to illamående.

Fyfan, ska aldrig mer äta räkor i hela mitt liv. Alexandra hann aldrig smaka några och tur för henne, de måste varit dåliga eller något. Jag mår så fruktansvärt illa nu och det känns som att jag ska spy vilken sekund som helt. (fresh jag vet!) Hoppas hon kommer snart så hon kan ta hand om mig :(

"the day before we make love."

Har varit sämst på att uppdatera de senaste dagarna, för att jag varit i Stockholm sen för att jag har haft massa besök hemma efter att jag hade kommit hem. Nu har jag en stund över och kan skriva några rader. Jag har haft en underbar resa tillsammans med familjen och vädret har varit ok hela veckan. Har shoppat, badat, ätit ton med blåbär och jagat Tage bland snåren. Och idag fyller han 1 år! Killen har blivit så stor och jag älskar honom så himla mycket, fasters älskling! I kväll kommer Alexandra på besök och jag tänkte bjuda på lite vin och räkor. (kanske måste fråga om hon tycker om det först?) HAHA tänk så gör hon inte det.. hmmm, då får jag tvinga henne! ;)  hahahah.

Det känns så konstigt att alla snart ska tillbaka till skolan igen medan jag sitter här och har noll koll på livet, det känns skönt men man är ganska så spänd. Jag kan göra vad jag vill just nu... Och att få bestämma det helt själv skrämmer mig. Aja, det kommer nog sluta bra, det gör alla sagor! Nu ska jag städa undan lite och försöka piffa till mig. puss :)

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Tages 1års-dag. jag älskar dig utav hela mitt hjärta!

Stockholm!


Have I lost my mind?

Hatar webcameror på kvällen, för det första så blir bilden dålig sen ser man helt sjuk ut också men ja varför inte? Jag har nog tappat mitt förstånd, antagligen. Jag äter numera inte griskött, eller ja det mesta köttet som är gjort av gris. Jag trodde jag bara skulle vara lite kräsen först men har alltid tyckt om det. Jag klarar verkligen inte av bacon och fläskkotlett längre. Vad är det med mig? Jaja hoppas det går över... Tappade min mobil i soptunnan också idag, heja mig! Jag märkte det dock bara någon minut efteråt. Hoppas jag inte förblir såhär knäpp, tycker inte det klär mig så bra ;) Snart ska jag hoppa i säng för ska upp med tuppen, alltså klockan fem! Vi hörs när jag är hemma och då bombar jag bilder! puss :)

packnings time!

ni vet lika bra som jag att alla mina saker inte kommer kunna få plats i den lilla resväskan!
Vi får se om det går bra! I morgon sticker jag till Stockholm och det ska bli så skönt.
Kvällen igår var underbar! Tack alla som delade den med mig. Ha de bäst här i Skåne nu!

myskväll!

Ja, det regnar fortfarande.. Så jag och Matilda bestämde oss för att laga lite gott käk här hemma, slänga oss i soffan och njuta av ledigheten. Jag har krypit ner i min korallblåa onepiece och kan slappna av ännu mer. trodde aldrig att man kunde bli såhääär kär i ett klädesplagg. Well, who knows? :)

"jag gråter bara i regnet."

Skit väder! Svenska sommaren är tillbaka, här kan vi glömma medelhavs sol och hetta. Kom hem från Malmö precis. Har städat lite nu och plockat ihop tvätt som ska tvättas och packas ner i en resväska tills på Måndag. Hoppas det blir fint väder dessa två veckorna. Sitter nu och njuter av Carolina Gynnings fina vitsord i bloggen och knaprar på lite chips. Tycker att jag får unna mig det eftersom det är dåligt väder. Sätter på ett avsnitt One Tree Hill också innan jag ska bege mig hem till Matilda. Hoppas ni får en bra dag alla. :)
Puss!

guld är...inte fult!

Kär i mitt nya linne från gina! Det har en härlig brandgul färg, brukar inte falla för gult med denna älskar jag!
Nu beger jag mig in till Malmö över natten och tänkte överaska min fina vän på jobbet i morgon bitti, Oops! Hoppas hon inte läser detta... ;) ni får ha en trevlig kväll! Puss på er!

snabbisinlägg.

Slänger bara in ett snabbt inlägg för ska med bussen snart! Ska träffa Victoria nu och snacka lite skit och äta en bit mat. I kväll ska jag nog sticka in till Malmö över natten, om det inte skiter sig. Har min mormors pärlor på mig som jag fick av henne på min student. Jag älskar dem! För att de är från henne och morfar, ett fint minne! Hoppas ni får en bra dag i regnet. puss :)

moments.

moments.. I miss love.

hörby marknad!

Kom precis hem från en heldag med trevligt folk i Hörby. Det var ju marknad där idag, lite större än Jonstorp om jag ska vara ärlig. ;) Det var riktigt varmt och jag drack nog alldeles för lite för mådde ganska så dåligt i slutet med det hindra inte lilla mig från att åka de snurriga karusellerna! Jag älskar verkligen karuseller och kommer nog att göra det tills döden skiljer oss åt! :) Jag är inte så mycket för att handla marknadsprylar, det är mest krims krams tycker jag. Men jag fynda ett riktigt fint armband resten av mina "fynd" vad bara karuseller, mat och dricka ;) I kväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, känner att jag behöver det!

puss och kram :)

Bilden är verkligen dålig, men visst var det fint? Har hittat min nya färg tror jag ;)

why do we have to talk when we dance so good?



Verkar som att det blir mer och mer inne med virkade västar! Vilken tur att jag då har en hemma gjord alldeles underbar väst gjort av en av mina närmastate vänners mamma. Tackar för den! :) Är hemma hos Sofie och ska sova här över natten. Hade tänkt att sova nu för i morgon drar vi till Hörby marknad.

Sov så sött! :)

lie in the sound

I love you more than I should
So much more than is good for me
More than is good

Oh the timing is cruel
Oh I need and don't want to need
More than I should

I am falling, say my name
And I'll lie in the sound
What is love, but whatever
My heart needs around

Back from Jonstorp!

Det har varit en fantastisk helg, och vi missade allt regn och åska! Lucky me;) Det har solats, badats och köpts lite marknadsföremål. Det har dansats vid öltälten och man har blivit krossad i karuseller. Jag tackar alla människor som gjorde min helg. Och Jonstorpspågarna som tog hand om oss sommargäst flickor! :) Ska samla mig lite sen hem till Sofie och ta det lugnt för på Lördag sticker jag till Stockholm i två veckor. Det väcker ju också en del minnen i mig... Hej och hå vilken dunder sommar!! :)
Det fick bli en härlig studentbild! Fan vad jag saknar er.

mot jonstorp!

Godmorgon! Ja, det är faktiskt morgon för mig idag. Vaknade ungefär för 40 minuter sen. Just nu håller jag på att packa för fullt inför helgens roligheter. Som vanligt så åker jag till Jonstorp denna helgen. Det har jag gjort så länge jag kan minnas. Och jag packar alltid ner för mycket. "Det kan vara bra att ha" typ. men jag använder inte ens hälften. Men hur ska man kunna välja bort något av sina underbara klädesplagg? Så jag tänker ge alla ett litet äventyr vid Ängelholmskusten detta året också! :)

Jag är hemma igen på Söndag och jag hoppas alla får en fin helg! Puss och kram från Mandis :)


RSS 2.0