well, hello there!

Här kommer lite hälsningar från dagens kräfta! Jotack, blev en aning röd idag... Hade inte läst i tidningen om varningen att idag var strålningen så stark att man bara fick vara ute i solen MAX 30 minuter, jag solade i fyra. (y) Heja mig! Så nu är jag en aning röd, jag måste bättra mig med att smörja in mig. Eller vad säger ni? :)

Chillade vid Matildas pool idag tillsammans med Cuffe, vilket var helt underbart skönt! Nu i kväll ska jag röja lite på rummet om jag orkar. (kommer spendera tiden vid datorn, vem lurar jag?) I morgon beger jag mig upp till Jonstorp ännu en gång dock blir det inte lika fint väder som alla andra år men det fixar jag! Hoppas alla får en skön helg och bilder kommer säkerligen uppdateras senast Måndag!

Dagens bilder! Jag är så glad att jag har så underbara vänner som man har! :)

topshop new in!


Alanya pictures!


bye bye june!

Har inte bloggat på ett tag nu, det har hänt så himla mycket. Eller inte mycket, men har varit ganska så upptagen. Kom hem för några dagar sen från Alanya. Det har varit en resa med mina sju älskade tjejer som man sent kommer att glömma. Orkar inte berätta allt men vi hade det super, kan rekommendera det stället, fast turkarna var på en del men det får man ta. Det är så skönt att komma hem också, till verkligheten. Nu är det slut på skolan och nu börjar det "verkliga" livet på allvar. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta, haha. Jag har frågat folk om vad de har för planer nu och alla tycks ha kommit på något de vill göra nu framöver, förutom jag... Känns sådär faktiskt men jag kommer på något snart förhoppningsvis.

Idag har jag umgåtts lite med mina vänner från Kävlinge, solat, badat och ätit gott. Det har varit en trevlig kväll. Är faktiskt inte alls så trött så ska nog sätta på en film och försöka komma ner i varv. Känns som att man aldrig får en lugn stund, men det är kanske så sommaren ser ut för alla, eller? Jag tacka för mig och ber alla att ta det lugnt där ute i sommarnatten. Ta vara på er och på livet! Natti Natti!

köpte denna där nere! jag typ bor i den.. ganska praktiskt behöver inte betala hyra!

topshop new in!


AJAJAAAAAAJ!

Godmorgon kära läsare! Jag har något tråkigt att berätta för er.. Som vanligt så glömmer man att plattången fortfarande är igång så trampade jag med hälen mitt i mellan de där värmeplattorna så nu går jag haltandes med kylbalsam på hälen. Just snyggt när man ska gå och shoppa en heldag i Lund? I alla fall jag åker snart in för att äta frukost med min vän Josefin i stan sen ska jag fixa de sista sakerna innan vi reser till Turkiet på onsdag. Det ska bli så otroligt skönt, spännande och skiiiitkul att åka ner med mina sju tjejkompisar från klassen i en vecka. Kommer dock inte uppdatera så mycket den veckan eftersom det inte finns tillgång till internet. Men ni får ha det så underbart i sköna Sverige medan jag är borta. Vi hörs senare! Puss och Kram :)
Har på mig min fina nya virkade väst som min närmaste väns mamma hade virkat åt mig i studentpresent :D

Lite maggio såhär efter studentfirandet!

Just nu sitter en fruktansvärt trött Amanda och lyssnar på Maggio såhär på sommarkvällen. nu är studentfirandet över och min dag blev så otroligt lyckad! Tack alla som ville fira den tillsammans med mig, och tack för alla fina presenter. Vick ju de där glasen från Carolina Gynnings kollektion som jag önskade mig så mycket!!! Hur glad tror ni jag blev på en skala från ett till tio? Om fyra dagar sticker jag till Turkiet men tjejerna från klassen, det ska bli en upplevelse för livet! Dock har jag inte införskaffat mig allt som ska packas ner i min nya rosa resväska som jag också fick i present. Men allt ska fixat, strykas, läggas fram och tvättas i morgon! Jag tänkte också laga en god middag till familjen i morgon kväll eftersom jag sover hos Josefin från tisdag till onsdagen då vi åker. Har ju fått en kokbok av bororsan också! Nej nu ska jag sätta på en bra film och äta lite onyttigheter sen blir det sängen! Här kommer studentbilder puss och kram! :)

För i morgon tar man studenten!

Gud ja! Så sjukt det här känns, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vi har mycket att stå i här hemma idag och vädret är sissådär. Det ska i alla fall klarna upp i morgon sa de på vädret men det vet man ju aldrig. Meeen fan vad man är taggad ändå! Och kommer sakna min klass stenhårt ni är guld värda hela högen!! Nu ska jag städa och ha mig hela kvällen så hörs vi antagligen i över morgon eller något när jag har tid. Langar in tusentals bilder i allafall! Ha det! :)
Klass F08Med, världsbäst!

Sol, Bad och stukad tå.

Tjollahopp! Kom precis hem från Sofie som tar studenten i morgon. Så det har varit hålligång nu i två dagar med storstädning och annat. Stukade ju min tå igår efter att jag blev i kastad i poolen av ett par idioter... hehe ;) Och den är fortfarande svullen, hoppas det går över snart. Idag har ju varit den varmaste dagen på mycket länge så har bara badat och tagit det lugnt hela dagen, det finns inte så mycket ork i kroppen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åker ansiktsmasken på! Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag! :)
Puss.
Bild på mig från i fredes påväg till klassfesten, lagom glad för mitt nya iphone-fodral från glitter faktiskt! ;)

4 dagar kvar, wtf?!

Shhiiit, nu är det bara fyra dagar kvar i skolan och jag är maxat taggad! I morgon börjar studenterna eftersom det är nationaldag idag. Denna veckan kommer bli sick! Och denna helgen var också det för den delen. Vi hade ju brännboll i fredes med alla treor ( de som ville ) vi kom faktiskt trea av fem lag. I alla fall så tyckte jag att det var bra! Det är sådär 35 grader ute eller något, svinvarmt i alla fall så ska gå ut och ta en dusch med vattenslangen sen slänga mig i solstolen och steka. Hoppas ni alla får en bra dag, pusss :)

Wonderful June!

HaliHalå! Igår var jag på min första studentfest. Jag grät inte bara för att alla var så himla glada utan för att jag också är så spänt inför min om en vecka. Ohhh gud vad man längtar nu! Har precis käkat middag med familjen inklusive min brors familj, Tage har blivit en stor pojke nu som älskar att skrämmas. Fasters älskling kommer han alltid att vara! I morgon blir det brännboll och klassfest i Malmö. Hoppas att mina tår som nu är alldeles såriga klarar av det. Lets hope so!

RSS 2.0