headache

Nu sitter jag här i kväll igen, och pluggar. Historia då som vanligt. Nu har jag faktiskt ingen ångest längre, jag bara släpper allt helt och hållet, jag orkar inte tänka. Det enda jag vet är att jag ska hitta ett jobb som jag kan försörja mig på, annat skiter jag i för tillfället. Livet har sin gång, jag har min. Jag vet inte hur provet kommer gå i morgon, bra hoppas jag. Jag ska läsa det sista nu sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, det blir en tidig morgon och en sjukt sen natt i morgon! Puss och godnatt! :)

Supernatural!

Jaa, man träffade på Egoina i lördes påväg hem från Lund på tåget. Kicki sprang fram och ville ta en bild med henne utan att hon visste vem hon var för jag och Alexandra var helt exalterade! Så nu ligger den bilden inne på HENNES BLOGG how awesome is that?? Fast bilden är nog den räligaste ni har sett på mig på länge men eftersom man står bredvid henne så spelar det faktiskt ingen roll. Nu ska jag städa lite och plugga färdigt med historian för klockan fyra ska jag in till Lund och se när Sofie ser vacker ut på sin bal. Pusssss :) 

feelings.

Slutet börjar närma sig, pluggade till mitt sista prov idag. Det kommer nog gå rätt så bra. Har fortfarande ångest över vad jag ska göra efter jag slutat. Sitter just nu och lyssnar på missing you med Taylor Hilton, en av de bästa låtarna jag vet! Nu ska jag sova för i morgon väntas det mer pluggande och städande utav mig. (klapp på axeln).. godnatt! :)

Alexandra Johansson

En bild säger mer än tusen ord! Du är bäst älskling. Tack för du stöttar och försöker förstå.
Kan inte fatta att vi precis har lärt känna varandra men vi har blivit så nära. Vart har du varit i hela mitt liv?
Snäckan, du gör min dag! Tack ännu en gång, du har hjälpt mig så fruktansvärt mycket! Älskar dig ♥

Att det ska vara så komplicerat.

I kväll lägger jag mig med gråten i halsen. För fyfan för det där. Jag vill återgå till den söta lilla otroligt positivt glada Amanda som jag var för inte så länge sen. Men nej henne ser ni inte på ett tag. funderar på att skita i bloggen ett tag tills man mår bättre så man inte sprider så mycket negativ energi i bloggvärlden? Borde nog skriva privat i datorn ett tag. Så vi hörs igen när jag är på fötter igen, troligtvis efter studenten. För då lär jag ha supit bort alla känslor för honom. Och tydligen så "överreagerar" man. Men han förstår inte vad han går miste om. Ses om någon vecka!

älskling, jag ger dig min morgon.

Nu när du kan få mig så lätt..

sleeping alone.

Jag kan inte sova, har så sjukt många tankar i huvudet. Vad jag ska göra efter gymnasiet, jag saknar också någon så himla mycket så jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till riktigt. Han är verkligen världens bästa, verkligen! Men jag är jätte kluven, Stockholm, Göteborg, Helsingborg??? De tre städerna bollar runt i mitt huvud just nu. Jag vill inte plugga vidare detta året det vet jag i alla fall så jobb blir det så klart. Jag vill mest komma ifrån denna hålan och börja om på ny kula. Det hade varit så otroligt skönt. Nej nu ska jag sätta på en bra film och sova och drömma om världens bästa kille. Puss!

drömmen!

Denna lägenheten är min dröm för att den är exakt som jag vill ha den. Trägolv, vitt och stort. Lite halvgammalt stuk som man kan göra modernt. Plus att den ligger i Göteborg!! En dag i mitt liv ska denna bli min, kosta vad det kosta vill! Om jag så ska gifta mig rik för att få den. Det hade faktiskt varit kul om jag i framtiden skriver i bloggen fortfarande och bor i den? Då kan ni minnas vad jag sagt, för om jag vill ha något så måste jag få det. Thats it! :)

Some mayer!

I'm never speaking up again
It only hurts me
I'd rather be a mystery

19 vårar!

Fyllde 19 igår. Jag hade en underbar dag. Åt god lunch tillsammans med några vänner sen när jag kom hem fick jag fina presenter. Dock inte så många eftersom studenten nalkas snart! Men det gjorde inte mig något för de var super fina! Fick tex denna rosa tröjan som jag har på mig här ovanför och sen så ett iphone-skal med massa bling! Nu kommer snart mor och far föräldrarna för att fika. Hörs sen, puss :)

Balen!


världens bästa studentpresent!

Alla kanske inte visste det med jag älskar Carolina Gynnings konst och nu har den kommit ut som tryck på olika glas. Och jag önskar mig i studentpresent ett vinglas med en av hennes målningar på.
Oh hoppas jag får det!!

blixt och dunder!!

Jag har alltid varit rädd för blixtar och dunder men nu när hela världens tjatar om jordens undergång så riggar man upp sig ännu mer.  Gubbfan som ska hålla på med detta eviga tjat, ge dig!! Om vi dör så dör vi. Jag tror på vetenskapen och inte på bibeln och gud.

leve länge längesen.

Tre ord, du vet dem säkert lika bra som jag.
Jag kan inte vara utan dig, jag är för svag.
Det var så längesen, vi var så längesen.

Du och jag det är så svårt.
Så fort jag vänder mig om, det tar så hårt.
För jag finner allt det där hos dig.
Det var så längesen, vi var så längesen.

Jag älskar dig.

top shop - knew in!


långt hår! ... igen

Har införskaffat mig löshår till balen och dagarna efter. Mitt hår är väldigt själv lockigt egentligen så det är riktigt svårt att få det bli bra. Så hoppas på det bästa nu!

indiska!

Hittade ett par skit snygga skor från indiska idag. Det var inte så hög klack på dem men de var riktigt fina. Tänkte gå in på deras hemsida och hämta en bild för att visa er men jag hittade dem inte:( Hittade i stället två halsband som jag också kollade på. Hoppas mina pengar kommer in i morgon så jag kan handla skorna. För de kommer bli min dröm i natt. ;)

min sommar - 2011

Sommare blir rätt intensiv än så länge, lär antagligen dyka upp fler saker.
Men nu taggar vi sommaren 2011! För nej, vi kommer inte dö på Lördag :)

död, typ?

Vilken dag... åkte till dansen i Malmö klockan sju i morse, när jag kom till stan skulle jag köpa frukost på ica. Så klart har inte mina pengar kommit in på kortet ännu så är totalpank, hade i alla fall råd med en banan och en dricka. glömmer dock plånboken i affären men som tur va så la de undan den. (jag var riktigt trött i morse) Slarvigt av mig men i alla fall.

Men är så sjukt pepp för det ska bli fint väder på fredag och jag har bara fem skoldagar kvar! WOHO!

Här nedan ser ni världens bästa mormor och morfar och världens bästa brorson. Är han inte super söt? Leendet kommer döda en vacker dag! Faster älskar dig Tage :)


ful brud 97.

Jag och mitt tjocka huvud tog några kvällbilder. Sitter och dricker lite te, läser lite kör teori. Jag har provat alla mina baldetaljer till klänningen och den sitter bättre än vad den gjorde förut så tack för den! Ska sätta på en film nu eller något för ska upp tidigt i morgon. Puss och godnatt..
jag tänker på dig, varje dag, timme, minut och sekund.

snabbmatskväll!

Nu är jag äntligen hemma igen. Har varit hos mormor och morfar och ätit massa kakor och tårta och så.. Inte nog med det, i kväll beställer vi hämtmat.. Jag träna av allt i morgon känner jag! Längtar så otroligt mycket tills på Fredag då balen är, har sånt rus i hela kroppen! Tror jag ska städa lite så jag blir lugn. Hoppas ni får en fin kväll, puss :)
Har på mig en riktigt fin kofta som jag fick av min brors tjej/sambo/fru? Vet inte vad jag ska kalla henne
men hon är världens bästa, han skulle inte kunna få någon bättre! :)

gumsi!

Sötnosen som gästblogga igår utan att jag faktiskt visste om det :o
Blev så glad när jag gick in och kolla i morse, snutte <3

Älskade Manda

DU ÄR BÄST!

ville bara att du skulle veta det

tagga lördag med bästa!


ibland.

Sitter här och tänker. Om man vågar satsa igen?
Om man vågar ta steget och våga, fast det är riskabelt.
Denna gången vill jag lita på kärleken. svik mig inte .. inte igen.

fredagen den 13

Idag är det som sagt otursdagen och jag har inte råkat ut för något speciellt (ännu) mer än att det är världens tråkigaste fredag och alla ens vänner är antingen i Prag eller på lokalfest.... Och är för pank för att dra ut så det får bli en hemma kväll framför tvn. WOOOHOOOOO!!
I morgon skulle jag egentligen till Köpenhamn men vädret ser inte lovande ut så vi sparar den trippen till längre in på sommaren. Nu ska jag typ ligga och dö i sängen och se film. jävla fredag! puss :)

sommaren är äntligen här.

Det blir varmare och varmare för varje dag nu! Idag har jag varit på banken och tagit ut pengar till halkan, Som Josefin säger ett jävla cashflow! :( Tänka lägga mig och vila en timme nu innan jag sätter mig för att plugga på historian. Hoppas ni haft en bra dag och önskar alla människor som ska till Prag idag en lyckad resa! Ångrar lite att jag inte följde med men har inte tid och pengar just nu. :)

saknar dig!



Hittade en bild på mig som en liten sessa! :)

sjuk när det är 20+ ute...

Har inte lust för något alls, har legat i soffan efter att jag kom hem från Malmö och sovit. Tror jag har feber, i alla fall så är jag dunder förkyld och har ont i halsen fortfarande. Jag vill bara att det ska bli Fredag så jag får ta på mig min fina balklänning (nästa fredag) och sen vill jag skrika, sjunga, dansa och dricka en massa för att fira att mina 12 år i skolan är över, i alla fall under ett tag! Och packa, packa femtielva resväskor med nya plagg till Turkiet. Men det består inte min Måndagskväll av, nej den består av pluggande. Ska köra halkan på Torsdag också, är skit nervös. Så om jag nu omkommer på halkbanan så får ni skriva många fina kommentarer att jag borde varit med i Sveriges värsta bilförare först innan jag gav mig ut på vägarna.;)
Puss!

Världens godaste pastasallad!

I morse fick jag världens huvudverk och jätte ont i halsen, men innan jag stack hem så åt jag världens godaste pasta sallad med min fina vän! Det blir nog Köpenhamn på Lördag med Matilda. Hoppas jag är bättre då och att vädret håller sig! :)

smockad helg!

Denna helgen blev en bra helg. Har umgåtts med världens bästa tjej hela tiden! Det blev fest i Lomma i fredes och igår i Kävlinge. Tage har sovit här hemma i helgen också. Så det blev ett livat hus för en natt! Hoppas ni har haft en super helg också. Nu ska jag göra mig klar för att krypa i säng och gå igenom den tredje sista veckan innan studenten. OH YEAH! natti :)
Hade ju så sjukt tråkigt i dag.. så kreativiteten flödade ur mig! :)

Hur man stylar sig som en stekare!

Pojkar ta efter denna killen.. Vrål tjusigt ju! :D

en "ta han om sig själv" dag!

Hej hopp! Här sitter jag och smaskar på GaJol (lakritsgodis) nu strax innan läggdags. Och så kollar jag på en massa videobloggar.. Alltså jag tycker det är så löjligt att göra sånna.. sitta och kolla in i en kamera och berätta om sin dag, det är en annan sak om man ska visa en hår uppsättning eller hur man sminkar sig osv. Men berätta om sin dag och snacka en massa skit? RING EN VÄN?!?! hihihi nu var jag busigt dum.. Men men , dessa inlägg roar ju mig om nätterna i alla fall så fortsätt ni;) Nu ska jag sova, är helt utmattad efter en "ta hand om sig själv" dag! Puss och godnatt :)

Ps: Himla glad för att se att så många läser ens blogg, även fast ingen kommenterar så gör det mig glad att se att jag har många som går in och kollar. Tack till er :)


dagens "vill ha!" by H&M


spice girls syndrome?

Jag fick ett sånt sug att lyssna på gamla låtar som man lyssna på när man var liten. Och denna låten tyckte jag var så mysig, brukade somna till den som liten :)

friends!

Några ord till mina vänner. Som alltid finns där för mig när jag behöver dem som mest. De är de som stöttar och försöker förstå fast att det är svårt. Jag älskar er, över allt annat och kommer alltid att finnas där för er lika mycket som ni finns här för mig. Jag vet inte vad jag skulle gjort eller vilken person jag skulle varit om det inte var för er. Jag räknar inte upp namn för ni vet vilka ni är och jag är stolt över var och en av er. Ni är helt enkelt det bästa som har hänt mig och skulle inte klara mig utan alla er! Kärlek från mig till er mina små änglar. Puss! ♥

top shop!


min lediga tisdag!

har faktiskt inte gjort så mycket idag. städat,tränat och vilat. Har så fruktansvärt ont i magen hoppas det går över. Skulle egentligen upp till Chrille för att hämta mina skor, vi får se om magen bli bättre. Hoppas alla har haft en super bra dag fast det tråkiga vädret. Och jag hoppas att det blir fint till studenten, vem vill springa runt i regn en hel dag? Inte jag i alla fall! :)
En bild från valborgsfesten. Jag och mina små puddingar.
Och ja, det är jag hon lilla, fulla saken som skriker. suck. hahahaha

en favorit!


älskar mina måndagsvänner!

Sitter med mina två måndagsvänner i dator rummet. Älskar när de stör sig på varandra, silka tollar. När vi satt ute och käkade toast från red fellas så bajsade en fågel på Josefins iphone hehehehehehehehe. :(
Hade varot mycket roligare om den hade siktat lite mer till höger på hennes macka sen hade hon inte märkt något ch ätit den. MUMS. I alla fall, är jätte barnslig och över trött nu. seya (;


Monday morning!

Godmorgon! Det är ju bara några få grader ute, vart tog värmen vägen? Jag hoppas det kommer tillbaka under dagen men det stod att det bara skulle bli 8 grader så på med koftan och skinnjackan idag! :( Jag dansar först nu på morgonen sen så har jag fem timmars håla, då ska jag käka lite mat (förmodligen på redfellas men min fina vän) eller något annat. Sen ska jag också plugga en massa på körkortet. Klockan tre har jag sedan historia som är nog det tråkigaste ämnet i hela skolan...
Hoppas alla får en bra dag så hörs vi senare! puss :)


känslor.

Kärlek, har ni varit med om det? Jag har. Alla människor har nog varit med om det. Så om en person talar om för er att ni inte vet vad äkta kärlek är, scrue them! Titta djupt in i dig själv och lyssna aldrig på vad någon annan säger. Det har jag gjort. Jag väntade på en kille i ett år, jag har känt honom praktiskt taget i hela mitt liv. Minst fem år i alla fall. Jag har alltid känt något för honom och jag visste att jag en dag skulle våga tala ut om mina känslor inför honom. Jag trodde jag gjorde det när jag satt hemma och väntade på honom i ett helt år. Varje natt låg jag i min säng och tänkte på den dagen då vi skulle ses igen. Han skrev otroliga saker till mig som kunde få mig att börja älska igen. Ni vet, vi har aldrig rört varandra förut. När vi väl sågs den sommaren så visste jag vad jag verkligen ville. Att inget kunde ersätta mina känslor. Hans ögon som log exakt hela tiden. Hans vältränade kropp som höll om mig. Men sen blev det höst igen, och allt förändrades. Allt liksom flög med vinden. Jag blev sviken, ännu en gång. Och jag tänker fortfarande på honom, varje dag. Men jag försöker fortfarande glömma, och gå vidare med mig själv. Hjärtat klara aldrig av för mycket rivsår, det börjar tillslut förblöda. Och innan mitt börjar göra det, tänker jag först låta det läka, för jag vet att det kommer bli fler djupa sår som också kommer att läka så småningom. Men den personen som väl säger till mig att jag inte vet vad äkta kärlek är. För hon eller han ska jag tala om att det finns inget som kallas för o äkta kärlek. Kärlek är alltid kärlek, även om det finns hat eller glädje inblandat. Jag älskar honom, och det kommer jag alltid att göra. Men life goes on, och om han läser detta så vill jag att han ska försöka att förstå;


man sårar inte om man älskar.

RSS 2.0