från och med du.

Inget jobb idag, jobb i morgon i stället. Jag har idag pluggat, beställt körlektioner och umgåts med Elin i Lund. En helt okej måndag med mycket fint väder. Upp i morgon klockan halv sju för att jobba till fyra. På onsdag blir det ett tight schema med körlektion, simning och mys med pojkvän. Det går bra nu, kompis det går bra nu! :)

Mys-helg

Helgen för mig har bara varit lugn. Igår var jag och Älskling ute på Nova för att kolla runt lite, hittade ett par skor och en tröja som jag ville ha, köpte dock en väska. Jag och mina jäkla väskbehov men måste man så måste man;)
På kvällen så låg vi bara och mös och åt massa godis. En del filmer såg vi också. Har verkligen saknat honom under veckan då jag varit sjuk. Och jag sitter här och är oerhört sugen på kanelbullar... Vet faktiskt inte varför men GUD måste ha en! hahah shit borde sova snart om jobbet nu skulle ringa tidigt i morgon bitti och vilja ha in mig. Kanelbulleätandet får vänta till en annan dag! Puss :)

have2have.se

(Ring)


Hittade äntligen mina stövlar! Dessa vill jag ha, så söta:)


såklart en update från Topshop!


feber-vecka!

Har inte skrivit på ett tag nu, på en vecka om man ska vara exakt. Har varit sängliggande med hög feber och halsont hela veckan men nu är det på bättringsvägen. Febern är så gott som borta och har knappt ont i halsen, är bara lite öm i den. Det är lagom att bli frisk nu för helgen ska spenderas med min Victor som jag inte har träffat på hela veckan.. Men det är inte föräns i morgon för i kväll ska jag fira min bror med hela familjen.

Det som ska göras idag är att ha en riktig storstädning på mitt rum för har varken plockat undan kläder eller rullat upp på hela veckan. så sjuk har jag varit! Så det ska min dag gå åt till så hörs vi mer senare! Puss :)

mMm snart bär det av till värmen igen, men jag säger inte vart;) (för det vet jag inte själv..)

söndagsmys!

Godmorgon på er!
I går var jag på kräftskiva hos min killkompis och stack senare på kvällen in till slagt för att få skaka lite rumpa! Träffade bland annat Victor där inne som senare idag ska komma hit och spendera natten med lilla mig. Jobbet har gått skit bra, har jobbat två dagar nu på Rinnebäcks förskola och jag hoppas få jobb hela denna veckan också. Trivs verkligen med barnen och personalen. Har nu sytt hålen i mina älsklingsbyxor från Gina tricot för tredje gången. Känner själv, tredje gången gillt sen är det dangs för ett nytt par! Nu när man får lön och allt.

Nu ska jag fixa till mig lite sen ska jag köra och hämta älskling. Hoppas ni alla får en lika mysig söndag som jag kommer få! Puss och kram. :)




ts


grym!

Alltså är hon inte grym? Älskar hennes röst.

TS!


cute one!


A hell of a weekend!

Denna helgen har varit maxad. Har nog inte festat så mycket på länge, men det behövde lilla jag! I Fredes så stack jag och Elin till Victor på förfest. Träffade hans vänner också för första gången. Det gick ju bra, jag blev nog godkänd tror jag;) Vi stack till Hipp efter och det var rätt bra drag där. Älskling följde med mig hem efter och dagen efter mådde man som man förtjänade typ.. Lämnade av honom vid två på stationen och sen stack jag direkt hem för att fixa mig inför de nästa fedtligheterna. Som redan började vid tre!


Sofies 20 års fest blev väldigt lyckad och hon blev glad för min present. Jag hav henne två cosmopolitan glas och med en drink till plus en premination av cosmo-tidningen i ett halv år. Super bra grej va? Jag hade blivit lika glad!:)


På söndagen så stack jag till Älskling för att gå ut och äta grekiskt. Åt bläckfisk såklart det är ju min favvo! Sen stack vi bara hem och myste hela kvällen. Och så nu sitter man här och har en hel vecka framför sig med körteoripluggande, jobbsökningar och coachmöten. Hello reality!


Your call

Fikade med min favorit kille idag. Yeah, you heard. Victor heter han och han är världsbäst, oslagbar och min käraste.  I alla fall så skulle jag in till Lund för att fixa present till Sofie som fyller 20 idag! Och då passade jag på att träffa honom på samma gång. :) Har en fruktansvärd träningsvärk efter simningen igår också. Syrran vet verkligen hur man peppar en till att träna. Go sis! Jobber går sådär, tur att man har kontakter. Om jag inte får på förskolor så får jag dela ut fler CVn i stan. Vi får vell se hur det går med det!
Vet ni att det har kommit en donuts-trend till USA... Speciellt färgglada. Tänkte först att det alltid hade varit en trend där men kanske inte? Kan de inte bestämma sig om det ska vara macarons eller donuts? Måste säga att jag aldrig har ätit en macarons någonsin och vet inte ens om det är gott. Men nu får man ju äta hur många donuts som helst. hehehe.. to bad! Jag ska försöka hålla mig ifrån dem så gott jag kan!

nytt nytt! vill ha vill ha!


fade into darkness!


Idag mår jag äntligen lite bättre, hostan är nog det enda som återstår av min mega-förkylning. Bara den är ett helvete att gå igenom, speciellt på nätterna. Ja. Ni vet hur det är! Idag skrev jag in mig på Lundgrens körskola i Lund så att jag äntligen får mitt körkort. Ska dit i morgon och plugga efter mitt möte med min jobb-coach. Haha ja det låter lite sådär extra med en jobb-coach men om nu arbetsförmedlingen erbjuder en det så får man bara tacka och ta emot. :) Tänkte gå och kolla lite i butiker när jag ändå är i stan. För nu måste ju sommarkläderna städas ut ur garderoben på riktigt och in med nya höstplagg! På kvällen i morgon sätter simningen fart igen tillsammans med min underbara syster. Det ska bli så skönt! puss på er :)

top shop


varför kan man bli sjuk när man kan vara frisk?

Sitter här och snörvlar och har mig. Har haft en helt underbar natt/dag och under kvällen ska jag bara ta det lugnt så jag kan bli bättre tills i morgon. Det är höst marknad där jag bor och jag ska måla ansiktmålningar på små barn. Undrar hur det kommer sluta hahaha.. (psst, älskar färgkrig) hahaha. Nej men det ska nog gå bra! Och på kvällen blir det förmodligen utgång i Malmö. Hoppas jag mår lite bättre då i alla fall.

Och just de, jag ska nog söka till true talent nästa år. Tror ni jag lyckats? Det hade varit fett :) Jag tycker nästan att true talent är bättre än idol, idol är ett så ytligt program på något sätt.. Keep going TT!


Ni är välkomna till min garderob!

Från Bikbok!

RSS 2.0