Krasslig!

Hejsan alla! Igår var det en hemsk dag för min del, hade tre timmars håla på förmiddagen och jag är pank så kan inte göra något inne i stan heller. Jag mådde inte så bra heller utan är förkyld och har ont i halsen så det var en riktig pina. Emma hälsade på mig på kvällen efter middagen och vi åt kräftor! riktigt gott... Hon och jag kollade på P.S I love you och det är den bästa filmen som finns! Jag somnade ungefär vid 1 tiden och vaknade i morse med samma förkylning. I kväll ska jag hem till Matilda och äta middag och sen vet vi faktiskt inte vad vi ska göra senare i kväll men det händer säkert något. I morgon så ska jag till Marieholm för att äntligen träffa älsklingen, han har äntligen kommit hem från Turkiet och det känns som en evighet! Orkar inte skriva mer nu. xo xo Amanda. 

Sommardag!

Idag har det varit en riktigt varm och härlig dag och jag hade sovmorgon för vi började klockan 1. Det var också riktigt skönt för en gångs skull fast man inte redan är så skoltrött. Det har inte hänt så mycket idag förutom att jag och mamma åkte in till Löddeköpinge för att handla skor och kläder åt mig så det blev det. Jag köpte ett par lacoste skor och ett par adidas samt en kofta från Cubus och en stickad tröja från Vero Moda som jag har på bilden här nedanför. Jag hitta äntligen en liten axelväska också som jag har varit ute efter så länge så är riktigt nöjd med mina köp. När jag och mamma kom hem så fixade jag till mig snabbt för sen skulle vi på middag hos min bror och Mia. Riktigt god middag, men vad förväntar man sig inte av en som jobbar som kock? haha. Annars har det inte hänt så mycket idag men i morgon blir det trafikteknik och Engelska sen hem och lämna cykeln till en som ska laga den åt mig och städa. Johan kommer i morgon också så det blir väldigt mysigt. Hoppas alla ni andra har haft en bra dag. Xo Xo Amanda. 
inte världens bästa upplösning men det går :)

Onsdag kväll!

Sitter här och myser med NRJ på webb radio och kollar runt på facebook och en massa andra saker. Det har faktiskt varit en helt okej dag idag för mig, var lite yr i morse men det gick över. Tog tåget in till Malmö klockan 7 och började skoldagen med massmedia och där körde vi igång med anteckningar och grejer direkt. Vi pratade bland annat om radio och det är därför jag har blivit ännu mer beroende än vad jag redan var av webbradion. Jag tycker det spelas bättre låtar där än vad jag själv har på min dator för de är jag så himla  trötta på! I alla fall hela klassen som var med förra året har nu delats in i två större grupper så jag går inte med vissa av de personerna som jag gick med innan vilket är lite tråkigt. Efter den lektionen som varade i två och en halv timme med bara anteckningar så hade jag två timmars håla och det innebar FIKA! Mochalatte på EH sitter aldrig fel, speciellt om man är lite trött. Den stunden tillbringade jag med Malin och hennes kompis från hemmabyn och Illgul. Senare kom Josefin och Sofia för att hålla oss sällskap och alla pratade om vad de hade gjort i sommar. Efter den långa, långa hålan så begav jag mig till skolan igen för att ha grafisk kommunikation och det är även ett mediaämne som jag valde till nu till tvåan. Där får man lära sig att hantera både text och bild tillsammans. Tillexempel som jag, att jag vill kunna göra layout i en modetidning så därför måste jag kunna välja rätt bild till rätt text om det hela ska bli så bra som möjligt. Jag tycker faktiskt det var en rolig start på den kursen och lagom rörig. Efter en timme så skulle jag ta tåget hem men alla tågen var försenade i princip så jag missade bussen som skulle ta mig till Furulund från Kävlinge, så jag fick gå hem. På vägen hem stannade jag till hos Matilda och pratade lite strunt och på kvällen åkte jag in till Malmöfestivalen för att träffa folk. Massa folk var där, det gäller att hålla i väskan för där kan allt hända! Jag åkte tidigt hem och det var faktiskt ganska skönt så att man kommer upp i morgon fast jag börjar halv ett.  Hoppas alla andras dag har varit lika lyckad om man bortser från alla de inställda tågen. Men nu ska jag sova. Xo Xo Amanda. 

Sista dagen på lovet!

Godmorgon! Idag är det den sista dagen på sommarlovet och jag har i alla fall tur med vädret. Skulle koka en stor kopp kaffe för det är ungefär det enda jag dricker på morgonen, är ingen frukostmänniska men så klart hade vi ingen mjölk hemma så jag börjar fundera på om jag skulle lära mig att dricka utan mjölk i men det kommer aldrig att gå hah. Idag ska jag först få tag på Rasmus sen om han nu hör av sig så ska vi in till Lund och hitta på något. Jag måste göra något idag eftersom det är sista dagen och inte sitta hemma. Kanske man ska åka in till Malmö i kväll i värsta fall om det inte händer något annat, men egentligen har jag inte råd till det. Skriver mer senare för nu ska jag mysa framför tv:n. xo xo Amanda. 

Vad är kärlek?

Jag förstår inte vad äkta kärlek innebär. Jag vet ju själv hur det känns, men jag förstår inte hur vissa personer tänker. Man kan säga att de utnyttjar ordet och sliter ut det helt totalt. Om man säger såhär, orden "Jag älskar dig" är inget man säger till vem som helst, det måste vara äkta. Om jag ska vara ärlig så har jag bara menat de orden till endast en person. Och jag tror att den personen vet själv vem det är. Och jag älskar honom än idag, jag kan inte komma över honom. Ni ska bara se hur han ler mot mig, hur han försöker göra mig glad när vi har bråkat. Hur han skrattar åt mig när jag försöker leka sur. Han är helt enkelt helt fantastik och underbar. Jag kan inte ersätta någon efter honom, ingen! Men han gjorde också som han gjorde, han ersatte mig för en annan, han älskar en annan. Jag vet inte om de orden är sanna till henne, men det kan inte jag avgöra. Men det jag kan säga är att det jag känner för honom är äkta kärlek. Om det inte hade varit det så hade jag inte vaknat upp varje morgon och tänkt vad jag gör utan honom, varför jag är ensam kvar. Om jag inte hade älskat honom hade jag inte kollat igenom alla bilder om och om igen och fällt massor av tårar. Jag önskar att han kunde se mig varje dag, och se hur mycket jag verkligen lider utan honom och efter det han har gjort. Och jag önskar också att han en gång kommer tillbaks och säger att det har alltid varit jag, att det alltid kommer att vara jag. Jag har försökt att hitta andra men det är inte alls samma sak, det är liksom ingen gnista i mig längre. Han har sugit ut mitt inre och behållit det för sig själv, men om han inte vill ha mig längre, så varför inte ge tillbaka det som tillhör mig? Så många onödiga tårar jag har fällt, för jag vet ju innerst inne att han kommer stanna hos henne, han kanske är tryggare där än vad han var hos mig? Men ingen kan älska honom som jag gör, det ska han ha klart för sig. Så om ni undrar vad äkta kärlek är, det är när så fort han skriver till en, eller när man ser honom, så börjar man skaka och bli kall svettig. Han tappar andan och vill bara göra vad som helst för att vara han nära. Man vill ge personen allt man har. Han kan få en att le när man mår som sämst. sist jag såg honom spillde jag ut min läsk haha. Nej, jag älskar verkligen honom, över allt annat. och jag lova dig, det kommer aldrig förändras!



Måndag eftermiddag!

Sommarlovet har gått fortare än vanligt, men jag har hunnit med mycket. Åkt utomlands, besökt våran kära huvudstad, och tillbringat en hel del dagar med mina vänner. Jag känner faktiskt ingen ångest av att börja igen, det ska bli skönt att börja tvåan. Jag ska satsa allt på mina betyg nu har jag bestämt, för jag vet att jag klarar av det. Jag blev faktiskt chockad över hur bra mina betyg såg ut när jag nu gick ut ettan. Men innan skolan ska jag bara ta det lugnt och försöka få tillbaks sovtiderna som jag har vridit på helt totalt. I morgon ska jag fika med en kompis i Lund som nu går i lumpen men kommer hem ett par dagar. Då lägger jag nog in lite bilder osv. Det ska bli roligt att få träffa Rasmus igen, senast vi sågs var i juli månad och så roligt har jag inte haft på länge. En sak som jag måste göra är att köpa in nya höstkläder och skor, måste ladda inför höstterminen. Skriver mer i morgon eller i kväll. xo xo Amanda. 

Jag innan man skulle in till stan och se sig omkring för någon dag sedan.


RSS 2.0