stockholmsfynd!

Örhängen, Gina Tricot.

skor, scorett. 800kr
tröja Gina Tricot. 149kr
Väska, Gina tricot. 300kr (present från älskling)
väska, bikbok. 149kr


Sen köpte jag lite underkläder och annat smått men det orkar jag inte ta bild på:) Finns fina på H&M

nyttigt magsjuk?

Såklart blev jag magsjuk i natt eller vad man ska säga. Så jag fick ställa in jobbet idag och ligga i sägen hela dagen. Riktigt trist har det varit men vad ska man göra? Vill ju inte smitta ner barnen och mina fina kollegor med något skit. Jag lyckades i alla fall få ner en nyttig räkmacka med en sallad av spenat, avokado, räkor och lite citronsaft. Ett stort glas vatten fick jag också ner. I morse åt jag två knäckebröd men de åkte upp lika fort igen dock.

Om jag mår bättre i morgon så ska jag försöka ta mig till gymmet innan jag ska övningsköra i stan för att fixa gymkort och boka in något roligt pass i veckan. Ni borde testa denna mackan, supergod och nyttig! :)


följ mig och min viktminskning!

Här på min blogg kommer ni nu få se om jag klarar av att minska min vikt och få en sundare och snyggare kropp. Jag har satt upp ett mål att minska minst 3kg på en månad. Om jag har tur ännu mer! Följ mig på bloggen för att se resultat och själv bli inspirerade. Allt från träningsscheman till hälsosam kost! Enjoy :)
Just nu väger jag 61/62 kg. Har kläder på mig nu så jag får dra av några hekton.
Och ber om ursäkt för mina fula fötter, ska fixas inom kort! :P haha.

zara


mys-helg

Jag lämnar här med en godnatt hälsning från mig som en bra avslutning på min helg. Har festat lite i Fredags och resten av helgen spenderade jag med min fina pojkvän. Har bara ätit kinamat och legat och gosat. Du är underbar älskling, Love!

Så godnatt mitt härskap så hörs vi! puss
HÄR FÅR NI EN LÄNK TILL EN HOUSEMIX SOM HAN GJORT! : http://soundcloud.com/victorekman/60min-mixtape-ekman-winter


Laundry-day!

Idag är det en riktig tvätte dag. Vika tvätt och tvätta tvätt.. Men det måste göras. Ungefär minst en gång om dagen känns det som. Och skylten är uppe nu hehe. Mest som en kul grej, tycker den är lite söt:) Idag öppnade jag på jobb så gick då upp klockan fem i morse så är lagom trött nu men ska försöka att träna lite efter att tvätten är gjord. Hoppas ni alla har haft en fin dag i det kalla soliga vädret!

chicy.se


Hur räddar du ditt immunförsvar?

Jag försöker rädda mitt immunförsvar med Actimel varje morgon. Jag hoppas att det hjälper för det behövs! I morse vaknade jag vid sju och tänkte att jag inte behövde vakna nu för ska inte jobba ändå. Just när jag la huvudet på kudden igen så ringde jobbet och ville ha in mig i alla fall... Men kul är det att de vill att jag ska jobba:)

Vi hörs lite senare! Puss :)


topshop bomb


so much to do..

Nu är hösten här på allvar! Det har blåst en hel del och regnat de senaste dagarna och det får en verkligen att bli fruktansvärt opepp. Så jag och älskling bestämde oss för att boka den sista helgen i oktober och åka upp till Stockholm för att bo på hotell och mysa in hösten. Tycker så mycket om honom, och Stockholm:)
Och försöker få med honom att börja träna med mig, han tränar ju redan på gym men jag behöver en personlig tränare hahaha... hjälp! Sen är det ju det där körkortet. Varför kan man inte lära sig allt på en gång, hade varit mer effektivt tycker jag. Ja, jag är på god väg men det krävs mycket arbete än. Men nu ska jag hoppa i säng för ska upp tidigt och övningsköra med körskolan sen jobba. Puss.
Han är världens finaste människa. Och bara min. Tänk det ni, lyckligt lottad flicka!

every time you get hungry you turn into a diva!

A diva? Yes a Diva!

Hehehe, den reklamen passar mig utmärkt! ;) Godmorgon mina kära små vänner. Här kommer en hälsning från en småsjuk Amanda. Japp, jag börjar bli förkyld och har en fruktansvärd huvudverk igen. Hoppas inte febern kommer tillbaka bara. Sitter här vid köksbordet och äter lite flingor och dricker färskpressad jos. (stavar man fortfarade "jos" så? har noll koll) Idag förväntas det en lång arbetsdag på förskolan sen ska jag hem och vila lite.



Helgen har varit rätt lugnt, det blev Hipp i Malmö på Fredagen med My och innan dess så lagade jag middag åt henne och Elin. Jag mötte upp Älskling långt in på småtimmarna i Lund sen följde han med mig hem och spenderade hela Lördagen hos honom för en liten bakismyskväll. Hoppas ni också har haft en supertrevlig helg och jag önskar er en fortsatt trevlig morgon! HAHAHA låter som en sån människa som jobbar på nyheterna. Aja, över till studion! ;)


RSS 2.0