dööda mig om man måste komma hem såhär sent mer...

Har precis kommit hem från skolan och måste jag påpeka att klockan är ÅTTA PÅ KVÄLLEN? Detta är sjukare än sjukaste. Det är ju förstås på grund av en påverkad snubbe på tåget som var trög i huvudet. Jag har hört många sjuka anledningar till varför man inte har tryckt någon biljett, har dragit några själv ett antal gånger men detta tar priset. Den är killen hade inte köpt någon biljett för att han var en fattig student som bara lever på snabbnudlar. Konduktören ville att han skulle gå av tåget men Snubben tyckte att det var en bra dag med vackert väder så hon skulle låta honom åka gratis ända till Helsingborg. (!!) Vilket så klart hon inte lät honom. Folk började komma och fråga om han var riktigt frisk i huvudet och att han skulle tänka på andra. Han sa då att andra borde tänka på honom för han var fattigast i världen osv.. Han blev till sist avkastad.  Men annars har det varit en bra dag utan man, suck! Tack Liza som erbjöd sig att låna mig pengar till en pasta sallad.. Oh herre jesus vad jag är död! (;

Nu sitter jag här och ska städa rummet till denna underbara gamla goding. 
Hoppas alla får en trevlig afton :) 

hungrig som en varg....brist på pengar...

Nu sitter jag här i skolan med Mikaela och Olle... Vi har snart historia där vi ska redovisa en antik sak. Jag har absolut inte kommit på något om min lilla vas... för hittar inget om den. förutom att det var min gammelfarmors och bla bla bla......Nyss så var jag på min första etik och livsfrågelektion. Det var superkul och vi fick reflektera en hel del.. Ska försöka hinna att sticka ner till kjollen och köpa något att käka. kjollen är lika med kiosken då. (;

Innan jag avslutar här så ska ni få
lite tips på hur ni utför erat LIVSMOD!

  • våga lita på andra
  • våga ta ställning till saker och ting
  • våga vara ärlig och öppen
  • våga visa dina brister
  • våga lyssna på andra
  • och våga sätta dig in i andra människors liv.

Det var allt för mig hoppas ni försöker utföra dessa krav.
Det får er att må mycket bättre peace!

Tävling :)

En söt tjej vid namn Sara http://insidesara.blogg.se/ (kika in på hennes blogg) frågade mig om jag ville vara med i tävlingen "veckans blogg" och såklart vill man det. Är med i top fem nu så kika in och rösta alla ni som tycker att min blogg är intressant. Tack på förhand!

Om inget annat så kan jag knappt röra mig, jupp.. Min kropp är som gele, i vilken färg det bestämmer ni själva. (; 
Hade först dansträning i morse, balett. Inte riktigt min danskrets, var urusel. Ni har ju redan läst detta i mitt förra inlägg men iaf så gymmade jag och Matilda idag igen. Det var riktigt skönt men jag är så dum så att jag glömmer hårbandet hemma. Ni vet det som jag tipsade om här om dagen? Men gymmet är verkligen underbart fint och fräscht. Ni som bor i kävlinge kommun måste verkligen besöka times sport club! (time?)
Nog för mig i kväll, i morgon är jag inte hemma föräns klockan sju på kvällen. Ska gå på sånt möte om treornas projektarbete. Hoppas det blir intressant så man sitter kvar i skolan för någon anledning i alla fall. :)
Sov gott och kämpa på i livet. Glöm aldrig, ni är alla underbara! ciao :) 


skulle  göra ett arbete idag och spela in röst med allvarlig och lugn röst. 
Så här  allvarlig kan jag vara... fast egentligen så asflabba jag efter detta fotot togs (; 

Dagen består av dans, skoskav och träningsverk!

Gud vad jag är slut, sitter här i skolan nu 13.06 och nästa lektion börjar inte föräns klockan 15.00. Kul?
I morse så hade jag min andra dans lektion och det gick ju betydligt mycket bättre denna gången förutom paraboren eller vad det nu hette. snubbla typ? ;s så klumpig ! Det går i alla fall en super duktig kille i vår grupp som kunde typ allt, han går verkligen in för dansen. På hans tröja stod det typ något om dansskolan ni stockolm eller så, så undra vad han gör hos oss då liksom? Credit på dig gosse!
Allt bara snurrar runder i min skalle nu kan inte tänka klart, vet inte vad som är med mig egentligen...
Efter skolan vid fem så ska jag och Matilda sticka till gymmet i någon timme. Skönt ska det bli.
Hoppas alla får en bra dag så ska jag fortsätta spendera två timmar till att göra nada, bara sitta och lida för skoskavet på tån...ciao!

15grader om dagarna och dagg på kvällen betyder höst...eller?

Jag kan inte somna så skriver lite i bloggen. Gud jag har börjat skriva hur mycket som helst nu. Men det är ju bättre att skriva för mycket än för lite, eller? Hösten är påväg nu, suck. Jag vill fortfarande ha kvar den varma sköna sommarvärmen!! Men alla årstider har sin skönhet. Jag tycker om hösten för att då har man en anledning till att sitta inne och kolla en bra gammal utsliten film med en kopp te i handen och bara vara. Man har också en anledning till att köpa massa nya fina halsdukar och koftor osv. Väntar bara på att pengarna ska rulla in sen bär det ut på stan! 
Vintern.. jag längtar verkligen inte dit. Ni minns ju hur det sluta förra vintern när alla önskade snö på julafton. Snön låg kvar ända till slutet av mars till och med in i de första dagarna i april. Aldrig mer säger jag bara! 
Hittade en väldigt gammal bild på mig och min syster. 
Hon betyder verkligen jätte mycket för mig! :) 

Söndagsångest? faktiskt inte.. :)

Jag brukar alltid vara så opepp på söndagar men idag har det faktiskt varit en bra dag. Jag vaknade otroligt nog redan klockan halv elva. (brukar annars vakna vid ett) Jag slängde iväg ett sms till Matilda som är en av mina äldsta vänner och frågade om hon var sugen på att dra till gymmet. Trodde absolut inte att hon skulle följa med, men kära blogg och bloggare. Idag skedde ett mirakel. Matilda Pettersson följde med mig och gymma!! Det gick faktiskt bra, hon är mer vältränad än vad hon tror (y). Så idag så blev jag av med säkert 300 kalorier på en timme. I morgon drar vi dit igen, hon ska ju skaffa gymkort nu? hahaha, riktigt roligt iaf. 
Så nu sitter jag här och ska snart slänga mig i sängen för att glo lite tv. Har tagit en lång varm dusch och smort in mig med min body butter så nu luktar hela jag jordgubbe. Det är faktiskt väldigt skönt efter att man duschat så ni som inte gör det, börja! Det finns över allt. Ni kan köpa det i nästan alla hälsobutiker, eller Ica Maxi eller något. 

Något mer som är bra när man gymmar är hårband som håller luggen eller annat på plats. Hårklämmor eller hårnålar sitter oftast inte fast när man springer osv. 

Hoppas ni alla har haft eller kommer att få en bra söndag! :)
om ni nu inte förstod vad jag menade 
med "hårband" så är det ett sånt här :)
Här har jag då två sorter, mango och jordgubb. 
Finns ingen favorit. Både luktar awesome! (y) 

Tankestunden.

Hallå bloggare, eller vad man nu ska skriva innan ett inlägg. Jag sitter och funderar på en sak. Varför ska man gå runt och störa sig på folk exakt hela tiden, vad tjänar det till? Vi är människor och alla är olika. Alla ser olika ut och alla har olika åsikter om saker så whats the point liksom? Ibland kan man sitta vid ett café och så går det en tjej förbi med äckligt fula kläder tillexempel. Så stör man sig på det men låt henne ha det på sig om hon vill? Jag har börjat göra en metod som min gamla sångcoach berätta för mig. Man har ett gummiband runt handen och så fort man tänkte en elak tanke om sig själv eller om någon annan så flyttar man över gummibandet från den ena armen till den andra. Tro det eller ej men det hjälper faktiskt. Med hjälp av det inser man saker och ting på egen hand. Så jag ska i alla fall sluta tänka negativt om sig själv och andra. Om man nu stör sig på sig själv så får man ju ändra på det. Om man inte trivs med sin kropp så börja träna? Humörsvängningarna? SKÄRP DIG! 
För att bättra detta så ställer jag mig varje morgon framför spegeln och bara "fyfan vad du är vacker Amanda!!" Det hjälper också en del. prova, du mår mycket bättre av det!

Om kärleken trasslar, och du mår skit. Ta nya dag, varje dag är värdefull! Du är bäst och inget ska komma i vägen för dig. Kom ihåg människor, ni är alla vackra, underbara och unika på ert eget sätt! Tack för mig och sov jävligt gott :) 

lördagskväll...

sitter och chillar med ett glas vin i handen och glor på en utsliten film. Föräldrarna är på middag, rätt så skönt att vara ensam hemma en kväll lite då och då och bara vara. På måndag börjar allvaret igen! Hoppas alla får en trevlig kväll. Ciao :)

<3

Om jag gav dig hela mitt hjärta, 
skulle du då kunna ge halva ditt?
Du vill ha frihet, jag är din frihet. 
Ge mig en chans att visa vem jag är. 
Ge mig en chans att visa dig hur man älskar. 
Om du gav mig halva ditt hjärta
då skulle jag ge hela mitt. 



Fredagsmys.

Godmorgon. Idag så åkte jag bara in till min skola för att fixa schemat och sen hem igen. Så numera så är jag ledig varje torsdag och fredag, skönt! Jag ska börja med "komma i mina jeans träning" det är ju den vanligaste regeln. Så sticker tidigt i morgon till gymmet. men nu ska jag ner och göra en liten grekist sallad till lunch eller något :)
Hoppas alla får en bra dag! ciao. 

No school day.

Idag så har jag i princip bara slappat sönder mig själv, städat några tag i mitt rum också men det blev inte så mycket gjort. I kväll så ska vi käka middag här hemma med min syster och hennes sambo som kommer från Göteborg. (har ingen koll längre, hade ingen aning om att de skulle komma idag. Måste skärpa mig!) Min bror och Mia kommer också med lilla Tage. I morgon ska jag köra bil i skolan vid nio, hoppas det går bra. annars har jag ingen skola i morgon heller. yeeyyyyh! Jo jag måste så klart fixa schemat med Lotta. Så jag inte får ogiltlig frånvaro (;. 
leggins av mormor :) hon har smak hon!
håret är helt borta nu, skönt! 
Nu är det bara utväxten som måste fixas (y) 

NRJ in the park.

Jahapp, detta var NRJ in the park 2010. Det var ju helt okej förutom att tåget var försenat in till Malmö och att det blev en catfight mitt där vi stod. Patetiska tjejer som inte kan stå still utan att käfta. Så det slutade med att de bitchslappa varandra och drog varandra i håret.. suck säger jag bara så omoget! 
I alla fall så efter själva konserten så träffade jag på ett par gamla klasskompisar som jag stack vidare med sen. Åkte världens sjukaste karusell som jag fortfarande har ont i huvudet och är snurrig av. Sinnes!
Så nu är man hemma i kväll och har försökt att städa bort det mesta i rummet. I morgon är man ledig! 
Hoppas alla har haft en trevlig kväll, sov gott :) 
fastnade som vanligt framför spegeln, som jag alltid gör. 
eller hur syster? (som alltid ska ta upp det(; ) 

Mitt löshår är äntligen snart ute så man kan göra vad man vill
med sitt hår igen. Då har man testat det också :) 

Love will get you everytime...

Han har inte svarat, inte skrivit, inte älskat.

 

Vad gör han just nu? Tänker han på mig? Jag tänker på honom varje dag, varje minut, varje sekund. När ja blundar, då ser jag hans leende framför mig. När han satt på bänken i somras, i mörkret. Han lade sin hand bakom min rygg på ryggstödet. Jag kunde känna hur hans fingertoppar nuddade mig, inte av avsikt antar jag. Men de nuddade mig, det är det som räknas. Jag skulle bara kunna ligga och kolla hur hans bröstkorg åker upp och ner, och fundera över hur många gånger han andas, och hur länge han kommer göra det. För jag skulle vilja spendera varje andetag jag tar med honom, om det nu skulle låta realistiskt. Det får ni avgöra själva...

 

Han har inte svarat, inte skrivit, inte älskat.

Men jag vet att han finns, han existerar.

Det är det som betyder något för mig. 

 


Dra in magen & knip igen vart enda jävla hål ni har i kroppen tjejer!

(Detta var nog den längsta rubrik jag någonsin har haft?) I alla fall så stämmer det! Jag, Liza och Hanna var på vår första kurs i dansträning i skolan igår. Läraren var riktigt bra och det var riktigt kul, men som sagt det ni läste i rubriken, det måste göras. Vi lärde oss lite ballett och fotövningar igår. Har jag värk idag i kroppen? svar JA! 
Men idag så börjar jag klockan tre och har en timmes lektion i historia, lite lame. Men ja vad gör man inte för skolan? hmm... Victoria väckte mig mitt i min underbara sovmorgon och efter det så ringde mamma så jag fick gå upp och träna lite vid tio. Det regnar fortfarande ute. Hoppas att det blir sol i morgon annars förklarar jag krig mot vädergudarna. NRJ in the park är något som man måste se och jag har sparat pengar denna veckan så att jag ska kunna gå ut på kvällen. Så gör mig nöjd nu! Yesss så nu ska jag bege mig, ha en skön dag alla! ciao. 



Jag lovar , denna tunikan ger mig en gnutta kärlek när det inte finns
något annat att ta på sig. Den finns alltid där till hands! love it :)
OCH NEJ, DET ÄR INTE TROSOR I BAKGRUNDEN! hotpants! (; 
Ni ska se min legginslåda, INGA ALLS. typ två par och använder aldrig jeans. så jag gick och köpte mig ett par igår. Inte för att det är så intressant. Men ja, det är vell sånt man ska skriva här.. måste byta stil. HAHA. Joucy var med mig i stan i alla fall. så det var en bra dag igår :)

Baksmälla i kroppen?

Godmorgon!
Vaknade i morse av att det ösregnade, somna om igen men fick lite senare en massa sms på en och samma gång så vaknade igen. Hade förmodligen ingen täckning när regnet varade. I falla fal, jag har så jävla ont i min kropp efter festen igår, fråga mig inte varför. Drack inget? Aja kanske baksmälla av allt springande i Malmö igår. Jag och Matilda åkte in för att se maskinen och familjen. Maskinen, helt okej men familjen sög! 
Besviken? JA. 


Idag så ska jag i alla fall ta någon öl med brudarna och se Melissa Horn & Lars Winnerbäck. Man kan bara inte bli besviken på de två. I så fall så ska jag aldrig mer gå på e konsert igen! Hoppas ni alla får en trevlig dag. Ciao!

riktigt jäkla bra!

lat som en mask = latmask?

Alltså jag ska inte klaga, min skola är sjukt slapp men idag var jag dödstrött när jag kom hem så jag somnade i några timmar. Måste nog försöka somna lite tidigare i kväll. Men är ledig i morgon så skit samma. ;)
I kväll gick jag en tur i ösregnet med Emma. Mysigt med blött!
Ville mest uppdatera för att jag ska. Hoppas vädret blir bättre tills helgen. Här har jag slängt ihop lite smått och gott
från H&M som jag tycker är underbara! enjoy it, ciao. :)
(kläderna m.m finns inne på deras hemsida så gå in där och kolla vad som passar er)

ååh nej inte skolan?

Godmorgon!
Nu sticker jag in till Malmö för att käka frukost med brudarna sen så är det dags för plugget igen!
Det enda som är positivt med den saken är att man får se alla godbitar igen och att trean startar så att den kan ta slut! Ha en bra dag alla. jag är helt slut!!!! fwgowjlkfnbelewn. ciao!
hahaha igår gjorde jag ju ansiktsmask. 
Gissa om man luktar choklad i hela facet idag? ;)

aldrig mer extensions!

Hallå där köpta blåbär!
Sitter just nu och försöker få av mitt jäkla löshår. Aldrig mer det säger jag bara. Men man måste ju prova på saker ibland annars lever man inte fullt ut:) Så om jag kommer min knasigt hår i morgon så är det därför. 
Idag så har jag och Matilda gått en runda på Nova och köpt lite saker. Jag har köpt ansiktsmask ett skrivhäfte, Hårband och ett armband. Dock för att det är för killar men skit i det? 
Så i kväll ska man sitta med en sådan mask och slita av sig håret? Gutt! Ciao! 

Closer - Joshua Radin

Bästa låten där uppe! I kväll så har jag pratat med Hanna Jangenfeldt i en och en halv timme om allt typ. Skönt att snacka ut ibland. Hon är en av mina bästa vänner. Jag har också ätit glass med varma hallon. Jag har en Hallon vecka nu känns det som. Då jag älskar hallon extra mycket. Fråga mig inte varför? Min bror och hans sambo kom hem till oss med deras son idag. Oh, han är så himla fin. Jag vill ha en egen men man är ju alldeles för liten för det så får öva mig på honom så länge. (; Nu ska jag se tv eller film. Hoppas ni har haft en trevlig kväll! Ciao. 


Här har vi min lilla älsklings Tage som ligger och sover. 
Mössan är så sjukt söt, från geggamoja collection ?? haha 

två dagar kvar på sommarlovet.

Nu har jag såhär ångest... Vad ska man göra de två allra sista dagarna på ens sista sommarlov i livet? Ähh.. jag har fan ingen aning!? I alla fall så har jag börjat dagen med en jätte sovmorgon och sen satte jag igång att städa lite. Jag sticker nog till gymmet snarast med pappa. Men sen? hmmm... ciao!

Bio-kväll med Lina Rosling!

Tjabba! eller något.. 
Igår var jag på kräftskiva hos Annie. Tack för en lyckad kväll! Åt säkert två kilo kräftor själv, haha:)
Snart så ska jag åka till Kävlinge för att ta tåget in till Lund med Lina. Vi ska se Karate Kid i kväll. Hoppas den är så bra som vi tror att den är. Och jag hoppas också att jag har pengar på kortet idag så jag kan få i mig något att käka i stan också. I morse åt jag en väldigt god och hyfsat nyttig frukost. Kezo, hallon och valnötter. Man strimlar lite flytande honung ovanpå så blir det gottigottgott! Tack min kära syster för tipset... Hon och jag åt det varje dag när jag var där uppe och hälsade på. Fast med annan frukt. Hopps ni får en trevlig kväll! ciao. 
visst ser det gott ut? :)
Ta mycket hallon på det är godast. 
Tänk på att Kezo är väldigt mättande så ta inte för mycket. (låter som en mamma nu hahaha)
jag vet, min kamera suger verkligen. ser helt mongo ut. 
Men idag ska min färgglada väska från Barcelona med mig ut på stan (y)
Som ni ser så har jag typ inte solat alls i sommar. KRITVITA BEN!
Det här ska föreställa mitt schema under det sista året på gymnasiet. 
Cybergymnasiet är verkligen slappt. shit... 

Svamp.

HaliHallå! (som Victoria brukar säga) Kom precis hem från henne och hon följer som vanligt med mig hem för en natts sömn till tillsammans. Gulligt värre! I alla fall hade världens fulaste hjälm på mig när vi åkte moppe till stationen för att ta tåget. Jag vet moppe liksom? Men vi har båda inget körkort så då får man transportera sig med det som erbjuds. (; När vi kom hem så luktade hela huset fotsvett och vi bara vafan det är ju inte vi som luktar liksom? eller? Men nej, det var pappas nyplockade torkade svamp. Gött och äta den sen.... not. 
I kväll får vi se vad som händer, det är ju finare väder idag än igår. Love 

Were is this lovestory?

Vad är äkta kärlek för er? För mig.. för mig så är det när man ler varje gång man ser en person, även fast man inte visar det så ler man inombords. Jag vet inte varför det är så men man kan inte låtsas längre. Äkta kärlek är när man vågar vara sig själv oavsett vad. Varför ska jag ljuga för honom? Man tjänar inget på det... När han rör vid mig och jag ryser liksom jag ryser när det är minusgrader ute, fast på ett varmt sätt. Jag ger honom en tanke varje dag, vad har jag att förlora? Han är värd mycket mer än så. När det finns så mycket att säga men bara så lite kommer ut.  Vi kan prata om allt, skratta om allt. Han förlitar sig på mig. "Äkta kärlek"

Äkta kärlek är när man kan vänta på en person hur länge som helst undertiden som han uträttar något viktigt. 
Var inte rädd, han kommer tillbaka till dig om han är kär. 

Min granne?

Ja ni kanske undrar varför jag har den rubriken som jag har? Men ja jag har ju spenderat kvällen med min granne Annie. Hon är en söt tjej på 17 år (på lördag) som gillar att fiska, rita med gatukritor och spela super mario... Skämt och sido, hon är urgullig och jag har känt henne i hela mitt liv. När vi var små så beställde vi till och med samma kläder från samma klädklubb och bar likadana kläder samma dag i skolan. Så ja, vi har varit hur tajta som helst, tyvär så har vi glidit lite ifrån varandra så det var roligt med en film kväll :) Och hon har pojkvän så bara för att hon har de intressen som hon har så STÖT INTE PÅ HENNE? ;)

Måste stänga mitt fönster om kvällarna när jag har ljust i rummet, har fått typ 20 flugor i näsan under dessa timmarna... fräscht? nope... hahahaha. Aja, nu ska jag kolla film och läsa lite cosmopolitan! 
I morgon så bär det av till kusin för att käka lite musiga kräftor, peace out! 
fel håll thow... men skit samma (; 
snygga strumpor? från Ullared (y) 

Brandos.se

Ni måste bara gå in och kolla här!! http://www.brandos.se/
Det finns så sjuka skor här inne alltså! Här är några som jag vill köpa :)
Skorna går på mellan 600 och 1000 kronor ungefär. 
HJÄLP MIG ATT VÄLJA! 

Tjejkväll!

Taack för en underbar utekväll i Lund tjejer! Jag har verkligen saknat er, även fast vi bara var fyra av åtta tjejer men endå. Det blev en wrap och en cider plus en massa skitsnack som man bara kan snacka tillsammans med er. Längtar till skolan nu bara för att få träffa alla igen. Nu sitter jag och trycker i mig godis medans jag sitter och beundrar mitt helt okej städade rum till en dans sång där de sjunger "gör mig lycklig nu" på danska. Ja varför inte? Nu ska jag bara sega mig lite framför facebook och sen ska jag sätta på en film som man kan somna till (tummen upp) 
Här får ni lite bilder från Göteborg! 


andra kvällen så stack jag, syster och hennes kompis Anna på en mindre 
omgång barrunder. Denna drinken vet jag faktiskt inte vad den heter, men den var sliskig! 
Vi gick däremot till ett annat ställe på Linégatan där de gör übergoda Mojitos. ni borde sticka dit!
Jag drack en med jordgubb, där finns hallon och en massa andra också. :)
sista kvällen så stack vi till Liseberg i ösregn. Spegelhuset, så jävla roligt!
Fuck you (; 
hahahaha!
Man måste ju bara åka morfars bilar när man är där, även fast det regnade :)

Blow my whistle baby!!

Okeeeej, denna dagen har ju varit hur slapp som helst. Såg Alice i underlandet i natt till fyra så somnade rätt sent och vaknade vid ett. Det var meningen att vi alla tjejer som jag umgås med i klassen skulle hitta på något idag men det blev bara fyra av oss som ska käka inne i Lund i kväll. Så sticker typ om en halvtimme ungefär. Det ska bli skönt att träffa tjejerna igen och snacka lite skit. I morgon ska man antagligen ut till båten. Checkt! ;)
Det flesta bloggare tjatar om vad de har på sig om dagarna så 
ja varför inte gör det? Inte alls märkvärdigt, kofta från gina, top från gina. 
Shorts från carlings, skärp från Zara (värdens sötaste med blommor på) 

ps. såret i läppen läker långsamt med säkert. (y)

jävla munsår...

Sitter just nu med en prilla full av sprit som svider mot tandköttet. (icke tillfredsställande!!) I alla fall så har jag haft en jätte mysig dag i Malmö med min kära kusin. Vi snackade lite skit och åt thaimat. I kväll så ska jag bara ta det lugnt framför tvn. Det har blivit sena nätter hela helgen. Ha en trevlig kväll. (y)
snyggt eller hur? hahaha, men får man vara fin så får man lida pin. 
Ska ner och fylla på spriten nu. (:

Johnblund kom tidigt denna afton.

Det blev en AWESOME kväll med AWESOME folk och AWESOME dricka och musik. Det blev en AWESOME hemfärd och en AWESOME natta mat. Behöver jag säga mer??? Godnatt, Johnblund kom tidigt denna afton. love. 
HEY SWEETIE, COME TO MAMA! 

Ett riktigt åskväder...

...Och jag som var på att steka lite i solen idag de sista dagarna innan skolan börjar igen, Men neej det fick man inte. Haha. Min kära syster åker till Blekinge idag, tråkigt men har spenderat mer än halva sommaren med henne så jag får nog dela med mig lite till hennes pojkvän också. Idag så ska jag istället bege mig in till Malmö för att möta upp Aron en sväng. Det är ju för tusan sex år sen vi sågs.. sjukt?!! Det ska bli trevligt. In i duschen nu så att man får lite gjort här hemma. love. 
Victoria & jag i Kroatien förra sommaren. 

sömnlös i skåne?

(rubriken ovanför)... En låt av Timbuktu som tilltalar mig just nu. Har legat och vridit och vänt på mig själv hur länge som helst nu. Jag får inte ögonen att stänga sig och slappna av, har för mycket tankar just nu. Men om vad orkar jag faktiskt inte ta upp här. Jag känner mig bara så jävla dum och korkad ibland som får i mig en massa saker som inte ens existerar. Aja, så jag bestämde mig för att måla lite. Det har jag inte gjort på ett bra tag nu, men jag hittade såklart inte mina färgkritor. Låter hur mesigt som helst, som en liten unge på dagis. Men WTF, jag måste sysselsätta mig med något crap? Får vell leta vidare i morgon då jag nog har tappat suget på det ännu en gång. Sorry för PMS inlägget men lider av Pissed at Men Syndromen, tyvärr (; Tack mamma för du bryr dig <3



dammråttor & sminkfläckar!!!!

rja! Nu är äntligen mitt rum kliniskt rent som jag nu ska försöka hålla det. Om jag kommer att lyckas, det återstå att se haha. Nu är det bara jag som ska göras vid, det burkar jag oftast lyckas med i alla fall. Så in nu en snabbis i duschen och sen sätta på mig något vettigt och kvällens händelser är inte bestämda än så om ni vill hitta på något roligt så är det bara att slå en pling. Annars så ska jag sitta hemma och äta en trevlig middag med familjen, min syster åker ifrån oss i morgon. Have a nice day people! love. 
Blänker som glas ska göra. Fint som snus!

kaffe utan socker, jag börjar lära mig nu! (;

HOT HOT HOT!!! Natten har varit riktigt het, glömde öppna fönstret liksom.. (; Jag vaknade inte föräns halv ett idag. Det var riktigt skönt att ligga och dra sig någon timme extra. Skolan börjar ju snart så då får man gå upp tidigt igen. Sitter just nu och dricker en stor kopp kaffe, utan socker THOW! Jag börjar lära mig nu, det var faktiskt godare utan socker. (y) Idag så ska jag först dammsuga och torka rummet sen är jag sugen på att träffa Liza. Men tollen svarar ju aldrig??? Aja, hörs i kväll eller något. love

hårkur?

Suck! Nu har jag städat undan lite i mitt rum men den är fortfarande dammsugning och torkning kvar att göra men det får bli morgondagens första sysselsättning. Idag har jag spenderat min dag hemma hos Jane som äntligen gjorde så att mitt hår blev riktigt färdigt. Nu är det ju bara SUPERSNYGGT! Inte alls lika tunt eller slitet. Tummen upp för henne! Man kan verkligen prata med henne om exakt allt. Det är inte alla vänner som man kan göra det med, jag kan verkligen säga allt jag vill till henne utan att det känns jobbigt eller att jag vet att hon skulle sprida det vidare till andra. älskar dig för det vännen! Hon och Victoria, mina änglar. Ehm.... iaf, efter att vi hade gjort vid mitt hår så kollade vi in lite gamla avsnitt av paradise hotell. Roligt att få se Natacha Peyre i avsnitten. :)


Gjorde sen en riktig hårkur när jag kom hem. Hade först i inpackning i en kvart. innan jag skulle föna håret efteråt så tog jag i en fuktighetskräm som gör att håret inte slits. Sillikondropparna sattes i innan plattning av håret. Nu är mitt hår som nytt igen. I kväll så har vi bara suttit hemma hos Dennis och tagit några cider. Skönt att bara ta det lugnt och snacka. sängen kallade på mig precis så natti natti! 

Jag och Jane på midsommarafton. <3

sommarbilder & fasters älskling!


sex and the city.

Har druckigt en stor kopp te nu och har kollat på ett avsnitt sex and the city. Som tur är så visar kanal fem dubbel avsnitt varje vardag förutom på fredagar. I LOVE IT! Det roligaste är att vara singel och kolla på det, man förstår verkligen hur de tänker. Och tjejgänget påminner så mycket om jag och mina "fjärde" tjejer. Det är härligt att se. Men nu är jag ganska så trött på singel-livet. Var inte redo innan efter händelsen för ett år sen men nu börjar jag komma på fötter igen och känner mig faktiskt ganska så stark. Så efter detta sista avsnittet och de sista slurkarna te ska jag sova och drömma om the boy of my life maybe? :) natti natti!

Fotblåsor och kaffebönor.

OJOJOOOOJ vad dålig jag känner mig nu, tar har tagit mig snart fyra veckor att skriva ett nytt inlägg. Och jag vet faktiskt inte hur många gånger som jag har talat om att jag ska bättra mig. Men jag antar att man inte kan lära en gammal hund sitta som man säger. Men det ska i alla fall bli liiite oftare. ;) Nu har så himla mycket hänt men jag kan summera det. Jag har blivit faster först och främst. Åt en liten kille som ska heta Tage. 
Jo, jag förstår om ni tycker det är ett märkligt namn, det tyckte jag också första gången jag hörde det men nu så har man liksom vant sig. Vad har jag mer gjort nu på sommaren...? Jo, jag har varit i Jonstorp några vändor och har det super mysigt. Sen nu för några dagar sen kom jag hem från Göteborg där jag har bott hos min syster och hennes sambo. Där har jag bland annat shoppat, blivit utgång och gått på Liseberg. En sjukt rolig vecka! tummen upp för syrran (y)

Idag så tog jag mig en sväng med Jane med flera upp till Ullared för att kolla runder. Det blev en hel del saker som kom med hem fast jag inte hade tänkt mig det. Som jag brukar säga "den var faktiskt nödvändiga saker!" 
Så i kväll så hade jag tänkt mig att bara koka en kopp te om inte mjölken är surare än surast och sen så slänga mig framför laptopen och tvn. Ha en super mysig kväll. love

ps: Mina fötter har blivit så förstörda efter TIMBUKTU konserten och kaffebönor, ja Jane lärde sig något nytt från dem idag. Hon visste inte varför de stod i en burk bredvid parfymerna.. ja, jag behöver inte ens förklara här inne, elleer ? ;) du är fin gumsi. 

RSS 2.0