<3

Om ett halvår sticker vi brudar.. 
Som en avslutning på tre underbara år med er. 
Kommer aldrig att glömma det! 

Fotostudion



Vi hade medialektion... en väldigt seriös sådan :)

snart jul.. hur gick det till?

OOOOOH vad jag suger på detta med bloggar just nu.. Kanske bara för att jag har ett sjukt stort projekt framför mig som man fastnat i totalt.. Jag menar..det ska ju vara inlämnat i..hmm vad var det nu? Jo, JANUARI?!?! Hur fan gick detta till? Det är snart jul, får ångest över att jag inte kan köpa allt jag vill... får ångest över att jag måste skaffa jobb.. och att jag aldrig får ett.. Jag har ångest över att det är ett halvår kvar tills jag åker till Turkiet med världens mest älskade människor.. Vilken jävla ångest dag.. Jag får ta tag i detta nu.. FAN TA MIG SJÄLV!
Annars är allt som det ska, livet leker.. singel och sökande.. Ska på "dejt" med min bästa killkompis på fredag(y)
Jag tycker mina vänner är snälla, mina föräldrar är på topp just nu.. Jag är nere på botten.. eller kanske strax under ytan.. en luspank student som inte har någon koll alls? AAAAAAAAHAHAHAH.. godnatt :)

Jag hade tråkigt i badrummet en dag så jag klippte lugg... brist på saker att göra (y)

kärlekens bandvagn

Hola, nu sitter en trött tjej framför datorn och försöker nöta in saker och annat som jag måste lära mig.. Säger faktiskt inte vad för det får ni veta i ett senare inlägg. höhö. Igår så var jag först uppe hos Jocke med pågarna och förfesta lite blev det eftersom vi stack vidare till Sandra vid halv två. Mycket mysig och trevlig natt :)
¨Vid fyra kommer bror , Mia och Tage kommer hit i kväll för att se på MFF-HIF matchen med oss här hemma. Som ni ser så träffar vi dem ganska så mycket nu för tiden. Det är väldigt trevlig att vi träffas så mycket nu inte bara för att de har fått barn utan för att det är så liksom. :)

Nu ska jag gå och städa klart lite på mitt rum, hoppa in i duschen och bara njuta av sista dagen på lovet.
I morgon börjar allvaret igen. Måste sätta igång med min andra blogg till projektet denna veckan.
Det blir att jobba tusan med det och sen så träna hårt med pappa :)
Hoppas ni får en super bra dag!

Fasters älskling är redo inför kvällens match!

Oh what a day!

Bakisdagar är bra dagar...eller har man fel? Jag tycker att man får unna sig någon sån i veckan, två kanske för att man har lov och allt. ;) Igår så hade jag en jätte mysig dag i Lund tillsammans med min kära kusin Frida. Vi käkade lite lunch och snackade mest en massa skit men sånt tycker vi är ganska behagligt:)
På kvällen så stack jag och några av mina tjejkompisar ut i Malmö på Etagé, dansa inte alls.. drack mest vilket bidrog till bakisdagen(y)
Jag har sovit hela dagen typ..fixat och trixat med lite småprylar här hemma också... Kanske ska man bowla i kväll.. (impuls??) men jag tror det skiter sig ganska så rejält.. 
I morgon är det fredag och lovet är snart slut.. 
Hoppas att alla har haft en super dag! Puss
bild tagen igår, älskar min klänning 
men saknar mitt hår... ska odla nytt! 

första november

Jag har kommit på att jag är världens dåligaste bloggerska... Man måste ju fan uppdatera den också? Höhö..
Jaja det har varit haloween hela helgen och den har blivit super lyckad! Jag var först på maskerad hos Elin i fredags och firade mormor på lördagen men åkte sen hem och fortsatte festa en aning..
Idag har jag bara tagit det lugnt efter en drastisk helg, bland annat sett matchen mellan malmö ff och bp tillsammans med moder, fader, broder, Mia och den lille mannen :) Mysigt och Tage älskar när man sjunger för honom, så fort man slutar så börjar han grina.. Hihi mitt lilla fan ;)
Nu sitter jag och ser på heartbreak hotel och antar att det kommer bli en tidig kväll..
hehe ... försökte vara lite evil men jag lyckades inte ;)

RSS 2.0