2000-talet - Ken Ring

Nu har man äntligen sitt efterlängtade påsklov! Jag orkar inte med detta vädret längre, man blir helt förvirrad och vet inte om det är vår eller höst längre. Jag tycker att det kan ge med sig nu. Jag slutade klockan 10 idag men satt kvar för att göra mitt C test, det gick bättre än vad det brukar men jag måste läsa på lite till. 
Nu när jag kom hem slängde jag ihop min älskade kladdkaka för att i kväll så har Josefin bjudit oss tjejer på middag hemma hos henne innan det bär av till Hipp. Vi ska se någon teater med klassen, det ska faktiskt bli kul, vi brukar inte göra så mycket med hela klassen. 
Nu ska jag fixa till något att käka och sen sova en timme. Regnet gör så att man bli helt slut i hela kroppen. 
Hoppas alla får en lika trevlig kväll som jag kommer att ha, Puss :* 

Ta det lugnt - TIMBUKTU

Godmorgon!

Min morgon började med att solen lös rätt in på mitt ansikte genom fönstret och jag blev måttligt bländad av den. Drt slutade med att en liten Amanda låg under fyra kuddar och ett alldeles förvamt duntäcke klockan 8 på morgonen. När man väl hade börjat somna om igen knackade pappa på dörren och sa att jag skulle vara hos tandläkaren i Malmö klockan halv 12. Jag for upp ur sängen som en glaning och pustade åt honom och frågade om han menade allvar. Mitt hår har aldrig sett så obehagligt ut.

Han sa att jag skulle dit den 30 mars men jag svarade honom att det var den 29 mars idag. Där hade jag allt tur och sen slängde jag mig ner i sängen igen som en död säl. Pappa sa hejdå men sen ringde han igen och sa att det var den 30 så jag fick springa upp ur sängen och fixa mig på ca 40 minuter. Typiskt när man har världens längsta sovmorgon. Men som tur var blev man lite pepp eftersom det är så himla fint väder ute idag.

Jag slängde mig på cykeln och åkte med ett alldeles förtidigt tåg så att jag fick springa runt på stan i evigheter kändes det som. När jag väl kom in hos tandläkaren så fick jag sa en massa foton på mina tänder och på mig.
När jag kom till skolan så skulle jag ta ett allvarligt snack med min metor om all min ogilltliga frånvaro som hade kommit upp på skola 24. INTE OKEJ! Lärare hade glömt att skriva in gilltlig frånvaro och glömt att jag hade anmält mig. Cyber, ni börjar bli dåliga i mina ögon...

Så nu sitter man här i skolan och ska ha lektion om tio minuter, men ingen är här??? När jag kommer hem så ska jag koka kaffe och sätta mig på terassen med datorn. Amanda, ta det lugnt (:

Stuck in the moment - Justin Bieber

Nej... Nu får jag ska spel på min skola. Detta är fjärde gången som mina föräldrar får hem ett mail om att jag har alldeles för hög frånvaro. Och denna gången har det gått för långt. Nu har jag tydligen 27% frånvaro, kul! Förstår faktiskt inte alls hur detta har gått till, har både lämnat in blankett och sjukanmält mig. Aja, får ta ett snack med snubbarna i morgon då. I kväll har jag sovit allt för mycket, somnade vid ett när jag kom hem och vaknade vid halv 7. Det är nog för att man har ställt fram tiden en timme. I kväll så ska jag äta god mat, dricka massor av te och kolla tv. (: 
We will be the same tomorrow. 
Cause we all being painted by numbers!

lollipop - Lil Wayne

Tjo! Har slutat för dagen nu och har hållt på med en massa inne på mediamums. Jag och Kalle hade världens sjukaste diskution om vad som är okej och inte okej att göra i ett grupparbete. Jag vann såklart delvis. (;
Nu ska jag snart ta tåget och åka hem och göra lunch.
Två dagar kvar i skolan nu sen så har man lov. glad gubbe på det! (: Puss


Min bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Nu har jag varit inne på nelly.com och designat min alldeles egna bikini inför sommaren. Jag valde att göra en svart bikini eftersom det är lätt att den kan slitas och bleks av solen på sommaren så att man kan se igenom den. Det är grymma priser som ligger i potten och gå in på länken här uppe för att rösta på min. :) thanks! 


kärlek vid sista ögonkastet-Maskinen

Godmorgon, eller något. Jag har vaknat och tittat på klockan typ fyra gånger innan jag gick upp eftersom jag märkte att man har ställt fram klockan en timme. Jag fick panik och sprang upp och började städa det sista i huset innan mamma och pappa kommer hem. 
Igår så satt jag bara hemma för mig själv och kollade en natt på museét och åt gott. Snackade lite med Hanna på msn också, jätte länge sen vi sågs. saknar dig hjärtat. 
Jag somnade faktiskt vid ett och det var ganska skönt eftersom jag har gått och lagt mig klockan 5 alla helger nu. Jag funderar på att sticka in och fika idag stan, får se om någon är på. seeya (;
jag vill bli brun igen, jag får gå till solariet någon gång i veckan :)

En vän med en bil - Hellström

Regn, ja vad ska man säga? Jag trodde våren var här på riktigt nu men vi får vänta lite till. Igår så åkte i alla fall jag och Tove till Gunnesbo för lite festande. Tog en taxi hem i morse vid fem tiden. Min syster ringde sen vid tio i morse och frågade om jag skulle med till mormor och morfar så jag har varit där en sväng idag också. 
Jag hade tänkt att skriva lite "cvn" nu som jag ska dela ut överallt för sommarjobb och kanske ett fast jobb om jag har tur. Önska mig lycka till!

Torsdagsmys!

Hell yeeah!
Idag så blev det en massa mys dagen igenom. Det var strålande sol och jätte varmt. Jag, Josefin och Sofia tog en tur på stan för att kolla in den nya vårkollektionen på H&M det var full kaos där inne men jag lyckades hitta ett sommarlinne. Men det hade de hängt in mitt i kollektionen så att det inte skulle se tunt ut med kläder så det var ju så klart inte det märket.. lurare!! Men det var fint och jätte blommigt så det gör inget. 
OOH GUD vad jag måste börja med hårdträningen nästa vecka när mamma och pappa har kommit hem från semestern. På en vecka har jag blivit helt otränad exakt överallt. Jag ska springa, gymma och börja cykla varje dag till stationen. Ska försöka beställa soltider snart också. blek som ett lik är man. Ja nu ska fettet brinna (;
Idag så har jag också träffat en massa folk i Malmö och bara gått runt och myst i det fina vädret och snackat en massa skit. I morgon hoppas jag på festligheter. Ni andra har ju lov nästa vecka. suck Cyber, suck! 
Ska gå och lägga mig snart, ha en bra helg. Detta börjar bli som en kvällsblogg haha. Ska nog börja kalla den det.:)
 en surfbild från Grekland :)
Tack för att du finns, och är en äkta vän!
Kommer alltid stå vid din sida
även om så jorden skulle gå under <3 :)

Train- Hey soul sister!

Hallåja!
Ni måste bara kolla in låten som jag har som rubrik idag. Den är så sjukt skön så det finns inte!
Idag är det Måndag igen, men jag älskar mina Måndagar för då slutar jag 12. Som jag egentligen ska göra varje dag som min skola har lovat men så blir det inte. Ska inte klaga för mycket nu, den är soft i alla fall :)
Idag när jag slutade smög Linus sig på mig i klassrummet och skrämde mig så jag fick hjärtklappning typ HAH. 
Vi gick en runda i stan till skolmatsalen men gick därifrån ganska fort igen för där var riktigt mycket folk. 
Så vi åkte hem på var sitt håll igen. 
Min helg har tillbringats med Philip och Tove, trevligt värre. Vi var bara hemma hos mig och åt en massa gott och kollade film. Idag så ska jag städa, träna och plugga trafik som jag kom på att jag måste direkt när jag kom in genom dörren haha. skriver mer någon annan dag när jag känner för det. Puss :*
Jag i somras. man ser det inte på denna bilden. 
Men jag såg igår på en annan att jag får massa fräknar 
när jag blir "brun" . (För jag brukar bara bli brun för stunden) hah ;) 

Välkommen söndag!

Min helg har varit helt galet bra! I Fredags så åkte jag hem till Tove för att käka lite pizza och snacka skit. Vi sov hemma hos mig den kvällen och kollade film. Igår kväll så åkte jag till Stehag för att fira Josefins, Lines och Linneas 18 års fest. Det var riktigt mycket folk där och alla kom dit med ett festhumör på topp! Det blev lite mingel i lokalen först sen så fick man ta för sig av tre super goda pastasallader. Efter det så dansade vi hela natten lång med över 100 pers i lokalen. Idag så ska jag bara ta det lugnt och njuta av det vackra vädret vi har här i Skåne. Kanske bio i kväll med Tove, vi får se vad kvällen har att erbjuda! Puss 

en galet galen helg!

Guud vad trött och sliten jag är nu! Blir så trött när mitt internet knasar och stängs ner. Jag hade just skrivit klart mitt inlägg då hela sidan stängdes ner så jag fick starta om skiten. Aja, i Fredags så åkte jag och Tove till Höllviken ännu en gång för lite party. Det blev lika crazy som förra helgen. Vi däckade för natten hos Tobbe. Igår så åkte vi till Malmö för att gå på 20 års fest, det blev också lyckat. Så nu sitter jag här och ska snart göra en kopp te och kolla på film. :) Nästa helg så blir det till att åka till Stehag för att gå på 18års fest! Puss :*

Awesome!

Härligt väder, härliga kläder! Jag älskar detta, skit samma om det är kallt men att ta på sig sina lacoste tygskor igen och och skinnjacka utan att frysa känns så himla underbart! Jag åkte till skolan idag vid elva och började tolv. Svängde förbi ett cafeé för att hämta en takeaway påvägen.
Gsnak skön lektion idag också. Jag har fått igoogle som är det häftigaste jag varit med om. Nej men det är faktiskt jäkligt skönt att ha en sån sida för där har man allt samlat. Facebook, youtube, kalender, min att göra lista för dagen och en massa annat finns på en och samma sida.
Man kan se hur vädret kommer att se ut de kommande dagarna så man kan planera klädseln. Skitskönt!

Nu efter skolan så ska jag möta upp Tove och Pontus så ska vi ta en fika och kolla i lite affärer.
I kväll ska man städa och bara ta det lugnt, kanske gå ut och gå om vädret håller i sig.

Ciao! :*

Yoggi Yalla och två timmars håla!

Nu är det vår på allvar! Solen steker och jag är riktigt uppåt idag. Jag har haft engelska och trafik. Jag fick mina tider till övningkörningen också. Jag är så nervös men jag kommer nog klara det för min handledare är den ballaste människan på hela skolan. mååååh:)
Nu har jag haft två timmars håla och jag börjar om en kvart. Jag var nere i stan och handlade lite fika och sen sitter jag här nu. Idag efter skolan så ska jag bara ta det lugnt och kanske gå ut och gå en runda med vänner. I kväll ska jag renstäda hela mitt rum, torka golv och dammsuga för i morgon kommer antagligen Rasmus på besök om han inte får förhinder. Får se i kväll vad han säger men jag hoppas verkligen det, har inte sett honom sen i somras. Nu ska jag kolla runder på lite vår kläder som man kan köpa. Skriver mer i kväll. Puss :*  


vårdag?

Äntligen är skolan slut för dagen och jag gick hem i det sköna vårvädret. Glad att jag satte på mig min skinnjacka trotts att det snöade hela vägen till skolan. ;s 
Nu ska jag snart sticka och träna en timme eller två. Det ska faktiskt bli ganska skönt, man känner sig stolt efteråt i alla fall. hihi:) Annars har jag inte haft så mycket för mig. Btw så älskar jag min klass, alltså, den är den sjukaste ever! Puss :* 
jag satt och gjorde något skit i photoshop på lektionen :) 

Kaffe utan mjölk, det går bara inte!

Godmorgon, nu ska jag snart bege mig till skolan. Jag orkar verkligen inte ta mig in dit för bara en lektion idag men jag måste verkligen. Funderar på att sätta på mig min skinnjacka idag, lite kallt kanske men jag vill verkligen börja använda den igen. Det är ju faktiskt mars månad nu! (y)
Skulle göra en stor kopp kaffe innan men vi hade så klart ingen mjölk hemma. då går det bara inte! Mjölk är bara ett måste i kaffe. I eftermiddag ska jag bara ta det lugnt och skriva klart några arbeten. Snart helg! Puss :* 

Helgen ;D

Jag har spenderat helgen med Tove förutom i Fredes men då gjorde jag absolut ingenting. I Lördes däremot så åkte vi till Höllviken för lite partaj med trevligt folk. Vi åkte en massa buss eftersom de sa åt oss att ta 146:an men nej, när vi väl var framme i Vellinge so vi skulle till i början så var festen kraschad så vi fick bege oss till Höllviken. Minst lika roligt. Kram alla för en trevlig kväll :* Love!
jag & tove , love<3

RSS 2.0