På det igen!


förade hos Cuffe igår!


en liten onsdagslåt från mig!;)


sommar hos top shop!

Blev kär idag när jag gick in på Top Shops hemsida. 
Ska gå direkt in i affären i morgon när jag är i stan! 
Hoppas jag blir lika kär då :)

sista skollovet!

Har haft lite ångest idag. Det  var nämligen sista dagen på mitt sista skol-lov. Det känns ju spännande?
Har solat, grillat, myst, sjungit både falskt och rätt så okej denna helgen med fina vänner.
Dock ser ni resultaten från dagens solning,  Röd? Förvånade? Svar nej.

I kväll ska jag bara ta det lugnt, Alexandra har sovit hos mig mycket denna veckan, undrar om man klarar sig utan henne i natt? Det återstår att se! Hoppas ni har haft ett fin fint påsklov. Jag fick dock inget ägg i år, känns vuxet!;)  puss :)


nästa! påskfirande med släkten!

Drog på mig min "en storlek förstora" blus idag och mina favoritbyxor från ZARA.
En helt okej outfit på en helt okej Amanda! Jag och påsken är ändå rätt tighta! :)

Hos kusin!



HAHAHAHA hittade denna bilden på Frdias dator från i somras, fulla & glada!
Idag har vi spelat gitarr, myst och druckit varm choklad.
I morgon står fotografering på schemat! :)

i dont wanna miss you tonight.


jobbdag!

Jag har inte jobbat på sjukt länge känns det som, så det kändes idag när man hade nästan 300 gäster på Savoy. Men det gick bra, behöver dock nya skor för får sjukt ont i ryggen. Så nu ska jag vila lite sen träna hade jag tänkt mig. Kanske man borde ta något att äta först, har knappt hunnit äta. hoppas ni får en superdag i detta fina vädret! puss.

Who is?

I know Im not perfect, but at the end of the day, who is?
He wanted someone thats perfect.
But can you tell me who is?

kvällens goding!

Eller... han är min goding dygnet runt, men är snäll och delar med mig ;)



dagens träning!

En riktigt dålig bild från google, men tränade vattencykling idag.
Det var längesen och riktigt roligt även om jag tränar själv och jag är yngst i gruppen.
Det rekommenderas verkligen till er som gillar styrka och hög musik!

studenklänning?

Vad ska man ha på sig på sin student? Jag hittar verkligen inga fina klänningar och de som man hittar vet man att alla kommer ha. Tips? Råd? HJÄÄÄLP? Tänkte om man skulle köra på en söt kjol och en top? Eller man måste ha klänning? Omg, mycket frågor...heh.  I kväll ska jag gå och träna i simhallen, vattencykling. Skitkul!
Detta är den kjolen jag hade tänk mig i så fall.
Från Zara, enkel, inte så dyr och kan användas igen. so what do you say?

did i mention?

Att ni är bäst!

Ny design!

Nu har jag äntligen bytat design och header. Det kanske inte blev den finaste headern men den får duga så länge. :) Dock är inte min blogg designad av Erica Freij längre men vet faktiskt inte hur man får bort det-.-

Meeen så fick jag MVG på mitt projektarbete och det är jag så himla glad och stolt över. Och verkligen värd också för den delen så många timmar som jag har suttit med det här hemma. Så ett plus till lilla mig! Nu ska jag koka te och kolla lite på One three hill innan jag somnar. I morgon ska jag på vattengympa på kvällen. Sa ju förut att det inte var värt pengarna..Men det var innan jag visste att jag skulle bli en latmask om jag slutade på det så ready to go again!;)  godnatt.

Idag hade jag en helt ny typ av frisyr. Jag gick faktiskt in en snabbis på Angelica Blicks blogg i morse och såg hur hon satte upp sitt hår. dock har hon längre lugg än jag så det fick bli lite ändring. Men gå gärna in  här och kolla för det blev skitfint!

faster-time!

Hello! Nu är jag på bättringsvägen, var ledig idag men i morgon ska jag till skolan. I kväll kommer den här lille krabaten tillsammans med min bror och Mia. Jag ska mysa med prinsen hela kvällen! Mamma kom hem med ett par jätte fina stickade sockor i rosa och grått till mig som hennes arbetskamrat har gjort. Tack så mycket! Bild kommer senare. Puss :)

Nananana Dagens tips!


Inte för att jag håller på och bli rynkig eller så men jag använder faktiskt natt&dag krämer. Dessa två är från märker GARNIER och är köpta på apoteket. Vet dock inte hur mycket de kostar för fick de i julklapp MEN de är riktigt bra! Inga rynkor syns till ännu i alla fall ;)


Väska från H&M 99:- om jag inte minns fel? Mycket stilig!


Söta små sommarskor från H&M, finns i alla färger och mönster typ! 79.50:-

ett sjukligt inlägg..

Hello! Här sitter en sjuk Amanda som är måttligt irriterad för att hon inte kan jobba i morgon. Har verkligen försökt att glömma bort min hemska hosta och förkylning denna helgen men det blir bara värre och värre. Tog tempen hos Matilda idag och hade ingen feber men sen när jag kom hem idag igen så visade det sig att jag hade feber i alla fall.. gött.

Det värsta med mitt jobb (jobba frukost på ett hotell) är att man kan knappt hitta en ersättare och det finns ingen chans att de kan ersätta mig i morgon så jag har kämpat denna helgen åt att bli frisk. Men folket här hemma tvingar mig att stanna hemma, det är ju bara äckligt om jag ska gå runt och snora i all mat. Längtar inte till i morgon bitti då de säkerligen kommer ringa och skälla på mig.... Får be dem läsa min blogg så de får se att jag är verkligen super ledsen över det.


Nu ska jag dricka upp mitt goda honungs-vatten och sen sova ruset av mig. Puss&Kram :)

några veckor gamla bild.. har min favorit skjorta på mig btw. :)

men hallå där...

Helt slut.. har gått i stan en hel dag min Linus, vi fixade lite balkläder till honom och sen shoppade han loss... Ville också men fick följa med honom, man är ju så generös ;) Så är riktigt trött nu. Nu är det bara 68 dagar kvar till studenten (tror jag) Jag längtar som in i helvete. Jag ska bara hitta en jäkla klänning, det är ju så tråkigt att ha en som alla andra har. Men det finns ingen specifik affär i Malmö som är "unik". Bara de gamla vanliga H&M osv. I kväll ska jag bara ta det lugnt, kolla några avsnitt O.C. I morgon är jag ledig, tänkte nog springa en runda då om det är fint väder. Puss och kram så hörs vi!
Matildas tröja, ska sno den när hon inte ser. Love it!

Trying to be not tired...

Bild från igår.. för ni vill inte veta hur jag ser ut idag. Typ lika dant fast men gigantiska påsar under ögonen. Har så konstiga drömmar så att jag sover dåligt om nätterna. I natt drömde jag tillexempel om att mitt ex och hans bästa kompis firade någon slags högtid med min släkt och att vi sprang runt barfota i snöslask på gatan? How awkward is that???  I alla fall så sticker jag till jobbet nu och jobbar tills halv tolv. Sen ska jag bara ta det lugnt idag innan festen i kväll, ha en bra dag! Och lycka till alla som ska göra högskolerovet. puss.

Mr.Saxobeat

Hejhopp!
Sitter här i mjukis kläder och bara njuter av att det är Fredag kväll.. I morgon bitti ska jag jobba men sen på kvällen blir det fett ös medvetslös! Min vän Alexandra fyller 18 och ska ha en stor lokalfest.
Det kommer bli toppen!

Igår så var min bror och hans sambo Mia på besök, de hade som alltid lille Tage med sig. Han är så otroligt fin.. Tror inte ens att jag kommer få ett sådant underbart barn. Om man får säga så? ;) Nu kan han äntligen gå i sin gå-stol och skrattar exakt hela tiden.
Min syster har flyttat ner till Skåne igen, fått jobb och alltid. Är så stolt över henne, som jag har skrivit innan så är hon min förebild. Älskar henne så otroligt mycket, min bror också så klart! :) Oooooch, måste bara påpeka att jag inte har blivit luran något alls idag!

Alltså.. ni får ursäkta mig på denna bilden, vill bara spy på mig själv..
Men ser ni min älskling? Finast i världen..
Min outfit tills i morgon, men har dock inte bestämt om jag ska ha shorts i stället. Kjolen och linnet är från ZARA. super sköna klädesplagg, en rekommendation!

RSS 2.0