var finns musikintresset på folkhögskolor egentligen???

Alltså har suttit och sökt, och sökt på olika musik/sång linjer på folkhögskolor. DET FINNS JU INTE ETT SKIT som intresserar mig... konstiga hemsidor och knasiga program. Nej, nu blev jag ledsen. Ni vet ju vid det här laget att musik och sång är en stor del av mig. Har sjungt sen jag började gå i princip. Så varför inte fortsätta? Bara jag får tag i en bra utbildning sen har jag inget att förlora.

Det bästa jag vet är att sjunga och min pojkvän...och min familj... och kläder... och.. hahaha typ allt. Nej men jag sjunger varje dag, varje timme typ. Jag skulle vilja bli lika bra på att skriva egen musik som att sjunga covers på andras. Funderar på att lära mig spela piano igen. Det skulle varit roligt att kunna spela. Ja, jag får se. Nu ska jag hoppa in i duschen och förmodligen sjunga lite där med. hahaha. pusssssss

Adele, så himla vacker, sexig, underbar och fan vad jag skulle vilja växla några ord med dig!

pink purse.

I Lördes sov jag hos kärleken min. Vi gjorde inget speciellt, bara tog det lugnt hela kvällen. Tycker så mycket om att ligga och vila på hans bröst. På söndagen gick vi upp relativt tididgt och körde ut en sväng på Nova Lund för att se om vi hittade lite fynd. Jag hittade en massa men fick köpa det bästa;) Som denna plånboken under. Den köpte jag på glitter för 129.00kr. Ingen speciell farlig summa så den fick åka ner i väskan. En t-tröja och en top åkte också med.

Idag har jag jobbat som vanligt och i morgon börjar jag första dagen som tillfällig vikarie i 4-6 veckor på en annan förskola.Hoppas barnen vänjer sig vid mig. Men det är säkert inga problem. Kan inte förstå att jag har jobbat med barn i snart 4 månader. Sjukt! Nej, nu ska jag slå min älskling i wordfeud. det är jämt, får se hur det går ;)


puss!


the little blue one.

Godkväll, det var ett tag sen jag hade tid med det här skrivandet. Har haft så mycket annat på gång i mitt liv så valde att lägga det här åt sidan. Men bestämde mig i kväll för att damma av den gamla datorn och skriva ett litet trevligt inlägg.. skämt och sido, vad gör man inte för att slippa plugga körteori?
Har varit hemma nu från jobbet i ett par dagar. Barnen på förskolan har börjat bli lite småsjuka så jag har fått en släng av det också. Skönt att vila upp sig ett par dagar så man kan ta nya tag nästa vecka. Idag har jag bara hängt i min sköna säng och haft kramper i magen. Men gjorde lite sconesbullar i morse för brödet var slut.
Igår kom min älskling hit så vi kunde boka resan till Skiathos. En ö i grekland där de spelade in filmen Mamma Mia. Det ska bli så mysigt att åka dit bara han och jag. Vi åker den 19-26 Maj, Alltså över min 20 års dag. Längtar redan nu. Nej men detta var ju en liten härlig refreshing. Nu ska jag ta tag i det som verkligen är jobbigt. seya!

the love.

Människor säger att de bästa killarna/tjejerna lämnar man i "vän-zonen". Men jag tror inte att det finns något som heter det. Jag tror att kärleken är som ett helt pussel. Varje bit matchar alltid med någon annan. Man måste bara leta upp den biten och aldrig ge upp. man testar ett tag med en bit eller flera. Men ger upp efter ett tag för man märker att den inte passar. Så är det med kärleken också. Jag vet inte exakt hur många människor det finns i världen men det är inte lite. Och där ute någonstans finns just din andra halva. Bara du inte ger upp. Pröva alla sorters pusselbitar tills du hittar den rätta. Och tro mig, din pusselbit kanske inte alls finns i vän-zonen. Än så länge känner jag att jag hittade min tio minuter bort. Ge aldrig upp!

Är man en del av den "tuffare" sorten?

För mig räcker söt. Att vara söt är nog något av det sexigaste som finns. No efense mot de sexbomber som har stora bröst, putande läppar och ett ass som täcker hela Sydamerica. Men jag älskar att vara söt. Bara en tanke som slog mig precis när jag sökte runt på youtube och hittade massa knasiga videoinlägg med konstiga kommentarer osv. Ni vet själva... Fast man kan vara söt och tuff samtidigt. hehehehe.. Jag får försöka helt enkelt.. Nej detta var nog det mest onödiga inlägg jag haft på jätte länge. Meeeeeeen gott nytt år i efterskott.. :)

RSS 2.0