Fredagsmys!

Igår blev det en hel toppen dag med Liza, Hanna och Carro inne på NovaLund. Efter det följde jag med dem hem till Blentarp för att hänga med på fest på kvällen. Måste säga att det blev riktigt lyckad och allt folket där var helt underbara. Den natten som jag hos Liza sen kom mamma och hämtade mig i morse. I kväll så ska jag bara ha lite fredagsmys med familjen. Min syster och Niclas har kommit ner denna helgen för att besöka oss. Så vi ska äta middag med dem och min bror och Mia. Det ska bli super mysigt framförallt att bara chilla hela kvällen. I morgon blir det vell på det igen:) Love!
xo xo Amanda 

Onsdags kväll.

Nu är det verkligen höst! Idag har jag varit helt slut efter en natt i Malmö med tjejerna. Men jag tänker dock aldrig åka till Etagé igen. Inte min typ av dansställe, bara massa fjortisar överallt.. Vi stod i kön och väntade på att bli insläppta i två timmar. Så kom in vid 12 och åkte hem vid 3. Ändå rätt kul fast hade skit ont i fötterna. I idag kom Frida hem till mig och vi har spelat och sjungit lite sen så fyllde min faster 45 så vi har varit inne där och käkat lite. I kväll blir det bara chilll hemma för i morgon så blir det utgång till Helsingör med klassens snygga! Love. 
xo xo Amanda

Det är dags för Fredagsmys!

Nu är det äntligen Fredag och jag sitter och lyssnar på Ken Ring. Festen blev inställd i morgon tråkigt nog så nu är alla planer inför helgen förstörda. Ush ja och i kväll händer det absolut ingenting heller. Jag är riktigt rastlös och kan inte bara sitta hemma. Jag älskar mina tjejer och ni är fan störda haha. Kan inte hjälpa att jag flaschar upp som en röd tomat i huvudet varje gång han går förbi? Haha, nej nu blev detta ett flippinlägg, men jag orkar inte vara seriös alls idag för är så jäkla trött. Men ni ska få se, jag ska våga prata med honom(; 
Nu ska jag hitta på något (om det går) Puss på näsan och nu är det dags för fredagsmyyyys! flipp.. 
xo xo Amanda

sju månader kvar, exakt!

Nu är det sju månader tills jag är 18, exakt!
I morgon är det sista dagen i skolan före lovet. 
Och Matilda och jag ska fira 10 års vänskap.
På lördag blir det party i Staffanstorp
och jag hoppas jag får se Ida Andersson
på den festen? Jag fick min guld-spegel 
idag som är superfin.. Nu ska jag sova 
för jag är stendöd. love!
xo xo Amanda

20/10-09

Jag kommer aldrig att glömma dig. 
Men även aldrig förlåta dig. 
Jag kommer alltid att älska dig. 
Fast jag hatar att asa runt 
dig i mina tankar, för det tynger!

Vill ha jul!

Godmorgon!
Igår kväll kom Victoria hem till mig för att sova här. Jag undrar hur hon orkar att åka ända från Kågeröd till Furulund på moped? Men hon kom i alla fall och ringde på när jag låg och sov på soffan.. På kvällen satt jag, Victoria, Emma och Matilda och såg film hela kvällen typ och snackade skit. Det var väldigt mysigt! Jag och Victoria gick och la oss vid 11 för hon skulle till skolan dagen efter. I morse vaknade jag vid 7 för att Victoria skulle upp och duscha osv.. Sen vid 8 åkte hon till skolan och jag själv kröp ner under mitt täcke igen och vaknade vid kvart över 10. Om en halvtimme ska jag ta tåget till Helsingborg för att gå hos min sångpedagog. Jag missade det förra veckan eftersom jag var sjuk så nu får vi se hur min röst orkar haha. På tisdag nästa vecka är det Etagé och då jäklar ska jag in och dansa!! Det var faktiskt ett år jag var på något sånt eftersom jag har varit uppdaterad med mitt ex hela tiden så :) Och jag vill ha jul, alla dofter som kommer fram och det är den mysigaste tiden på året, plus att man får julklappar!
Skriver mer i kväll om det är något intressant på gång. Love!
xo xo Amanda
Jag tycker om min klass, även fast här inte ens är hälften av dom:)

Jag behöver vitaminer!!

Jag blir galen snart och spyr av hunger!! Jag går ända till tre idag och glömde min frukt hemma så här sitter jag med en konstant kurrande mage och ska gå i skolan i tre och en halv timme till. Mina ögonlock bara sänker sig allt mer och mer för varje minut som går. Jag åker med pappa hem från skolan som tur är så behöver inte klydda med buss och tåg. Så jag tjänar 40 minuter på det. Vi röstade idag i skolan till elevråd och jag tror att majoriteten som satt i publiken och lyssnade på de kandidater som man hade att välja mellan röstade som jag ungefär. Ebba var så gullig och verkade vara en suverän ordförande för elevrådet. Jag vill också leka killer leken i korridorerna och slänga kuddar i folks magar haha :) Helknasigt men så jäkla ball ändå. Jag tyckte det var roligt att Foki blev årets bloggerska för hon gör inte till sig så himla mycket verkar det som. Hon är sig själv och vi alla gillar det.
Men nu ska jag byta dator sal för min sista lektion. Skriver mer senare idag. love.

xo xo Amanda

Måndag 19/10-09

Godmorgon!
Nu är klockan 06.35 och jag ska snart bege mig till skolan. I natt sov jag för första gången i mitt rum på kanske en månad ungefär. Och det var super skönt. Rummet är i princip färdigt, det saknas bara databord och spegel plus lite andra smådetaljer. I helgen har jag varit hemma hos Liza på tjejkväll med Hanna, Carro, Johanna och Matilda. Det var riktigt trevligt. Jag är hemma vid halv 4 idag och då ska jag vila en stund tror jag för kommer antagligen att vara trött när jag kommer hem efter en lång dag. I kväll kommer nog Emma så ska vi se film och lite annat mysigt. 
Nu måste jag dra, ha en bra dag. Love!
xo xo Amanda
Såhär blev en del av rummet iaf. :) 
Ni är bäst <3 plus Carro. 

Te & Mandariner!

Godkväll!
Jag har faktiskt glömt hur man stavar till "te"... Kan det vara så jag stavar eller med två e kanske? Varför inte Teh? Nej, jag har faktiskt ingen aning men jag tycker man får stava det hur man vill. Idag har jag varit hemma från skolan och förätit mig på mandariner och druckit alldeles för mycket te känns det som. Eller, nej föresten.. Det kan man faktiskt inte för det är det hösten består av. Jag har varit så förkyld och hostat hela denna veckan och vi hade bara en lektion idag så jag bestämde mig för att ligga och dryga. Jag har pluggat en del också, eller mamma har förhört mig på trafikprovet i morgon och jag kan det så jag är inte alls nervös :)
Just nu lyssnar jag på Melissa Horn med låten kungsholmens hamn och den är riktigt bra. Jag ska gå och se henne om någon vecka med Sandra på mejeriet i Lund hade jag tänkt. I morgon så ska jag först ha prov i skolan, sen så ska jag till engelskan för att skriva klar min uppsats. På svenskan så ska vi bara se film. Efter skolan har jag fått en tandläkartid klockan 13.05 så ska gå dit, för den ligger precis bakom min skola så det tar inte ens två minuter för mig att ta mig dit haha.. Pappa kommer och hämtar mig efter tandläkaren sen så bär det av till Helsingborg för att äntligen köpa mina möbler. Jag hoppas verkligen att jag inte behöver skriva i nästa inlägg att jag inte har köpt dem för då blir jag riktigt irriterad på mig själv! Nu ska jag dricka upp mitt "te" och kolla in facebooken. love!
Btw så saknar jag sommaren, det här är jag i kroatien(mitten) Med Victoria och mamma. 
Pappa tar bilden :) I det gula huset med balkongen bodde vi i, mysigt!
xoxo Amanda

Onsdag kväll!

Hej bloggen!
Kommer ni ihåg när jag sa att livet är underbart eller så, jag tar tillbaka det. Det är piss.. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer bli lycklig igen? Helt lycklig menar jag då. Bara för ett halvår sen lekte livet och jag älskade det! Skolan, killen, familjen ja allt var i sin ordning. Nu bara skiter allt sig helt totalt. Tack för mig. 

Onsdag 14/10-09

Hej!
Så kallt det är ute nu, måste köpa in vantar, mössa och halsduk snart.. Det är svårt att släppa sommarsjalarna från H&M men detta går inte längre.. I morse var det kallt och jag hade väldigt ont i halsen men åkte till skolan ändå som vanligt. Jag åt bara en macka och drack en stor kopp te så nu är jag extremt hungrig. Jag har en lektion kvar och då ska jag hålla på med min filmaffisch. Hoppas den blir någolunda klart idag annars blir det stressigt nästa vecka. Efter skolan ska jag och pappa åka till ikea för att köpa mina bryolådor och en spegel till mitt rum. Hoppas vi köper lite mysiga smålampor och växter också:) Så kanske, bara kanske jag får flytta upp i kväll.. Hoppas det för nu när det är så kallt där nere i gästrummet så blir jag ännu mer förkyld.
Jag vet faktiskt inte vad som händer till helgen men jag hoppas det blir något roligt.. Eller så tar jag det bara lugnt. Får se hur jag känner mig. Skriver mer i kväll antar jag. Love !

xo xo Amanda


13/10-09

Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat, jag kunde inte sova längre, är så förskräckligt förkyld. Jag hostar och hostar hela tiden så ska nog bara ligga framför tv:n hela dagen sen i eftermiddag så ska jag plugga till trafikprovet på fredag. Just nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn och jag älskar verkligen hennes låtan och hennes röst! Igår var jag hemma hos Nico och kollade film men var hemma vid 9 igen.. Jag är sugen på något men jag vet inte vad haha. 
Skriver mer sen, love!
xo xo Amanda

Kaffe utan socker!

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck. Han är bäst när det är höstväder och kallt ute. Jag ska beställa biljetter till hans konsert snart. Nu har jag äntligen kommit hem från skolan och ska snart dra mig in till vardagsrummet för att såsa i soffan framför tvn. Så mysigt så!! Jag fick höra idag att vi inte hade någon rörlig bild idag, men vi skulle lyssna på någon om vi skulle läsa vidare utomlands med film sen men jag ska inte arbeta med film så jag hoppade över det och åkte hem. I morgon ska jag plugga trafikteori och vi fick ett mail idag från skolan att föräldrarna kunde göra sin kurs för att kunna övningsköra med oss på skolan. Får se om det stämmer för om det gör det så är det perfekt ju! Jag har lärt mig att dricka kaffe utan socker nu för ett tag sedan och det smakar himmelskt gott. Jag prövade att dricka utan mjölk för inte så längesedan med det smakade skit haha :) Så nej mjölken tänker jag INTE överge... Och om ni har några idéer på frisyrer eller någon förändring på mitt hår så kan ni ju alltid slänga in en kommentar eller två för nu ska jag kolla in lite andra bloggar och hemsidor sen blir det tv. 
Kolla in canal plus SF eller vad den heter, filmkanalen där de visar en massa svenska gamla godingar, riktigt bra! 
love! 
xo xo Amanda
Bilden har jag tagit från google när jag sökte på Thomas Sabo. Men jag älskar hans smycken. Jag har det pärlarmbandet men vill ha det svarta också. Det är där jag ska köpa min väska :) 

Måndag 12/10-09

Första dagen på veckan känns aldrig bra. Jag vaknade i morse av att hostan tog över mitt humör och näsan bara rann. Jag ville stanna hemma med hälften av befolkningen där hemma fick mig att åka i alla fall. Så nu sitter jag här... Vi hade engelska den första lektionen och då skulle vi skriva en uppsats, jag trodde det skulle bli en ren katastrof men jag tyckte jag lyckades rätt bra. Jag var inte på humör för att skriva en uppsats på tre a4 sidor en måndagsmorgon, PÅ ENGELSKA!! Efter den lektionen som gick rätt så fort hade vi svenska och där såg vi en film som heter "Dekanen". Vi hann bara se den en halvtimme för filmen hackade och alla klagade så den sista halvtimmen pratade vi om hur filmen var, vilka busdkap den gav osv. Nu sitter jag här framför en dator och ska egentligen jobba med min filmaffisch men jag är ju sååååå smart så jag har glömt var jag har lagt halva mitt arbete så jag får sitta och göra om allt en gång till.. Suck! Jag behöver insperation och jag behöver KAFFE! Jag slutar 25 över 11 sen så har jag rörlig bild, hoppas vi inte ska göra så mycket nu den sista lektionen för jag kommer seriöst somna. När jag kommer hem ska jag ta datorn till tv:n göra kaffe sen försöka vila lite.
Jag har tänkt på att jag skriver väldigt mycket jämfört med andra bloggare. Jag tycker det är roligt att knappa på tangentbordet och bara snacka av sig lite. Livet leker, och det känns bara bättre och bättre just nu. Jag längtar till jul då man kan börja baka och klä granen. LUSSEBULLAR! Nu ska jag vara duktig igen! Love.

xo xo Amanda

Ännu en uppdatering..

Jag skriver nu för TREDJE gången i kväll, fast klockan är över tolv så det är en ny dag så.. Jag kom precis hem efter en filmtittande kväll i klubbstugan med Marcus, André, Samuel och Tobias.. Vi såg en riktigt sjuk skräckfilm (som jag hatar) men som tur var så hade man någon man kunde gömma sig bakom:) Annars hade jag inte klarat det. Efter den så såg vi en svensk deckare och det minns jag heller inte namnet på. Det var lite kusligt att ta en dusch nu när man kom hem efter den första filmen haha.. Men det gick bra! Nu är jag hungrig så ska ta en macka och sen så ska jag försöka sova för det är en dag i morgon också. Jag kommer nog skippa sångpedagogs tiden på tisdag för är krasslig i halsen tyvärr. 
Jag får min lön den 25:de men jag vet inte direkt vad jag ska spendera pengarna på. Jag såg en jättefin brun läderväska ute på Nova som jag vill ha men den tar upp hela min lön så får se om det blir något. Man kan ju köpa massa andra småsaker för summan men den är verkligen extremt fin... Får se hur man ställer sig till det. Godnatt!
xo xo Amanda

Söndag kväll!

Skriver nu igen, vi skulle egentligen ut och kolla på möbler till mitt rum idag men det blev förseningar eftersom pappa skulle jobba sen när vi väl åkte in till Malmö på ILVA så hittade vi ingenting. Eller jo, men vi skulle sikta in oss på två byro-lådor men det fanns inga som passade så vi åkte hem igen. Pappa lagade thailänsk mat som var väldigt god och nu ska jag fixa till mig för att träffa Marcus och dem. I morgon börjar jag klockan åtta så får gå upp vid sex, suck. Det får bli en tidig kväll, godnatt!
xo xo Amanda
ps: TACK LIZA! För ett bra jobb med min blogg layout. Nu blir allt mer läsbart pussar på dig!

Söndag 11/10-09

Hejsan!
Igår åkte jag med mamma för att köpa present till Emma och det blev en navelpiercing som hon tyckte väldigt mycket om och det tackar jag för. Jag köpte också ett par lyktor till mitt nya rum och ett par svarta långa strumpor med rosetter på från indiska, två par leggins från esprit och en kofta från Vila. När jag kom hem fixade jag till mig lite sen skulle jag gå till Emma för att äta middag där med hennes släkt. Vi åt tacos och de hade bakat prinsesstårta till efterrätt. Vid elva stack jag och Emma ut för att få lite luft eftersom vi hade suttit inne i så många timmar. Vi gick hem till Nico och där jag Tobbe, Jonas och Alexandra. Marcus ringde mig efter en halvtimme ungefär för att säga att de var i Furulund nu. Så vi stack till klubbstugan vid 12 för att träffa dom och där stannade jag och mös tills klockan var 3. 
Idag så ska jag köpa en massa möbler till mitt rum så jag får hoppas att det kommer bli bra. Sen i kväll vet jag inte vad jag ska göra men antagligen så träffar jag Emma och dom. Jag får ligga och mysa lite i mitt rum också men jag kommer inte få någon tv eller databord idag och det är lite synd men jag kommer kunna sova i mitt egna rum iaf. 
Puss på gårdagen, det blir bara bättre och bättre. 

Blåsig dag

Jag måste verkligen säga att det är en riktig kris med min blogg. Den ser inte alls bra ut och har ingen koll på hur jag ska fixa det så om någon har en ide och kan hjälpa mig så kontakta mig. Idag hade jag i alla fall ont i halsen men åkte till skolan i alla fall. Skäms ändå lite för att åka i mjukis och en tjocktröja men ibland är det ett måste. Jag hade ändå bara en lektion så.. Efter skolan gick jag hem och tränade lite på sången och gjorde övningar.. Efter ungefär en timme efter så mötte jag Emma ute och vi bara snackade ikapp lite. Fast det var inte så mycket nytt som har hänt haha. I morgon är det Fredag och jag har ingen aning vad som händer förutom att jag ska köpa present till både Emma och Victoria och jag måste också köpa in lite nya kläder och skor. På Lördag ska jag till Emma på släktkalas och på dagen åker antagligen jag och mina föräldrar till ikea för att köpa nya möbler till mig :))
Mamma var hos vår köksdesgner idag för att kolla skisserna på vårt nya kök och de blev faktiskt bra. Öppen planlösning överallt typ så jag hoppas det blir klart snabbt. 
Nej nu ska jag se på film sen sova, ska upp sex i morgon bitti. 
Sov gott puss.. 
xo xo Amanda

Lördag morgon

Godmorgon
Ush, jag vaknade i morse med väldiga magsmärtor från den kvinnliga sidan haha, så gick upp och tog en ipren. Jag somnade vid tre i natt och vaknade vid halv ett. Min bror och hans sambo Mia kommer om ungefär en timme för att fixa all mat tills idag. Släkten kommer på middag eftersom  min pappa och min bror har fyllt år. Det ska faktiskt bli mysigt och Emma kanske kommer förbi en stund senare på kvällen. Det är synd att det ska vara så tråkigt väder ute för man har inte alls lust för att hitta på något. Igår var det nästan minusgrader vid 1 tiden på kvällen. 
Skriver mer i morgon eller så.. 
xo xo Amanda

Fredag morgon!

Godmorgon!
Jag vill börja med att gratta min pappa som fyller år idag! Vi åt en jätte mysig frukost med tårta i morse. Men blev till sist stressig till skolan. Jag ska ta tåget klockan tio till Malmö sen så har vi prov idag sista lektionen. Hoppas det går bra:) Efter skolan så ska jag möta Emma i Lund för att gå på stan och fika. I kväll så ska vi här hemma äta en god middag med ett par vänner för att fira pappa. Det känns verkligen som att det är höst nu, och tänk! Det är bara ungefär bara två månader kvar till december. Tiden går så himla fort, det var ju nyss sommarlov? 
Vi började med webb design igår på medieproduktionen, det verkade sjukt tråkigt i början men sen när man fick pröva och när han förklarade så blev det faktiskt väldigt roligt. 
Jag skriver nog igen på Söndag kväll för jag kommer ha fullt upp denna helgen. I morgon så ska vi fora min bror och pappa med släkten här hemma. Och på kvällen så ska jag antagligen träffa vänner och så. Det kommer i alla fall inte bli så mycket datortid över.
xo xo Amanda. 

RSS 2.0