OOH SHIT!

Jag får panik snart gott folk!!!
Jag sitter här, biter på naglarna och är helt torr i munnen. Har varit sugen på godis hela dagen, jag brukar inte få panik annars bara innan röda veckan och under den. Därför är det vid denna tiden som jag behöver träna som mest. Känns som jag kommer att avlida snart. Äh får ta en frukt eller något.. i morgon är det fredag och då så får man faktiskt äta hur mycket skit man vill så det så!
Brukar också ni få sådana här problem eller andra innan, under och efter röda veckan? 



kylan drar in över Sverige :/

Tjo. 
Just nu sitter jag och lyssnar på lite Coldplay medan maten ska bli färdig där nere. Idag har jag varit ledig som vanligt, har städat och lite sånt. Det börjar bli riktigt kallt nu så får snart ta på sig vinterplaggen. 
I morgon firar Mikaela sin 18 års dag så vi ska dra ut till HIPP i Malmö på kvällen. Taggar! I kväll ska man se idol och Kenza&Tyra show bland annat. Det får man ju inte missa. (:

Ingen sa att det skulle bli enkelt men inte svårt heller. jag saknar dig men kan inte försöka få detta att fungera på egen hand. Jag behöver din hjälp, har försökt så många gånger.  Känner mig så himla hjälplös som väntar på något som aldrig utvecklas. Kanske var detta fel från början? Kanske har jag gjort ett magplask igen. Tycker om dig mer än allt annat. 


bild från Kroatien förra sommaren. 

Lång dag, trevligt folk.

Tjo!
Har precis kommit hem från skolan nu, jag hatar Måndagar! Går upp halv sex och kommer hem igen vid fem.. suck!
Nu så ska jag koka en kopp te (beroende?, ja.) och sen så sätta mig framför Word och plugga. 
Kommer antagligen ta hela kvällen men det är inte så farligt. Det finns ju inget vettigare att göra så. 
Gick direkt in på rummet och kröp ner i min mysiga mysdress, mysigt ;)
Hoppas alla har haft en helt okej dag i det ruggiga vädret, klassen gjorde min dag värd att gå i alla fall. ni är bäst!
Hörs kanske senare, Puss.
en gammal bild sen julas på dressen. 
Orkar inte ta någon ny idag (: 

en mysig helg.

Härliga människor!
Detta har varit ett helt underbart slut på en perfekt helg tillsammans med familjen. Vi åkte ut till Blentarps trakterna för att plocka svamp en hel dag och ja, vi fick svamp så att det räckte och blev över! Dock inte så många kantareller. På kvällen rensade de äldre svampen samtidigt som jag satt och mös med Tage. 
Vi åt en god middag på kvällen för att fira min bror och pappas födelsedag. Vid nio stack jag in till Malmö med Rebecca för lite roligheter. Sov där i natt så var hemma vid tio så denna dagen har spenderats mestadels i min säng framför tvn.. Har pluggat lite också. Och nu... nu så ska jag fortsätta min myskväll framför tvn till en bra film på tv med tända ljus och en kopp te. Nu saknar man bara en pojke som kan hålla en sällskap hah. Ha en fortsatt trevlig söndagsafton! Puss :)
Han betyder verkligen allt!
Vi hade varit väldigt flitiga och här får ni beviset! 
mys

sjusovare?

Godmorgon alla sjusovare!
Jag skulle antagligen inte bloggat nu men en riktigt knasig pojke ringde och väckte mig i morse klockan åtta MITT i en riktigt ball dröm. Orkar inte förklara den, men sjukt var det. (:
Så efter att vi hade pratat färdigt vårt lilla morgonsamtal så var jag tvungen att stiga upp. Skulle ju ändå gå upp vid halv nio, nio så.. 
Jag åt en riktig mättande frukost i morse vilket jag inte har gjort på veckor. En stor kopp te, keso med frukt, nötter och honung och två mackor. Så nu är jag riktigt mätt! 
Vid elva nu så sticker jag och syrran in till Lund för att kolla lite kläder osv. Sen åker jag hem för hon ska klippas. 
Får se hur det blir i kväll om någon underbar person vill hänga med ut, annars blir det till att stanna hemma :/
Hoppas alla får en super dag! Puss. 
Älskar min morgonrock, hade helt glömt bort den!
Från Thailand :)
riktigt skönt tyg också (: 

helt okej dag, tills tandställningen flög in...

Tjenixen!
Just nu sitter jag och kollar på världens sjukaste komedifilm på trean.. sjukt överdriven så man nästan spyr. 
När jag var hos tandläkaren igår så bad de mig att sätta in min tandställning av plast lite oftare för att mina tänder flyttar sig hela tiden. Så nu sitter jag med plastamöget i munnen och gud som in i helvetes jäkla svordomar vad det gör ont!!!!!! Får panik men om man vill vara fin så får man lida pin.. Jag skulle inte haft en fast tandställning i två och ett halvt år och sen vara slarvig i slutändan så de blir lika dana igen. Så posh it!!

Jag vill verkligen ut i morgon kväll men alla människor är så himla tråkiga som vill stanna hemma och mögla.. 
Så det får antagligen bli samma sak för mig, typiskt! På dagen ska jag i alla fall gå en runda i Lund med syster
innan hon ska klippas. Hoppas ni har haft en super bra dag, det har jag i alla fall. Puss & godnatt! 

Been there, done that!

Godmorgon, eller god förmiddag. Eller så kanske det är förmiddag före tolv? Äsh orka bry sig.. ;)
Det är så skönt att ta helg redan på onsdag kväll medan alla går i skolan dagen efter. 
Igår så körde vi och hämtade min syster i Lund vid åtta, mamma hade kommit på en riktigt god middag. 
Vi åt ost tortilini i grädde (som carbonara typ) Och till det hade vi rostade rotfrukter med flingsalt, delade småtomater tillsammans med mango och en sallad av nötter, ruckolasallad och sockerbönor och rostat bröd. :) gott!

Nu så ska jag städa och tvätta lite och klockan tre bär det av till mormor och morfar för fika, där rök veckans hålla igen träning...... kakor, muffins, bullar, saft och ja... haha men det är ju mormor och morfar trotts allt. :)
Jag ska försöka vara lite flitig och sen fixa till mig lite, ni vill absolut inte veta hur jag ser ut just nu haha. 

Hörs i kväll eller något, Puss! 
en gammal bild från sommaren 08 tror jag bestämt, 
slutet av nian är jag säker på (: 

dryg dag..

Hallå där köp blåbär?
Sitter och skriver ett arbete om medierna och kommersialismen eller något.. Det är faktiskt ganska så roligt men lite drygt när man har sån huvudverk. Man ska inte klaga, ska gå om en halvtimme så.. Tandläkarkliniken ligger bara runt hörnet om min skola. De ska se så att mina tänder växer rätt efter tandställningen vilket jag antar att de gör, eller? Orkar inte mer klydd med dem utan de är vackra som de är(: Efter tandläkarbesöket så ska jag hem och chilla lite framför tvn och sen köra och hämta syster i Lund. Så då får hon en tillbaka blick hur det var för andra som satt i bilen när hon övningskörde.
BTW, jag har föresten hittat min balklänning, tror jag....
Här får ni den!


Visst är den vacker? Snörning på baksidan.



Ha en toppen dag alla så hörs vi senare. haaaj!

varm, kall? Svettas, frysa???

Nu får fan kroppen bestämma sig, är trött på att svettas sen frysa osv. Jag mådde verkligen dåligt igår, lika dåligt idag. Jag gick och la mig vid halv ett, vaknade igen vid halv fyra och somnade inte förens vid sju något. 
Jag har inte varit sjuk på länge så nu bryter det ut i mängder. Jag ska sova, dricka te och tycka synd om mig själv haha. Nu skulle man haft en pojkvän som tog hand om en(; 
Mamma kom in i morse och oooooooops......Hon såg all disk på rummet. suck, jag orkade inte ta undan allt igår, var helt död! Så nu så ska jag städa rummet innan jag lägger mig i soffan och stannar där hela dagen. 
Ha en super bra dag alla, i morgon kommer syster hem. 
En bild på mig och Mimmi från Idas 17 års fest, helt okej nykter :)

Debatt!

Godkväll. 
Jag hade nyss världens längsta debatt om valen, argument och partier precis på facebook. Det är där det händer;)
Hahah. Det var faktiskt rätt så roligt men jag blir ändå upprörd för det handlade om SD. Och alla har ju olika argument mot dom. Jag själv är inte alls på deras sida. Menjag tycker dock inte att mina argument är dåliga. 
Om ni vill se diskussionen så sök på Amanda Marié Tempte på facebook och gå in på min logg så ser ni min statusuppladdning med cirka 50 kommentarer under. Tyck gärna till genom att slänga in en kommentar här. 
Så tummen ner för SD
För att jag inte får någon sovmorgon i morgon
För att jag inte har tränat på evigheter


tummen upp för miljöpartiet
för att jag snart tar studenten
för att alla jag känner är så jävla bra
För att mamma köpte massvis med godis till i kväll (:
För bakisdagar!!

Vad gör vi?...

...NU KÖR VI!! 
Jag var helt okej bakis i morse, kom inte ur sängen förens två något. Det var ett jäkla gille igår för Ida. 
Tackar så mycket för den goda maten och festen i helhet. Om en halvtimme typ så drar jag vidare på förfest hos Josse innan vi beger oss till Björka. Har aldrig varit där men det ska bli roligt antar jag. Har hört mycket om det. 
Så nu är jag peppad till max! Köpte ett linne på Gina här om dagen som jag har på mig. Visserligen fanns det bara XS och L kvar så jag tog L så nu sitter den som en klänning men är ursnygg! (;
Hoppas alla får en bra kväll. Och btw...I morgon ska man ju rösta???
Jag har inte bestämt mig än. Antingen Centern eller Miljö, blått eller rött? Äh, det känns som att jag inte har någon åsikt över huvud taget. Alla partier har något bra och något dåligt. Sverigedemokraterna blir det i alla fall I.N.T.E!


Här har ni den, underbar! :)

Vin, jag måste ha vin!

Godkväll.. så töntigt det låter btw, haha. Nu så sitter jag här och är precis klar med mig själv, rätt så nöjd faktiskt. haha. Snart så ska jag och pappa bege oss till Staffanstorp. Jag ska ju övningsköra dit så vi får se om jag kommer fram i tid, det ösregnar nu också så -.-
Det kommer i alla fall bli en toppen kväll med förhoppningsvis god mat och trevligt folk. Känner bara en person förutom Ida av 30 stycken men det blir säkert skitbra! (y) 
I morgon bär det av till Björka efter förfest hos Josse så denna helgen kommer bli super! Hoppas alla får en trevlig kväll så hörs vi : Ciao!


Så ser jag ut just nu. men vet ni? Min städning hjälper fan aldrig!!
Lika stökigt igen...suck, jag behöver en permanent städerska :)

Fredag.

Äntligen Fredag! Fest hela helgen lång, 
här kommer en skön partydenga så börja peppppaaa! (:  


Det finns inga ord så...

...Låt oss säga att vi har haft en jävligt rolig kväll! ;D 



en regnig, solig och ledig dag!

Vaknade med världens migrän i morse, fyfan vad jag hatar det alltså. Har bara ätit en liten skål med fil och müsli idag så är riktigt hungrig nu. Mamma ville ha potatismos till kotletterna men där ryckte jag in och räddade dagens middag! (; Efter att jag har käkat så ska jag och Matilda sticka upp till affären och köpa lite gott och hyra film. Hon är lika krasslig som jag så vi får lida tillsammans. 
I morgon så ska jag på 17 års fest i Staffanstorp och jag ska övningsköra dit också hahah. Ha en skön kväll alla :) 
haha hitta lite gamla bilder på oss.
Så det inte blir så tråkigt i inlägget (; 

Oh why do I need coffee now!?

Alltså ja....... jag förstår faktiskt inte hur jag lyckas med detta mästerverk här uppe?
Städade rummet för två dagar sen, eller var det för en dag sen?
Men som ni ser är det rent åt helvete.. så jag ljög inte i morse dock! 
Men det får bli en storstädning nu. Körningen gick toppen idag btw :)
Just nu är jag helt enkelt världens stoltaste faster till världens vackraste underverk!
Min bror och Mia kom på middag igår med lilla Tage. Underbart! :) 

rubrik?

Godmorgon! 
I natt har jag sovit som en prinsessa, äntligen säger jag bara! Har haft så himla svårt för det de senaste nätterna. Hade världens mardröm igår natt men vi går inte in på detaljer här inne. ;)
Vaknade och kollade ut över mitt rum som bokstavligt talat ser ut som ett rent helvete. Får bli en storstädning idag. Nu ska jag ner och käka lite havregrynsgröt med äpple och kanel och dricka en stor kopp te. 
Går bara två timmar idag i skolan, det ska bli skönt att inte komma in genom ytterdörren klockan kvart över fem idag. Köpte lite roliga saker igår, bland annat detta ugglehalsbandet från H&M (80 kr) 
sött va? :) Nu ska jag dra mig ner till the kitchen för att vara kock
i cirka fem minuter! Hoppas alla får en toppen dag så hörs vi sen, ciao. 

vilken jävla dag!

HaliHalå! 
Äntligen är man hemma från denna otäcka måndag i skolan. För sov mig starkt i morse eftersom mobilen hade dött under natten fast jag hade satt den på laddning så alarmet ringde inte. SHIIIT var det första som kom ur mig denna härliga morgon. Hann inte äta någon frukost, fick köpa något när jag kom fram till Malmö. Men det var proppfullt på tåget på väg till skolan så jag höll på att svimma av värmeslag eller något liknande. 
Fick slänga i mig en fralla och jouce samtidigt som jag sprang till bussen, missade bussen till värnhem så var tvungen att ta stadsbussen till g.a torg där jag skulle få byta buss en bit längre bort. 
När jag väl var framme hade jag tre minuter på mig att byta om och jag såg ut som ett helvete. Jag hade inte sovit en blund i natt så var inte alls sugen på att dansa klockan åtta på morgonen. Jag snubbla och slarva med jätte mycket...... Efter det så stack jag och Josefin till Åhlens där det blev lite smått och gott som köptes. Efter det hade vi lektion, helt okej där faktiskt... Förutom att vi nu ska jobba i flash vilket jag HATAR. Men men, det blir vell helt ok. Sista lektionen var historia, somnade nästan på den. Och sist men inte minst så fick jag världens blåskatarr precis när vi slutade skolan så nu har jag suttit på toaletten med litervis av citronvatten i en timme. Men annars har det varit en härlig Måndag! Dagens ilandsproblem kanske? hahah. 

I morgon får jag lite money så jag ska gå och shoppa lite, alla dagar kan inte vara perfekta så jag hoppas att kvällen blir helt okej i alla fall. Ska koka mig lite te och plugga senare. Hoppas alla har haft en bra dag! :) 

p.s Om ni kan ge något bra tips på hur man undviker blåskatarr eller så så kom gärna med det
för jag har det 24/7. 
bilden är ju inte fin någonstans på mig, jag och Victoria i helgen
efter en hel del vin och skit snack (; 

höst.

Godmorgon! 
Hoppas alla har sovit gott? Jag hade jätte problem med att sova igår kväll. Jag hatar verkligen att sova när jag är själv hemma, är så jävla mörkrädd. Så jag ringde Matilda som bor bara några få hus bort och frågade om hon var på väg hem från festen som hon skulle på, det var hon så hon hämtade upp mig på vägen. Så natten spenderades i samma säng som henne och det var skönt ska jag be att få tala om. 
Nu har jag precis kommit hem, vi åt gröt till frukost, det blev hälften mannagryn och hälften havregryns gröt. Det var faktiskt riktigt gott! Nu sitter jag här hemma och är typ helt död. Idag kommer Victoria hem till mig och ska sova här så det blir ingen ensam natt för mig i natt heller. Vi har ju som sagt ett spöke i vårt hus så just nu springer min katt runt och jagar det, tycker inte alls att det är läskigt faktiskt hahah. Just nu lär jag mig travelin soldier med dixie chicks på gitarr, lyssna på den. Världens bästa låt! Hoppas alla får en super dag. Ciao! :)



Torsdag!

Jag är kär.. på riktigt denna gången, för första gången på ett helt år och lite till kan jag känna att jag lever fullt ut igen. Visst är det skönt att ha den känslan i kroppen? Att man skulle kunna offra allt för en enda person. Man skulle kunna göra vad som helst, vänta hur länge som helst. Jag kanske skräms en aning nu, men varför kan man inte bara skriva ut om sina känslor, jag skäms ju inte för en enda sekund! Kärlek gör ont, men den lindrar också. Vet verkligen vad jag vill, jag vill ha dig, jag vill vara din. Kommer behandla dig som om du är det enda som betyder något. Hjärtat.
 

idol 2010

Ja många av er såg säkert idol nu precis på tv. Det var riktigt roligt faktiskt och så duktiga stockholmarna var detta året, riktigt lyckad start! Gud vad jag vill söka igen, har jobbat på mitt eget sound ganska så mycket nu efter att jag besökte idol i Malmö, så det går framåt i alla fall men har en bit kvar, så kanske nästa år? ;) 
Nu hade jag faktiskt tänkt att koka mig en stor kopp te och krypa ner i sängen och kolla en bra film. Min dvd är ju fortfarande i sönder så det får bli en gammal VHS. Jag har verkligen tittat i sönder dom nu varje gång jag ska somna men men. I morgon så ska jag upp ganska så tidigt till skolan, sista dagen sen är det helg igen. Ska nog ta en vända till gymmet också. Saknar det hahah.  Och glöm nu inte att kolla på topbloggarna som sänds nu. Ni kan hitta det inne på aftonbladet. Godnatt ! :)

seg, segare, SEGAST!

Hallå!
Ooooh shit vad jag är dödstrött! Var på kräftskiva igår, riktigt super trevligt var det. Blev lite på örat men vafaan skit samma (; Kom precis hem nu från stan, ska lägga mig i sängen och dö typ är så jäkla trött. I kväll sänds första idol, spännande! Ni får inte glömma att kolla på när det sänds i Malmö, då jag kanske är med på ett hörn ;)
Vill bara lägga till att jag har världens bästa vänner, fyfan vad ni är bra! Hoppas alla har haft en super dag! 
Liza min älskling. 

sommaren är kort!

Godmorgon! Igår så var jag hos frissan vid ett och satt där tills klockan fyra. Det blev skit bra tyckte jag. Lite blondare och lite lite kortare haha. På kvällen stack jag och Matilda till gymmet för att gå på boxningspasset men vi hamnade lite fel så det blev afrikansk dans som uppvärmning. Snacka om att vi var trötta efter två timmars träning i sträck! Men ska det vara, så ska det vara på riktigt ;) 
Nu så ska jag snart ta bussen in till Lund för att fika med kusin vitamin och snacka lite skit. I kväll så ska jag på kräftskiva hos en kompis. Det kommer bli riktigt mysigt, alltid lika trevligt med tjejkväll och jag ÄLSKAR kräftor! 
Här kommer en bild på hur frisyren blev, hoppas ni gillar det lika mycket som jag.  Ha det underbar fredag!

Vakar in helgen!

Sådärja, nu har man avslutat ännu en utmärkt skolvecka. Mår inte helt prima men det får gå!
I morgon så ska jag första klippa mig sen så på kvällen blir det boxning med Matilda. 
På fredag blir det kräftskiva samt på måndag :) Orkar inte skriva så mycket utan hoppas alla har haft en bra dag
och jag hoppas att alla får en trevlig kväll! 
världens sötaste strumpor från ullared! 

sömntuta!

Godmorgon! Hoppas alla har sovit gott, jag har sovit som en stock i alla fall! Jag är så störd för måste verkligen ligga kvar i sängen tills klockan ringer även fast jag har vaknat. Snoosar på mitt egna lilla sätt haha ;) Men när jag inte ställer klockan så vaknar jag inte alls, så det är ju bäst så! 
Frukost är heller inte min grej, det vänder sig liksom i magen på morgonen. Vet ni något bra tips på vad man kan äta på morgonen som inte är så tungt liksom? Bara så att man får i sig nått. Om ni gör det så släng in en kommentar här nedanför. 
Idag så har jag bara två lektioner, rätt så softa sen i morgon är jag ledig och på fredag med. 
Nu åker jag och pappa in till stan, ha en bra dag alla! :) 
Sämst kamera men det här är faktiskt väldens bästa tjejer. 
Visserligen så är två av dem borta. Bilder sen senlunchen igår. 

RSS 2.0