det är jobbigt att jobba.

Ja som ni kanske har förstått så jobbade jag idag.. Det gick bra, dåligt med rutinerna bara. Har ju inte jobbat på hela denna måndagen. (hej lite måndagslön...) I alla fall, det gick ganska så bra men det var slitet. Nästan 190 gäster och i morgon har vi så många.. kanske mer till och med! Det blir en mysig hemma kväll! Hoppas ni får en trevlig kväll.. :)

Studiedag!

Idag hade vi tydligen studiedag? Tur att jag ringde Josefin http://joucy.blogg.se/ för annars hade jag åkt in till Malmö i onödan. Så det blev lite övningskörning, fika med min fina vän Matilda och plugg. Nu ska jag sätta mig framför tvn och se på Greys Anatomy. Mitt favorit program om ni inte visste, näst efter O.C ofc! I morgon blir det skola igen och jobb hela helgen! Ska försöka prata med de på jobbet och förklara att jag vill jobba lite mer.. I need some cash!  ;)

Btw så söker jag till idol igen snart! Det ska bli så sjukt roligt, tror inte jag kommer vidare men det är en upplevelse. Ni borde också pröva på det. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och hålla kväll! Godnatt :)

fat lady?

Oops! Min datorstol sprack nyss... ehm jaha? Ett tecken på att man verkligen MÅSTE börja röra på sig?
Tack gud, men du hade inte behövt ta sönder saker! Jag stod faktiskt på stolen för skulle stänga mitt fönster som tur är.. Men en ny datorstol står högst på inköpslistan.. DAMN! 

Who need lovers, when you got fashion? Cosmopolitan



Missing the time with you.


Excuse me for being a smarthead!

O herre min gud... ni som läste inlägget från igår kommer antagligen ihåg att jag hade en riktigt dålig dag? 
I alla fall... Precis efter att jag loggade ut härifrån så drog jag ut min iphone från laddaren i datorn. Vet ni vad som hände då? Jag skulle vara tvungen att omdatera hela skiten, och med det så försvann allt som jag hade i min iphone. Facebook, bilder, musik och det värsta... alla mina kontakter. Så nu är jag helt isolerad om ni nu inte hör av er till mig. 

Hoppas att denna dagen kommer blir bättre. Den har dock börjat ganska så dåligt. VAFAN vad är det med mig? Nu får jag rycka upp mig! Sitter här och klagar på skitsaker när tillexempel Japan har det som värst. Tänker på er där nere btw! 
Vi sörjer med er, att ni har förlorat era hem, 
nära och kära och en del av ert hjärta. 

The universe and you.

Underbar klänning! Visst? Köpte den igår på ZARA för 299 kronor.. Underbar färg och kolla vilka mönster. En enkel sommarklänning, precis min stil! :)

Jag är en trött Amanda idag. Inte en sån sprallig, glad liten gullig typ som ni är vana vid. stuck with it tonight. I morgon kommer jag tillbaka som mitt rätta jag igen! puss


Monday...



Hade migrän igår, då får man äta ben&jerry. Även fast man ska börja bli slim fit! Idag har jag shoppat, för mer än vad jag behöver är jag rädd.  Men eftersom att man har fem timmars håla får min ekonomi leva med det. :) Köpte btw ett par riktigt fräsiga brillor idag. Dock inte dessa på bilden, men de var snygga! Belive me ;)  Aja, skriver kanske lite mer i kväll innan jag beger mig ut på nya äventyr! puss

Carolina Gynning.

Jag har verkligen fastnat för hennes blogg, riktigt mycket. Hon har blivit så fruktansvärt mogen och kan stå på egna ben och hon vågar satsa på något som berör henne. Jag inspireras av henne väldigt mycket och om jag skulle fått chansen i livet att växla några ord med henne hade jag absolut tagit den! Hade ni det?

Denna tavlan är min favorit än så länge, hon har målat den alldeles själv. Gå in på hennes blogg och kolla på fler. http://gynning.net/ ..

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen sticka hem till Matilda och äta lite hämtmat.  Tänkte dra på strumpbyxorna och jeansshortsen idag. och kanske någon söt top?  Det kommer nog bli skit bra, hoppas alla får en trevlig kväll! puss

space bound.


Jag börjar bli riktigt nöjd med mig själv. Jag känner mig på topp just nu.
Idag ska jag städa hela huset innan mamma och pappa kommer hem.
Sen kommer Matilda hit, då ska vi beställa lite mat och bara umgås.
Hon och jag.

Och en sak till, jag vill bli kär, riktigt så det pirrar i hela magen.
Det kommer hända för eller senare... men man kan ju önska att det går lite fortare? Höhö rätt knasigt skrivet.
Men det gör så att man mår så himla bra. :)


Girls just wanna have fun!





Mitt Göteborg!

Godmorgon!
Just nu befinner jag mig i Göteborg hos min syster. Gud vad jag älskar denna staden. Kan inte få nog utav den helt enkelt. Snart så ska vi bege oss ut på stan för att fika och gå i lite affärer. I morgon ska vi kolla runt i balklännings butiker för att se om vi hittar något fint åt mig. Kommer dock inte köpa klänningen denna helgen om vi nu hittar en. Nej, det gör jag nästa helg igen när jag, mamma och pappa kommer upp igen.
Tårtan är sen igår då vi ¨åt middag hos Linda och Magnus. Nu måste jag göra mig färdig, puss och ha en fin dag!

lättnad!

Har inte bloggat på hela veckan för har haft fullt upp med mitt projektarbete. Jag hade min presentation i går och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Ni skulle bara veta vilken lättnad det är för mig att ha det gjort. Jag lämnade in allt idag eftersom att jag åker upp till min syster i Göteborg på fredag. Jag stannar där tills på onsdag sen följer hon med mig ner. I morgon kommer flickorna som jag umgås mycket med i klassen hem till mig på middag och förfest sen åker vi taxi in till Malmö för att gå på slagt. Vi firar att det är 100 dagar kvar tills vi tar studenten och vår skola sammarbetar med slagt denna helgen. Det kommer bli AWESOME!
Nu ska jag ner och äta middag och sen ska jag börja med efterrätten i morgon. Jag lägger ut bilder i veckan om jag hinner. Puss!
jag tycker att denna kvinnan är helt bedårande.
Gillar svart och vita foton!

RSS 2.0