Hetsig vecka!

Gud jag har panik! Man har blivit så van nu att gå hemma efter skolan och inte ha något att plugga, sen nu helst plötsligt har vi två prov denna veckan. På torsdag så ska vi ha prov i Medieproduktion, har ingen koll på än vad vi har och hur mycket.. Suck!! På fredag har vi svenskaprov med 39 instuderingsfrågor plus att man ska läsa ett antal sidor i boken. Jag måste verkligen vara i fokus och klara detta. Så idag ska jag först hem och äta något sen sätta mig med skolböckerna. Ska försöka hinna med att åka till Johan i kväll också, vilket jag hoppas på att jag hinner med. Det hade varit skönt att slappna av lite mitt i all stress.
Nu har vi kommit en bit längre med mitt rum, Vi har målat allt som ska målas sen ska vi tapetsera. Efter det så återstår det roliga, SHOPPING! Jag älskar att handla nya möbler, ja allt förutom sängen ska vara nytt. Jag har tänkt lite indiskt tema sådär, med en massa kuddar, guldspeket och lite ljus.. Det kommer nog bli rätt mysigt när allt är färdigt. I helgen har jag bara tagit det lugnt, Jag var hos Christian i fredags på fest, fast det blev inte så mycket av det så var hemma igen vid halv 1. Jag målade hela dagen i lördes och på kvällen umgick jag med Emma och efter någon timme följde jag med Markus för att kolla film i Lödde. Det var trevligt faktiskt, har inte skrattat och haft så roligt på länge så det behövde jag.
Min bror fyllde år i lördes också, hela 25 år!! Vi ska fira honom denna helgen med släkt och så, och sen fyller Victoria år snart också, så det blir tjejmiddag på fredag.
Nu ska jag snart ha rörlig bild, det är en kurs där man lär sig spela in "film" eller vad man ska kalla det och en massa annat skoj. ses!

xo xo Amanda

Här är jag innan Palles fest förra helgen!

Här är jag innan Palles fest förra helgen!

Fredag-Söndag

Helgen har varit helt underbar med mycket skratt och dans. I Fredags efter skolan så åkte jag hem för att fixa mig, sen kom Victoria och vid halv åtta så körde pappa oss till Marieholm för att sticka på fest hos Johans kompis. Där var inte så mycket folk, vad kan det ha varit? 30 pers kanske. Men det blev ändå en lyckad kväll, och alla var jätte trevliga. Min älskling kan inte göra mina kvällar mycket bättre. Jag och Victoria kom hem vid halv 1, skulle egentligen kört hem senare men det blev inte så mycket mer på den festen. 
På lördagen hämtade Victorias pappa oss vid 2 tiden och sen körde vi till något köpcentrum utanför Helsingborg för hennes pappa skulle tydligen handla något så då passade vi på att äta frukost på MC Donalds. Mmmm, gott med hamburgare till frukost... På kvällen så åt vi en god middag med Victorias familj. De bor i ett jätte fint hus mitt ute i ingen stans. Vad har vu gjort mer.. hmm.. Vi har åkt Moped till Ekeby och Kågeröd ett antal gånger för att handla en massa. Och som en trogen förare fick jag köra! Vi har åkt fyrhjuling också, vilket var en upplevelse för mig även om jag körde rätt ut på en åker. 
Jag vill bara säga tack för helgen! Nu ska jag in i duschen sen städa och om jag har tur kommer Johan förbi en stund. Hoppas alla har haft en lika lyckad helg som jag. 
xo xo Amanda

Fredag morgon!

helluu...
Sitter i skolan nu och har två timmars håla. Det var faktiskt riktigt jobbigt att gå upp i morse. Jag ville bara dra täcket över mig igen. Känner att jag måste shoppa en massa vinterkläder, koftor, mössa, vantar, halsduk osv.. Det var faktiskt bara 3 grader ute i morse. Jag slutar vid ett idag och sen när jag kommer hem ska jag städa lite och vila. Jag måste också sticka och handla vid tre sen i kväll ska jag åka till Johan och senare vidare till Palle. Hoppas detta blir en lyckad kväll, om jag hittar något lämpligt att ha på mig .. suck!

Vill ingen annat än att sluta och åka hem till min säng igen. Fusk för de som har studiedag idag. (Johan)
Måste också bara medge att jag älskar hösten, den är så himla mysig!
Ha en bra dag och kväll.
xo xo Amanda


host, host..

Tjabba!
Victoria sov hos mig I natt och det var väldigt trevligt men jag vaknade dock med huvudverk och ont i halsen i morse. Jag trodde det skulle gå över under dagen men det blev bara värre och värre. Så efter en timme i skolan så tog jag tåget hem. På tåget träffade jag min käre kusin och vi pratade i princip om allt mellan himmel och jord. Det är inte så ofta man träffas utanför släktmiddagar och annat. När jag kom hem så gjorde jag först ett pitabröd fylld med grönsaker sen kröp jag ner under täcket i soffan och somnade. Jag sov till klockan halv sex. Jag har inte gjort så mycket annat idag förutom ligga och mysa i soffan med en stor kopp te. Jag måste verkligen bli frisk inför i morgon för jag måste först till skolan och ändra en massa kurser och på kvällen ska man till Marieholm. Jag kollade på ett par super bra bilder idag på internet. Man googlar på elinkan och sen så går man in på Elinkan Radar Magazine. Hon är riktigt duktig! Sen så ska jag försöka hinna med att börja på gitarrlektioner på skolan. Det kan nog bara roligt haha.. Men nu måste jag sova så jag orkar morgondagen. 
xo xo Amanda
Jag och Liza på min kräftskiva som blev lyckad! 

helt galen helg!

Tjollahopp!
Jag har inte alls haft tid att lägga nya inlägg på hur länge som helst så nu har jag mycket att berätta. Inte för att jag vet hur många läsare jag har men det är sak samma.. 
I Fredags så cyklade jag bara till Kävlinge och träffade en massa folk där men sen på lördagen hände det grejor. Mina tjejkompisar från klassen kom över på kräftskiva och det blev en väldigt lyckad kväll. Har nog aldrig ätit så mycket kräftor i hela mitt liv! Efter några timmars kräft och räkskalning så kom Johan med sina kompisar. De flesta av dom stack efter en timme för det var egentligen inte bestämt att de skulle titta in men det gick bra i alla fall. Twister spelande och dans i vardagsrummet bestod den kvällen av. Massa pussar från Johan också så klart. Tjejerna sov hos mig den natten och åkte hem tidigt dagen efter. Sen så tog jag bara det lugnt som segade framför tv:n hela dagen och träffade Emma en stund på kvällen. Igår för sov jag mig så jag missade mitt tåg.. Pappa var tvungen att köra mig in då så klart. På kvällen åkte jag till Johan och sov där tills idag. Skönt med sovmorgon och att få ligga kvar snusandes i hans säng när han själv skulle upp tidigt till skolan haha! Vid tolv åkte jag in till Helsingborg för att ta min tredje sånglektion hos Christina, och det går faktiskt framåt för min del. Har en massa saker att fixa i morgon i skolan.. Måste byta den fotografiska kursen och fråga en massa om trafikteorin. Köpte nya skor idag också. 

9/9-09

Godeftermiddag!
Jag är verkligen helt slut för ingenting. Det låter kanske konstigt men i skolan har jag nästan inte gjort något alls idag i 4 timmar vilket jag tycker är extremt onödigt. Visst, jag har jobbat men det är sådant som jag kan göra en annan dag. Vaknade i alla fall klockan 6 i morse och då var man en väldigt trött Amanda för somnade inte förrän klockan 12 kvällen före. Jag hade varit ute och träffat Emma och sen kom Jane för att hämta sina jeans. Johan ringde mig lite senare och sa att han, Victor och Kicki var på väg till Furulund. Så det blev rätt sent. Jag hade två timmars håla idag i skolan också så då passade jag på att jobba lite med arbetet i svenska som ska vara inlämnat på fredag. Vi ska skriva en A4 sida om hur språket påverkas av döva och blinda personer osv. Jag vet verkligen inte hur jag ska få detta att bli bra men får gå upp till läraren i morgon och få mer info. Just nu lyssnar jag på I´ve got a feeling med Black eyed peas. Jag tycker den är så himla skön. Och jag lyssnade på morgonens wakeup call på NRJ i morse. Då ringde dom ju till Kissie och skulle skämta.. hahah jag dör! 
Jag längtar till helgen, det ska bli så skönt att bara få sova ut i några dagar. Nästa vecka ska man till tandläkaren och sen måste jag rå studa också. Hoppas mitt rum blir färdigt den veckan också, jag ockrar inte bo i gästrummet längre!! 
xo xo Amanda. 

Renovering och slit!

Godkväll! Jag har minskat på skrivandet här inne för har haft så mycket annat för mig. Jag håller tillexempel på att renovera om mitt rum, och det går faktiskt framåt! Idag så vaknade jag klockan halv 6 vilket var lite onödigt för var bara i skolan i en halvtimme. Vi hade ett test sen pratade vi lite om vår webbradio sen åkte jag hem. Jag var hemma vid tio och var väldigt trött så jag gjorde varm choklad och åt en bulle innan jag somnade om igen. Just det! Jag läste mitt horoskop i METRO idag också, och det ska så klart alltid stämma varje gång. Kommer inte ihåg vad det stod idag men det är mystiskt. När mamma och pappa kom hem så åkte de till tippen med alla mina saker som skulle slängas så nu är mitt rum helt tomt och jag har flyttat ner i gästrummet. Hoppas jag kan sova gott i natt i alla fall. Jag har massa piggar på min vägg också, sådana piggar som finns i målarfärgen som var så poppis när mamma och pappa var unga men nu är det riktigt gräsligt och gör ont. Jag har slipat bort det mesta på fondväggen så nu är jag helt dammig och det var verkligen jobbigt! Resten tar vi i morgon och jag har beställt min tapet så det kommer på torsdag. När rummet är klart så ska jag visa en före och efter bild:) 
Detta ska nog gå bra men det roligaste är när man ska handla på ikea! Jag är så himla glad, att vara ny-kär är det bästa som finns, det fladdrar i min mage hela tiden. Jag ska träffa Johan på Fredag igen och jag längtar verkligen efter honom. I morgon ska jag äta frukost på EH med Josefin innan skolan, mysigt och bilder kommer. 
Skriver mer i morgon, hoppas alla har haft en super bra dag! xo xo Amanda. 
lekte lite i photoshop innan :)

RSS 2.0