host..host..

Hallå i stugan!
Har inte skrivit på länge så slänger in ett litet inlägg här nu då..
Idag är jag lite krasslig..eller..har sjukt ont i halsen och fryser och känner mig allmänt kass.  Gick till skolan idag för att ta skolfoto sen fika jag med några av mina underbara vänner efter. Jag åkte faktiskt hem sen för kände mig inte alls kry. Har sovit ungefär hela dagen och just nu sitter jag och pluggar till historieprovet i morgon.. kul!
Vi ska käka däänsk fläsgesteg idag med äpplekaga (skånska) till efterrätt.
Mamma och pappa har varit gifta i hela 30 år idag så ett stort grattis till de båda! Nu ska jag fortsätta plugga och sen försöka ta mig in till stan i morgon.. får ju betala en hel del för mitt busskort är sönder. JÄVLA CHIPP! Det ska ju inte gå sönder bara sådär, håller ni inte med???? Aja, ha en super kväll så hörs vi.. seya! ;)

Tog ett litet foto i morse innan skolan :)

Projektarbete!

Okeej, nu har jag filat lite med mitt projektarbete... Jag har ju inte avslöjat vad det ska handla om än. Det ska handla om just bloggar! Roligt och väldigt bekvämt eftersom att jag bloggar själv och kollar in flera bloggar om dagen. Jag ska själv göra en annan blogg till mitt projekt där ni kan gå in och kolla hur det går och se intervjuer med människor osv. Hoppas det blir bra!   

Om någon bloggare vill bli intervjuad med mig och hamna i bloggen så är det bara att slänga iväg ett mail till mig eller en kommentar. (y) Hade uppskattat det. Även ni som kanske inte bloggar men är intresserade?



Btw, det snöa igår här hos oss... Vad är det för fel på värmen liksom. 
Visst hösten är mysig om det är fint väder med alla löv osv. men snö? 
Kom igen va!
Lite härliga sommarbilder som jag tog för något år sen får komma
in i min blogg nu när det är så kyligt ute. :)
Tyvärr så störde jag och min kusin larverna mitt i deras orgie men wtf..

Lämna det bakåtflutna före dig (y)

Hallå alla mysare! För det är faktiskt mysväder just nu, i alla fall i Skåne. Jag har precis kommit hem från skolan och sitter och lyssnar på lite John Mayer. Bland annat "Slow dancing in a burning room". Det är min favorit låt av honom faktiskt. Om ni inte fattar rubriken så kommer det från Lejon kungen hah. Pumpa är en skön snubbe han! ;) Idag var jag och pappa i stan efter min skola och köpte mitt efterlängtade överkast från Indiska. Det är riktigt, riktigt fint! Såhär ser det ut... 
Fint va?! Jag tycker i alla fall jätte mycket om det. I helgen så gjorde jag inte så mycket. Jag var hos mina kusiner på middag i Lördes och sov över där. Det var verkligen hur god mat som helst och jätte mysigt. Jag var där jätte mycket när jag var yngre och det dyker upp en massa minnen så fort man kommer dit. Mysigt!

Nu så ska jag bara ta det lugnt efter en lång dag i skolan. Hoppas alla haft en super dag! Puss :)

Lyckad dag!

Hallå!
Idag har det varit en helt underbar dag. Super bra väder osv. Jag vaknade och direkt när jag steg ner för sista trappsteget så gick larmet igång och securitas ringde........ SUCK! Det har hänt mig fem gånger nu att larmet har varit igång när jag har varit hemma eftersom mina föräldrar brukar skynda sig till jobbet så glömmer dem att jag ligger och nannar riktigt skönt där uppe.. Lite komiskt att securitas vet varför larmet ringer också. De är antagligen vana tror jag. hahah. ;)

Jag åt en härlig frukost hemma hos Matilda idag. Scones och vaniljte. Underbart! 
I kväll så kom min bror, Mia och Tage hem till oss för lite middag. Det var verkligen jätte mysigt och blir alltid lika glad när lille Tage kommer. Man lever liksom i en helt annan värld nu. I morgon ska jag upp och springa. Börjar med tio minuter som min vän Emma sa att man skulle göra sen ökar man tiden gång för gång man springer så vänjer man av kroppen för träningen. Ett litet tips bara, ni som tycker det är jobbigt att springa. Satsa inte allt i början :) Här kommer lite bilder från i kväll och en lite rolig bild som pappa tog när de var i egypten. 
Natti! 
Så fort Mohamed i Egypten (städaren)  fick lite dricks så gjorde han denna
under dagen som mamma och pappa var på stranden. 
En krokodil av handdukar med pappas läsglasögon. Gulligt :)
Min lilla älskling ger blicken åt sin far.. haha, det börjas i tid ;) 
Stolt farfar..


Han ska kläs med stil, den lille. Rolling Stones tröja och allt ;)


Och jag... Jag var bara riktigt glad över att digitalkameran hade hittat hem igen (y) 

<3

Jag saknar dig så extremt jävla mycket. 
Skulle kunna göra vad som helst för dig. 
"Jag flagnar"
<3


utropstecken

Okeeej, fan! Fick skriva om hela skiten för att safari stängde ner sig... sug! Jag som formulerade ordet så fruktansvärt bra innan... Ni får nöja er med dessa ord...
I alla fall för några minuter sen så satt jag och tänkte för mig själv. Vem är jag? Alltså vilken stil har jag? Jag känner mig så jävla tråkig hela tiden. Som en i mängden. Jag vill ha en rolig unik stil men det är verkligen jätte svårt att hitta en. Har ni tips, råd eller ändrat er stil bara så? Kan man göra det utan att folk tror att man härmar andra? Är det lagligt ens? hahahaha sjuka tankar men vafan. Jag behöver seriöst hjälp! Ni som känner mig, är jag tråkig? Hur ser jag egentligen ut?? Jag tycker att jag är tråkig, torr som bark.... fyfan suck!
jag menar förfan.. kolla? tråkig, tråkig, tråkiiiiig!! 

mega ångest..

Okej, som ni kanske vet eller jag kanske nämnt i något annat inlägg (Håller faktiskt inte koll) Så är jag jätte rädd för spöken. Mina föräldrar har varit i Egypten i en vecka nu och jag har sovit själv i en hel vecka förutom när jag sov hos min bror. Det har gått hur bra som helst från och med igår kväll. När jag satt och kolla på tv så hörde jag praktiskt taget steg som gick på ovanvåningen. Precis så som det låter när någon i familjen är där. Och att någon sprang i trappan. 
Jag menar hur normalt är det?!
Aja, måste erkänna att jag blev livrädd och ringde in till min faster för att be om sovplats.... (a)
Jag sov där så klart men gud vilken ångest jag hade dagen efter. Jag hade bestämt mig för att städa hela huset inklusive mitt rum men mitt rum förblev ett råtthål en dag till. Jag vågar verkligen inte gå upp dit i kväll och sova där.. Får se hur det går. ^^

Det är i alla fall skönt att ha mamma och pappa hemma igen. Det blev så tomt de sista dagarna utan dem. 
I morgon är det den sista dagen i skolan. ska nog sticka till gymmet efteråt. peppad? ... Näe.. 

Just nu sitter jag och kollar på Sverige-Holland. Holland sopar ju mattan rent ut sagt.. go go go!! 
Du som är så bra enligt alla källor... visa för fan vad du går för nu då? 

Its cool.

Hello.. 
Ni vet kärlek, det suger verkligen. I alla fall när det går som värst. Det är ett spel liksom. Det går aldrig "sådär". Antingen så vinner man eller förlorar, det går antingen bra eller dåligt. Dåligt för det mesta. Jag ska inte tänka mer på kärleken nu. Den får komma till mig, tänker inte söka längre. Just nu ska bara bara tänka på mig själv. Skolan, vänner och träna heltid! Ni som har hittat "den rätta" ta vara på honom eller henne för det är livets största gåva. Sumpa inte chansen utan gå all in. Det tänker jag göra när jag vet vem som är rätt för mig. 

I går var jag ute med Joucy i Lund. Drog bland annat till Wrap House och Spisen. En helt okej kväll, blev en ganska tidig hemfärd. Hoppas alla har haft en toppen helg. Ska upp kvart över fem i morgon. suck! Och tänk nu på det jag har sagt. Puss! 

Ghost in the machine - Bob

Shuuhu.. Vaknade för ett tag sen.. Eller ja, vid tio. Igår så var grabbarna här hemma och spelade lite kort och sånt trevligt. Vi stack upp till puben på kvällen för att spela sånt konstigt spel.. Marcus satsade en hundralapp från början och vann 1200 kronor .. Hmmm sjukt :)
Har städat lite och sånt tråkigt idag. Får se sen vad dagen har att erbjuda. Hoppas alla får en bra dag i regnet. 
Puss 
btw. Min blogg fyllde hela fem år igår, fattar inte att jag har bloggat så länge hahaha.. Har knappt några läsare ffs! Men skit samma. Det är roligt att skriva massa strunt när man inte har något bättre för sig, So I keep going ;)

Ingenting är omöjligt, bara hjärtat är med!

Helloooo.. 
Idag blir det inte ett så långt inlägg. Har varit lite i stan och rumlat runt bland höstlöven med vänner mellan lektionerna. Hatar måndagar som ni vet men de gjorde den toppen som vanligt. 
Köpte bland annat de här ringarna och ett par örhängen från H&M. 
Älskar rosetten! Förlåt för bildkvalitén men orkade inte ladda kameran... 

Och en sak till. Människor ni kan faktiskt lyckas och åstadkomma det ni aldrig har trott på. 
Bara hjärtat är med. Ingenting är omöjligt när man mest tror det. Kämpa på! Puss

Teknikens dag!

Godkväll!
Jag har haft en väldigt rolig dag i dag, jämfört med vad de andra söndagarna har haft att erbjuda. 
Mamma behövde lite hjälp idag för de hade teknikens dag idag på LTH. (Lunds tekniska högskola) 
Det är faktisk väldigt intressant och roligt att gå runt i de olika salarna och kolla på tekniska grejer. Jag hann dock inte göra det idag. Var upptagen med att stå i receptionen och dela ut program, godis och ballonger till barnen. Jag träffade också min gamla tekniklärare där. Trevligt(: 

Nu är jag verkligen slut och min mage värker verkligen så har sovit en timme eller två nu. Det har dock inte gått över men men... Jag var ju ute på Hipp i fredags också, SKITKUL! Förutom det som hände i slutändan men det skiter vi i nu. Vi för festade loss hos Mikaela först och drack massa mojito och grejer. Riktigt gott, min favvo drink och hon var riktigt bra på att blanda. Vid halv tolv stack vi in till Hipp. Tack för en super trevlig kväll Mikki! 

Nu ska jag käka lite sen kolla film hela kvällen. I morgon ska man upp vid sex igen.. mindre roligt.. Hoppas alla har haft en toppen dag! Puss. 
Man får en sån här fin tröja när man jobbar där. 
Kan också vinnaen men varför ska man försöka när man får de gratis? ;)
Har en lila, blå, rosa och röd och så nu denna gröna :)

We like to party!

...Yes we do!
Godmorgon!
Jag har faktiskt sovit riktigt gott i natt, somna vid tolv igår. (brukar annars somna vid ett, halv två) 
Idag så har jag städat huset och lite smått och gott. Pappa och jag ska snart bege oss ut till Center Syd för att fixa lite saker. Mikaela fyller år idag och blir myndig, grattis snutt! Vi brudar ska ut till Hipp i Malmö i kväll för att fira sockerärtan. Före det så ska jag sätta på mig en härlig ansiktskask för min hy i ansiktet är hemsk!
Hoppas alla får en mycket trevlig dag och afton! Puss. 
Har jag rakat skallen??? Ser ut som det på bilden iaf... 
Men nope, bara uppsatt! 
Ooooch ser ni? Rummet? STÄDAT! 

Ni fick en liten skymt på fotona på spegeln också. 
Jag och pappa till höger
Morfar och jag till vänster :) 

RSS 2.0