Drömmer jag - Johnny Deluxe ft.Nordell

Godafton! ;)
Nu har jag suttit med en jäkla powerpoint i flera timmar känns det som. resten får jag fixa i skolan i morgon innan presentationen. Ni måste bara gå in på youtube och söka på mediamums och klicka upp första videon. Om ni har följt vårt projekt så är det skitkul! Ska snart hoppa i bingen och få min skönhetssömn. I morgon slutar jag vid tolv sen så ska jag hem till farmor för att jobba lite. Godnatt alla! 

Ler du så ler jag - Kastro

- Nu är jag helt slut efter en toppenhelg med underbart folk! I Fredags så fyllde Sofia 18 år så man begav sig hem till henne för fest och karaoke på Oxie byakrog på kvällen haha. Det blev faktiskt jäkligt lyckat! Igår så följde jag med Elin till Sanby för lite chillkrök och jag kom hem fem i morse eller något sånt. Tack som fan för helgen!

I kväll så ska jag göra vår power point tills morgondagens presentation av Romeo & Julia. Hoppas jag inte är för nervös (blir alltid det när jag ska redovisa på engelska). Hoppas alla får en bra dag! Puss 

21 guns - Greenday

Nu är man svettig värre men det får man ta om man ska vara ute i det fina vädret. Jag vet faktiskt inte hur många grader det är men det är riktigt härligt!! Idag så fick jag äntligen min present av tjejerna i klassen. Världens finaste kalender fick jag. De känner mig väl, jag använder aldrig kalender men nu när de har designat en egen till mig så måste jag ju göra det. Ni är bra ni! :) JUST DE!! Har ju fan fyllt 18 år i söndags och hade världens partaj fredagen innan! Tack alla som kom, det har varit lite dålig uppdatering av min blogg så ja... Men nu så ska ni få höra tio saker som jag att ett förhållande håller längre. : 


1: Om du älskar henne/han, våga ta steget att visa det inför andra. 
2: Säg minst en komplimang varje dag till din partner, gör inget om det är samma varje dag. 
3: Om du har något på hjärtat, våga prata om det, annars kommer allt på en gång senare!
4: Försök inte att ändra på han/henne, du ska älska personen som den är. 
5: Om ni tycker olika och tjabbar om det, resonera om saken och möts halvvägs. 
6: Skicka ett gulligt sms lite då och då, det gör hans/hennes dag. 
7: Om ni står ett gäng och killar/tjejer raggar på din partner, ta tag i hans/hennes hand och kyss hennes/hans kind. 
8: Skit i vad dina vänner säger & tycker, det är han/henne du vill ha!
9: Om era familjer inte går ihop, det ska ni skita i. Det är inte dem som ska älska varandra. 
10: Finns där för han/henne varje dag!  

Sådärja! Nu ska jag dra ner och äta något, sen ska antagligen vi ut och övningsköra. Gymmet kallar senare i kväll, blir att boka upp sig på ett boxningspass också! puss!:)

Africa - Toto

Längesen jag skrev nu... I morgon så ska jag ha min 18 års fest för nära och kära så jag, mamma och pappa har jobbat som galningar hela dagen för att inte få så mycket att göra i morgon. Matilda kom förbi en stund och höll mig sällskap. :) Det är roligt att fylla år tycker jag, speciellt när man blir myndig så helgens bästa händelse är antagligen att jag kan gå på utgång på lördag kväll. GÖTTTTTT! hihi. 
Det var riktigt fins väder idag också och jag fick min efterlängtade bränna. Klippt lugg också. 
Nu ska jag sova för ska upp tidigt i morgon för att förbereda inför kvällen. Puss och kram! 
It's gonna take a lot to drag me away from you 
I miss you that it eats me up from the inside... 

Son of a man - Disney Tarzan

OOH gud vad jag jag älskar disney filmer!! Men jag har inte alls många på dvd, typ.. två stycken, och de är inte ens mina... Så därför ger jag er ett råd ni som ska komma på min fest, DISNEYFILMER! det önskar jag mig! 
Igår så¨körde jag för första gången med min pappa, det gick faktiskt skitbra. Det gick ganska trögt på parkeringen i Kävlinge men sen när jag beslutade mig för att köra enda vägen hem till Furulund så gick det riktigt bra! Undrar varför? Hmm.. I alla fall så är jag ledig från Torsdag till Söndag, det ska bli riktigt skönt har en massa som ska göras under de dagarna. tolv dagar kvar sen så är man 18 år. Skriver mer i kväll eller i morgon. Pusss :*

Empty - Ray LaMontagne

Shit vilken kväll det var igår alltså. Jag kom hem klockan halv fem i morse och är superseg idag. Vi hade först en massa gäster här hemma och åt gott och drack gott. Efter ett tag kom Emma hit så satt vi och snackade lite skit och sen begav vi oss hem till Ia. Klockan halv elva så begav vi oss upp till Tobias för att fira Linus 20års dag. Grattis!
Det var inte så mycket folk men det var väldigt roligt. Tack alla som var där, ni är för goa hela högen!
Idag så ska jag ansöka om mitt sommarjobb som nog också kan leda till helg och kvällsjobb. Men var får ni reda på senare haha. I kväll så ska jag bara ta det lugnt och förbereda mig inför mitt tal och äta grönsaker och dippa. 
Puss och ha en bra dag! :*
Linus!
Pojkarna valde låtar inför kvällen som aldrig fick 
spelas klart en enda gång, haha!

Halo / Walking on sunshine - Glee cast

Hade en jätte trevlig kväll igår med tjejerna. Först så kom de på middag hemma hos mig. Vi blev jätte mätta och belåtna av den och sen så peppade vi lite inför kvällen innan vi stack till Kävlinge på krök. Kom hem vid 4 i natt och somnade halv 5 så är lite sliten. tack töser!
Snart så ska vi ha gäster och sen så ska jag iväg och fira en killkompis som fyller tjugo. Puss :*
ni är tre fina människor ni!<3

Hurricane - Rebound

Vad är Maj månad utan sol och 25 grader varmt??? SKIT! 
Jag hade i alla fall engelska nationella idag, det fick helt ok och fick sluta för dagen vid elva. skönt!
Ikväll så kommer Matilda, Emma & Alexandra på middag hemma hos mig så ska bara vila ett tag nu sen ska jag sätta igång att förbereda lite. Än så länge så ska vi bara vara här i kväll men om det händer något annat senare så drar vi nog ut antar jag. Jag orkar inte skriva så mycket just nu för fick ingen sömn i natt eftersom det blåste så himla mycket i natt så ni får ha en super bra helg, för det ska jag ha i alla fall! hörs :)
Vad finns bakom mitt drapperi?
Jo, där brukar jag hitta Hanna och Liza som chillar!! ;)
Vem finns bakom ditt drapperi?? 

Breakeven - The Script

Godväll kära läsare.. om det nu är någon som läser detta? hmm.. I alla fall så i kväll har jag kommit på (äntligen) att jag är en väldigt slarvig människa när det gäller mitt rum OCH NU HAR JAG FÅTT NOG!!! Jag måste verkligen skärpa mig, skolan och allt kan jag vara ordentlig med men inte att håla det snyggt på mitt rum är ju ingen big deal direkt tycker man? Aja, idag så har jag städat bort lite skit efter att jag blev klar med mitt pluggande till svenskan. Mina tre tjejkompisar kommer hit i morgon på middag så får ta en runda med dammsugaren i morgon också. Jag älskar när mitt rum är rent och snyggt så därför undrar man ju varför i helvete jag inte kan visa framfötterna och städa skiten. Aja, jag ska nog gå och lägga mig nu för att i morgon så ska man ha nationella prov klockan åtta prick på morgonen, JAG SOM VILLE HA SOVMORGON?! men neeeeeej... 
Min bror och hans sambo kom förbi en liten stund idag för att hämta en fiskrökarmaskingrej? hmm.. jaja men Mias mage blir bara större och större, snart är det dags för den lilla parveln att komma ut.. Nu är det bedtime!
Keep it real people så hörs vi i morgon! Här ska ni få lite bilder på ett städat/ostädat rum och en sliten Amanda:)
Före... tro mig, det har varit värre!
tro mig.. det har varit värre!
Man skulle kunna tro att jag har photoshopat om bilden, MEN NEEEJ GOTT FOLK det har jag inte! :)
en trött Amanda som pluggar! godnatt...

Calling out - Lazee

Godmorgon!
Jag vaknade lite tidigare än vad jag skulle gjort så att jag skulle hinna göra min mättande smoothie. :)
Den är världens godaste, man mixar bara en massa jordgubbar, bananer, turkist yoggi och har i lite honung. 
SMASKENS ska jag be att få tala om! Nu ska jag snart sticka till skolan. 
I kväll ska jag göra en stor städning på mitt rum och sen skriva färdigt mitt Pm till svenskan. 
Puss!

One love - Flipsyde

Nu är jag mätt och belåten! Vi åt kyckling med mammas goda sallad (om man bortser från dressingen) vet inte varför jag har undvikit att lära mig äta hennes dressing, alla älskar den men nej.. Äsh, mina smaklökar för den växer antagligen snart till sig! ;) 
Ikväll har jag suttit en stund och gått igenom vad jag ska säga under mitt tal som jag ska framföra på Måndag. Ska prata om olycklig kärlek och jämföra två texter och en massa. Hoppas det går bra, jag brukar alltid bli så nervös när jag ska prata inför andra och de sitter riktigt och skär in deras blickar i en.. USH!!
Nej nu ska jag göra en härlig kopp te och lägga mig i sängen, tänka lite på min älski som vanligt och kolla på Pearl Harbor för tredje gången denna veckan, det är så jäkla bra att det inte går att beskriva. Ni som aldrig har sett den mååååååste verkligen se den! 
Ha en trevlig kväll, hörs i morgon. Puss!

Naive - The Kooks

Godmorgon!
Jag har inte sovit en blund i natt känns det som. Det har blivit en vana för mig att vakna vid fem och kolla på klockan och sen så gör jag det en gång i timmen. Drygt. Jag hade en jätte konstig dröm i natt där jag och mina syskon simmade med en massa konstiga däggdjur i havet och sen sa tydligen min mamma att jag var jätte tjock. USH hemskt!! Snart så ska jag ner och ta en stadig frukost och sen så kommer pappa köra mig in till skolan. 
Nu känner jag verkligen att sommaren är på väg med lätta steg alltså! Det är sjukt underbart att veta att man bara går sex veckor till i skolan sen så är det sommarlov. Då har jag alltså redan gått ut både ettan och tvåan. Då har jag bara TREAN kvar?  .... Shit! Helsjukt att jag snart har gått ut gymnasiet. 
Nu har jag iaf börjat med dieten på allvar! Gick upp igår och gymmade vid tio. Pappa och jag åt en jätte god middag i förrgår btw. Lax, sallad och dillsås :) 
Lax stekt i olja med lite timjan åvanpå och lime. 
Sallad av... grönsaker?
sås av gräddfil, dill och gräslök + limeskal
Vatten med Lime i
varför är ALLTID andras garderober mycket mer intressanta än sin egen??
Mammas tunika som jag fick be på mina bara knän om idag
Matildas underbara skärp som man har lånat :)

RSS 2.0