fyfan för inflammationer i kroppen!

Alltså det här går jag inte med på! Har varit någorlunda frisk i veckan sen nu i söndes morgon slog det till igen. Feber, förkylning, huvudverk och en jäkla hosta. Kan inte vara annat än den där jäkla bihålsinflammationen som avgudar min kropp. Jag vill inte hänga med dig kan du inte förstå det?

Har varit hemma från jobbet idag och får antagligen vara det någon dag till så jag blir riktigt frisk. Jag som skulle till frissan efter jobb och träna. Sen plugga när man kom hem. Blir inget med det. Får bli blond igen nästa vecka i stället! Har käkat apelsin och knaprat på piller hela dagen. Längtar bara efter min kärlek som ska stoppa om en och koka te till en. Men det blir inget föräns på fredag. Får koka mitt eget te och värma upp min egna säng. buhu, ibland får man tycka synd om sig själv. Fast jag och Victor hann med en shoppingtur på söndagen innan det bröt ut ordentligt. Köpte ett par jeansshorts och en supersöt klänning från Topshop. Bild kommer senare. Nä nu ska jag se på bra filmer och längta efter att mamma kan komma hem och rå om en! puss :)


Sorry for party-rock´n!

Jag och min kära kusin Frida kör hårt i kväll!
Mysig förfest kommer vi att ha. Dricka vin och kolla på gamla filmer från när vi var små. Samt antagligen ta några ackord på gitarren. Fina vän! :)

Diamants, A girls best friend.

Hej mina fina. Hela min vecka har varit upp och ner, hit och dit. Jag firade min hjärtedag tillsammans med Victor på en fin resturang i Lund. När vi kom hem till honom så hade han köpt 10 fina röda rosor och choklad till mig. Samt tänt lite ljus och så. Min kärlek kan när han vill! ;) Det var en mycket bra kväll må jag säga.

Dagen efter fick jag en sån extrem huvudvärk under dagen så jag var tvungen att gå hem från jobb. Jag trodde det bara va en mini-migrän som jag alltid får efter mensen. Men dagen efter så blev det så fruktansvärt mycket värre. Jag kan inte beskriva känslan men jag måste medge att jag började gråta så ont det gjorde. Så det blev att ta sig in till akuten och stanna där över natten. Som tur var så var det "bara" bihålsinflammation. Så fick antibiotika och åkte hem vid halv fem.

Igår var jag bara hemma och krängde ostbågar och såg på tråkiga the voice. ush vad jag ogillar det programmet. Oseriöst mög! Har agerat bagare här hemma idag. Så ska fika lite med familjen. I kväll kommer Victor hit så då blir det soffhäng med fruktsallad och annat gottis. Puss på er!


photobomb!


mina fina!

Topshop

ett par blåa skönheter!

Cirka 650:- på Topshop!

teoriplugg!

Nu har man suttit här sen man kom hem klockan 6 och pluggat körteori. Är så trött på skiten nu. Vet inte hur många gånger jag sagt det. Men så sitter man och är inte ett dugg intresserad egentligen, så har man ett moment kvar. Då kommer helt plötsligt det in en massa mattetänkande?! OOOH blir galen på mig själv ibland. Ni vet det här med stoppsträckan och reaktionssträckan och hur man räknar ut det och så. Visst skit enkelt egentligen. Men går det in i mitt huvud? Nej! Aja, får ta och gå och lägga mig nu sen nya tag i morgon. Just saying, makte it work Amanda, make it work!

Puss och godnatt. btw så vill jag skicka en hälsning till min köra pojkvän som förgyller min dag. du är bäst älskling!


sweet friday!

Äntligen helg! Eller vad säger ni? Barnen skulle hem och ha fredagsmys idag och det ska jag också. Men min älskade. Första ska vi nog ut och käka något. sen skulle jag gärna vilja njuta av ett glas vitt... Oh så skönt det hade varit. Får komma med förslaget när jag väl möter honom i Lund vid 19.00. Just nu vill jag utomlands mer än någonsin. Jag menar, -13 grader? Det har gått för långt! Men bara 3 månader kvar sen sticker man till värmen. Hoppas ni får en underbar fredag :)

fashion against fashion.


RSS 2.0