I love the way you lie - Eminem

Ett år sen, jag har en gång känt dig...sen jag var liten. Du var några år yngre än mig så vi växte snabbt ifrån varandra och våra familjer firade aldrig valborg längre. Men en dag så pratade vi konstigt nog. Hur allt var, hur vi mådde osv. Tre dagar efter det så var du borta. Begravningar har aldrig varit mig grej, även fast jag bara har besökt en endaste. Din var nog den hemskaste jag någonsin kommer att gå på, men alla hjälpte till så att den blev vacker i alla fall. Hoppas du såg den, och jag hoppas du såg hur många som sörjde. Döden finns kloss intill en, ett felsteg och man är där. Det kunde hända vem som helst, och denna personen var du. Det är ett år sen, det har gått så himla fort, lika fort som det gick när du försvann. Lisa, vi alla saknar dig. Min familj tänker på dig, dina vänner och din familj tänker på dig. Vi möts på andra sidan gumman. <3 



Alors on dance - Stromae

Tjarrå, eller vad de brukar säga där uppe.. Nu har jag packat färdigt och ska snart sätta mig i bilen till Sturup. Kommer bli så skönt att komma bort från Skåne lite. Hoppas bara det är fint väder bara. Skriver lite varje dag om vi göra något kul, annars får ni läsa en hel bok när jag kommer hem haha. Så ska vara snäll. ;)
Ni får ha det så bra ni som bor här nere så hörs vi på Måndag CIAO! 
Bilden är inte så exklusiv men väskan bär märket Desigual och är verkligen vacker. 
Fick den av mamma och pappa när jag fyllde 18 :)
Resväskan är full, mer ska i den.. kommer bli ett krig mellan den och mig känner jag på mig....hmm

Not the one - Play

Tjoho! Jag är så jäkla taggad just nu! I morgon vid två åker jag till Sturup för att ta planet upp till Stockholm till världens bästa kille! Haha det kommer bli så sjukt kul. Jag har kämpat i en timme att få ihop min resväska, sen var jag tvungen att ta en storlek större... De kommer undra om jag ska stanna hos dem hela sommaren hahaha. 
Tar med mig min kamera upp och usb sladden så ni får se lite härliga bilder. :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och se en bra film hade jag tänkt, i morgon är man ledig. Skönt att slippa svenskan
men får hämta min film efter sommaren. Hoppas det är ok för dig Ellinor? (a)
Natti natti, <3

Stockholm kyss - Lars Winnerbäck

Tyckte rubriken passade perfekt för om en dag åker jag till Stockhooooolm! Fyfan vad skönt att komma ifrån Skåne lite för att åka upp och hälsa på min bästa killkompis där uppe. :) Då blir det massa sol och bad om det är fint väder, en del shopping och gröna Lund så klart. ska vara där uppe över helgen så åker på Torsdag och kommer hem på Måndag. Det kommer bli awesooome! Nu sitter jag och kollar på biggest looser och snart ska man sätta igång att tvätta alla sina kläder som man ska ha med sig. Se upp 08or för nu kommer skånebruden! ;)

Wait til you see my smile - Alicia Keys

Guuuud vad jag har varit kass på att skriva inlägg nu de senaste veckorna. Ibland har man liksom ingen alls lust till att skriva en massa. Man har helt enkelt ingen tid till det. Jag har i alla fall nyss fyllt 18 för någon vecka sen. Har dock inte hunnit gå ut så mycket men det kommer nog nu i sommar får jag hoppas. :)
Jag har haft 18 års fest som blev väldigt lyckad sen har ju så klart släkt och allt kommit. 

Nu är studentveckan över, FINALLY! Jag tycker inte om det alltså, förutom allt festande men man får sådan ångest när man går i stan och alla visslar och skriker. VEM FAN VILL GÅ I TVÅAN NU?! Inte jag i alla fall....

På Fredag så har vi avslutning sen så är det äntligen sommarlov. Det kommer bli awesome! Ska jobba nu och tjäna lite pengar de första veckorna sen ska man ge sig ut på roligheter. Orkar inte skriva så mycket så nu får jag ta mig i i kragen och skriva lite varje dag. Puss och kram! 
kommer en härlig bild med mitt tjejgäng! kram på oss 

RSS 2.0