Jag borde sova!

Sitter här och funderar på att gå och lägga mig alldeles strax. Jag somnade inte föräns klockan fyra i morse. Jga känner mig faktiskt inte så trött, bara uttråkad. Vill inte att helgen och lovet redan ska ta slut, Söndagar är så deppiga plus att jag måste plugga. Halsen har börjat krångla och min mandel är tio gånger så stor som den brukar vara. Suck!!! 
Jag har inte gjort något på hela kvällen, bara gått runt i vårt kalla hus och lekt viktig dvs jag har städat... Känner mig riktigt patetisk när jag är ensam hemma. Får för mig att dansa och prova gamla slitna kläder samtidigt. Det som jag inte ska ha skickar vi till hemlösa barn eller något.. Känner att jag gör en god gärning :) 
Nu ska jag göra en stor kopp te och sen krypa ner i min säng och se film. Jag saknar min stockholmare sinnessjukt mycket. Jag får allt ta och åka upp för att hälsa på honom snart, Markus lille :)
Puss och godnatt !

Dagen efter... hmmm

Igår kväll åkte jag hem till Sofia för lite för krök sen begav vi oss in till stan för att gå på det riktiga. Jag vet inte om det var så flott men jag har inte gjort så mycket de senaste helgerna så det var trevligt. Kom hem idag som en isbit om fötterna. Jag borde ha tagit mina varma skor, men så långt tänker inte jag. (y)
I kväll ska jag bara ta det lugnt och Emil kommer över en stund med någon snubbe som jag inte vet namnet på haha. Det händer inget annat och snart börjar skolan igen, kul... Ska sitta hela dagen i morgon och skriva om min uppsats och rätta den. Inget annat roligt som har hänt i helgen annars, bara det gamla vanliga. Puss. 
Jag och Sofia
Mikaela, Jag och Liza. 

Hemma hos Hanna!

Godmorgon, eller vad man nu ska säga. Åkte hem till Hanna igår och har sovit här i natt. Just nu så sitter vi och degar i soffan och kollar på tv. Har inte gjort något på hela dagen. Snart så ska vi hoppa in i duschen ( var och en för sig dådå) och sen vid halv sex åker vi till Liza. Kul kul kul, nu måste jag sluta och ha en bra helg. Puss <3

tick tock...

- Thats life, thats what all 
the people use to say. 

Sover hos Bunny och co hela veckan ut antar jag. 
Hoppas alla får en trevlig helg. trött på skolan. 
Vill ha så långt hår igen :) Lillkusinen och jag! 

Bio med Liza och Hanna.

Hejsan. Idag har jag bara slappat hela dagen lång. Gick och la mig sent igår, men är det lov så är det. Jag åkte in till stan idag vid fem för att kolla på bio med Liza och Hanna. Vi skulle se Har du hört ryktet om Morgans? Den var inte alls som jag hade tänkt mig, ganska kass faktiskt. Så den kan jag inte rekommendera. Vi åt i alla fall en väldigt god kinamat efteråt. Den var verkligen efterlängtad, hela filmen igenom satt vi och pratade om hur hungriga vi var. I morgon ska jag in till skolan i någon timme för en föreläsning, vill festa på kvällen men vi får se vad det leder till. Sarah Jessica Parker ser btw jäkligt stel och gammal ut nu. Puss och godnatt!

Lördag..HMM lat?

Sitter just nu och latar mig efter en lång sovmorgon med en kopp kaffe och nybakade bullar. Eftersom jag har lov nu i en vecka så tänkte jag åka ut till Nova för en shopping dag. Jag kollade runt lite på topshops hemsida för att få lite smakråd. Jag hittade faktiskt jätte söta blusar och tunikor. Det är inte alltid så att kläderna som visas på hemsidan finns i butiken men man kan ju alltid gå dit och se. Tänkte handla lite nya smycken och så. Annars blir det bara till att städa huset och mysa runt lite idag innan vi ska iväg på bjudning. 
btw jag hatar när folk ringer och ska köpa saker, som tillexempel en man som ringde och ville kolla på vårt kylskåp och lite så. Han var väldigt trotsig i sin röst och frågade en massa onödiga och otrevliga saker. SÅÅÅLD skulle jag sagt haha. Här kommer lite bilder på kläder som jag skulle vilja ha. Ni kan ju säga vad ni tycker om ni nu orkar. 
Detta har kanske funnits längre än vad jag tror. Men man kan inte köpa allt på en gång, eller?

Film, tända ljus och massor av gott!

Godkväll... eller vad man nu säger. I kväll gjorde jag faktiskt ingenting, skulle egentligen till Liza som ni läste här nedanför men det  blev inget. I stället har jag kollat på Harry Potter och Halvblodsprinsen, den var faktiskt bra förutom att fel personer dör. Vill inte avslöja det nu här inne haha. 
Jag tände ett par ljus och hällde upp godis, sen somnade jag konstigt nog. Jag brukar inte vara så trött på Fredagar men tydligen var jag det i kväll. 
I morgon ska jag hem till mina kusiner och äta middag. Nu har jag äntligen lov, så känner inte så mycket ångest :)
Godnatt alla där ute, Puss. 

Det är dags för Fredagsmys!!

I morse... oh ja! Ni vill inte veta. Jag vaknade klockan sex som vanligt och alldeles lagom morgon trött (inte). Pappa körde mig till stationen lite för tidigt men jag tyckte att det inte spelade någon större roll. När jag väl kom dit så var det en kvart innan tåget skulle komma. Efter den kvarten hörde man i högtalarna att tåget var inställt och att jag var tvungen att vänta på nästa tåg som skulle komma om en halvtimme. Inte nog med det, det tåget gick bara till Lund så där fick jag byta tåg till Malmö som också var försenat. Kom allt som allt en halvtimme, 40 minuter försent till min viktigaste lektion på hela dagen. Lyckat Amanda! Men det var inte mitt fel egentligen, men lite ångest får man ju. Slutade klockan tolv idag så var hemma vid två. 
I kväll ska jag hem till Liza för lite krök och dans, skoj, skoj!! Sover där i natt och myser lite :)
Hoppas alla får en riktigt trevlig helg. 
Jag och Liza från nyår hemma hos henne. :)

Äntligen hemma!

Det är så skönt att åka till min bror. De har så fint i sitt hus med tända ljus överallt så det är jätte skönt att komma från det kalla vädret in i värmen. Vi satt och pratade lite skit och åt en jätte god spagetti och köttfärsås. På tisdag så ska de åka till Thailand i tre veckor. jag vill också!!!
Jag vill dra med tjejerna till Italien vecka tolv och åka skidor. 
Jag har kollat upp allt med priser och sådant. Det är faktiskt billigt :)

Ord som inte stämmer...

Hej hopp!
Dagens tid har mestadels spenderats hemma eftersom jag mådde skit kasst innan idag och gör det fortfarande. Det är en sådan konstig känsla, vet inte riktigt vad det beror på. Har sovit och sovit ungefär...
I kväll ska vi käka hos min bror och Mia. Hoppas det blir något gott som vanligt! Tänkte ta ed mig min kamera för att fota lite. Har inga nya bilder på honom och mig precis. Nu ska jag göra mig i ordning. Puss!
btw. TACK Erica för den nya layouten! <3
ericafreij.blogg.se
Lägger in en liten sommarbild här inne när det är snö där ute!

som fisken i vattnet?

Nu är jag trött... Riktigt trött faktiskt. Har simmat flera längder 
och bastat hur länge som helst. Tänkte sitta ner och se på 
idrottsgalan, men samma idrottare får pris varje år så vad spelar det för roll? 
Men nu är jag igång på allvar!!!



jag vill se denna, har ni sett den?

Borde byta mina sovvanor?

Igårkväll somnade jag klockan tre på natten... Hm inte okej, fast Sunny sade åt mig att gå och lägga mig men jag protesterade som vanligt... Jag var faktiskt ovanligt pigg tre timmar senare när jag gick upp men nu, nu är jag helt slut! Jag måste byta mina sovvanor. Idag var det en ganska lugn dag i skolan. Vi hade först engelska som vanligt, tråkigt värre. Svenskan gick ganska bra förutom att jag bara fick G på min uppsats vilket jag blev enormt besviken med. Mina flickor sa att hon ställer höga krav på en hela tiden så jag antar att G är något bra, typ som vg hos en "vanlig" lärare. Jag fick Vg på själva seminariet vilket skulle varit ett MVG hos en "normal" lärare så jag är ändå nöjd. Vi fick slutbetyg i grafisk kommunikation idag också. Jag har kämpat riktigt hårt där och jag lyckades jobba upp mig till ett MVG!!!! Klapp på axeln på mig...
Nog med betygsnack och skolprat för i kväll. Annie och jag ska snart sticka och simma som vanligt, skönt! När jag kommer hem så ska jag sätta mig vid datorn och se en bra film och äta lite plockemat från kylen. 
I morgon är man ledig och ska hålla byggarna sällskap, i alla fall hälsa haha. 
två dagar tills tandställningen åker av!
xo xo Amanda. 

...

Om tid skulle ha krav, skulle du då uppfylla dem? 
Om kärlek skulle vara utan, Skulle du ändå kämpa? 
Du har varken sett mina ögon, min mun eller hud.  
Du har aldrig hört mitt hjärta slå, sett hur jag ler eller hur tårar faller från mina ögon.  
Men om du fick se allt de där som gör att kärlek är något man tror på.  
Skulle du då uppfylla tidens krav, kämpat för kärleken... kämpat för mig?

Lite känslor som brinner inuti mig just nu...

Dagen innan Måndag?

Sitter och gör... inte så mycket nu faktiskt. Jag har i princip inte gjort ett enda dugg på hela denna dagen. Vi har numera vårt kylskåp i vardagsrummet och det kommer stanna där i ungefär fem veckors tid nu. Ja, ni kanske kan gissa att vårt kök är rätt så tomt och upprivet just nu. Vi har rivit allt som fanns i det och ska riva väggar och så. Jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt bra. Jag är så himla trött på snön nu, det försvinner aldrig bort tycker man. Hela helgen har jag bara tagit det lugnt och vilat ut mig. Jag har haft fullt upp de andra helgerna så det var riktigt skönt. Var inne hos Annie igår för att snacka lite skit och såg på film. 
I morgon blir det en lång dag med en tidig start. Blir som vanligt att man får köpa frukost på väg till skolan...
Nu ska jag göra te och krypa ner i sängen (igen) ... Måste ändra layouten på min blogg också... om jag bara var bra på det!
xo xo Amanda. 

2010-01-13

Det måste betyda något. 
Jag måste betyda något...

If I wanna rock, I ROCK!

Första skoldagen var faktiskt inte så hemsk som jag trodde den skulle vara. Jag var snäll att åka in någon timme tidigare för att umgås med Johanna innan vi egentligen började vår ordinarie lektion. Fast jag jobbade lite före eftersom jag skulle iväg sen när den började. Innan jag skulle ta tåget hem så gick jag och åt med Carro, Hanna, Liza och Mikaela. Har inte sett Hanna på hela jullovet så det var riktigt roligt att se henne igen! Hoppas du hade en underbar semester i fjällen. :) Det är faktiskt inte lika roligt att uppdatera när det inte händer något. I morgon ska vi tjejer i alla fall gå och se Avatar på bio, hoppas den är bra. Jag vill se den i 3D men vi får se vad de andra tycker. Nu ska jag snart sova. Skriver vell... när jag känner för det typ. Puss!
xo xo Amanda. 

Bra början på året!

De första dagarna på 2010 har blivit lyckade än så länge. I Lördags så var vi ett gäng hemma hos mig och tog det bara lugnt. Vi drack lite och dansade sen sov alla över hos mig. Det var faktiskt riktigt mysigt. Sen i början av denna veckan har jag bara tagit det lugnt. Ätit god middag hos min bror och hans sambo. Idag var jag och Annie ute på dammarna här där jag bor. För första gången på några år ställde jag mig på några skridsko. Jag kände mig som bambi på isen i början haha, men sen gick det faktiskt ganska bra. Det var för mycket snö på isen så det blev svårt att ta sig fram. Efter en kort skridskotur begav vi oss hem till mig för att ta det lugnt, sen såg vi lite film hemma hos henne. 
I morgon början jag skolan igen, det känns både tråkigt och roligt på samma gång. Nytt år, nya tag. Fast jag är ju inte så besviken på förra årets studier men i alla fall. Kan inte somna, är van att somna sent nu. Men ska försöka igen nu snart. Hoppas alla ni andra har fått en lika bra start på året som jag fick. Godnatt!
här försöker jag knyta fast mina snören så de håller. haha
xo xo Amanda

Nyår!

Mitt år har varit både bra och dåligt. Har fällt både sorgliga och glädjetårar. Jag är stolt över den jag var och har blivit. Jag vill först och främst tacka alla mina vänner för detta underbara år. Utan er hade det inte varit sig likt! 
Jag firade nyår hos Liza med jätte god mat och trevligt folk. Det var faktiskt den bästa nyårsaftonen hitintills. Fick spendera den med mina tjejer, fick min nyårskyss och hade ett fett smile genom hela kvällen. Nu sitter man här med en proppmätt mage efter en pizza plus att man har fått en sjukt fet fläskläpp av Philip på köpet! 
TACK FÖR PRESENTEN! 
Folk sitter och sjunger och stimmar, vet inte vart jag håller hus då hahah. 
Själv är jag taggad vid tolvslaget!
Jag med pojken som delar ut feta läppar på folk. <3 :)
klockan tolv<3
xo xo Amanda.

RSS 2.0